Arama sonuçlarınız

1. Hayko

Önemli !!!... 2918 No'lu Trafik Yasası

Herhangi bir trafik kazası sonrasında, bir hastaneye (özel veya devlet) gittiğinizde veya getirildiğinizde, size veya yakınlarınıza (2918 no'lu Trafik Kanunu Yasasını bilmediğiniz zannedilerek) : ''Yapilacak mudahele ve tedavi ucretlerini odeyeceginize dair su belgeyi imzalayin'' teklifi ile...

2. Hayko

Sağlıklı mısınız, işte size 16 ipucu !..

Ynt: Sağlıklı mısınız, işte size 16 ipucu !.. bende 20 kez, ama nedenini biliyorum sgr.
  3. Hayko

Sağlıklı mısınız, işte size 16 ipucu !..

Hastalığınızı gösterecek 16 ipucu Prof. Bale'ye göre, tırnaktan gözlere, doğum kilosundan avuç içine kadar vücuttaki her şey birer gösterge. O halde bir test yaparak ne kadar sağlıklı olduğumuzu anlamak mümkün. Bale'nin " İşte hayatınızı kurtaracak 16 ipucu" dediği test şöyle: Sağlıklı yasam...

4. Hayko

Hayır, Ben Polisi Bekleyeceğim...

Siz siz olun böyle bir hanıma aldanmayın... !!! DİKKAT KADINDIR !!! Bir kadınla bir adam ayri ayri arabalarinda giderlerken çarpisirlar. ikisinin de arabasi mahvolur ama şans eseri ikisi de hiç yara almadan kurtulurlar. Arabalarindan sürünerek çikarlar ve kadin adama bakip...
  5. Hayko

Mutlumusunuz Test Edin. ( ^_^ )

:) MUTLULUK TABLOSU :) Evini bir parti sonrası temizlemek için saatlerce uğraşıyorsan Bir çok arkadaşın var demektir Faturalarını ödeyebiliyorsan Bir işin var demektir. Pantolonun biraz sıkıyorsa Aç kalmıyorsun demektir. Gölgen seni izliyorsa Güneş ışığını görüyorsun demektir...

6. Hayko

Cherokee XJ İlanları Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim?

Ynt: Cherokee XJ İlanları Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim? Alparslan Bey haklısın 4000 cc motor yol gitmekten bitmez, ancak aracın sahibi de sınırları zorlamayı seven biriyse o zaman başka. Ama netteki ilanlara baktığımızda çoğunun 200 bin civarında motoru yapılmış. Piyasada ucuza çıksın...

7. Hayko

Ynt: Cherokee XJ İlanları Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim? Deniz Bey silivrideki aracın durumu nasılmış bilgi verir misiniz. Km. si bayağı fazla çünkü. Ayrıca bunların kadranları km. mi yoksa mil mi ölçüyor biliyormusunuz.
  8. Hayko

Ynt: Cherokee XJ İlanları Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim? Araç arayışım sırasında pajero ve xj arasında çok gidip geldim ama jeep başka bir heves arkadaşlar. Bir de 7-8 yaşlarındayken ilk direksiyonunu tuttuğum araç TTK nın Zonguldak 'taki CJ5 leriydi. Mikrop taa o zamanlar girmiş...
  9. Hayko

Ynt: Cherokee XJ İlanları Hakkında Fikirlerinizi Alabilir miyim? Şimdi baktım Adana daki araç da güzele benziyo. Aramızda Adanadan bu aracı tanıyan varmıdır acaba. http://www.sahibinden.com/1990_model_xj_karekasa_4_0l_cherokee_limited-00WQQaXQQ10316332WQQpXQQdisplayitem

10. Hayko

Üstadlarım & Arkadaşlar, Aranıza yeni katıldığımı tanışma bölümünde belirtmiştim. Çok geçmeden kararımı verdim bir "Cherokee XJ" almak istiyorum, ancak bulduğum araçlarla ilgili sizlerin de görüşlerinizi almak isterim. Ayrıca birkaç ilanda 2500 cc manuel vitesli XJ var bu araçlar için de...

11. Hayko

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Hoşbulduk teşekkürler. İnşallah kısa zaman içinde aracımı da bulup sizlerle aynı heyecanı paylaşma fırsatı bulurum.
  12. Hayko

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Tüm adrenalin tutkunu dostlara selamlar. Adım Kemal 41 yaşındayım. Elektrik Müh.yim. ve kendime ait bir işyerim var Ben de buraya tesadüfen katılanlardanım. (Dışarda bir aracta sitenin adını görmüştüm) Ama emin olun günlerdir sitenin müptelası oldum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri