Arama sonuçlarınız

1. V

Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009)

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) of Serkan, çok sağlam laf etmişsin bana. çok zoruma gitmedi ve hiç alınmadım :D sen benim kardeşimsin yaf, şaka yaptık o kadar. kasap sevdiği postu yerden yere vururmuş :D

2. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Yapma be Burhan amca :) Ben onlara abla, teyze desem de kim inanır buna :) Fotoğraflara baksana, benden gençler valla :) Hem zaten zar zor fırsat bulup katılıyorum gezilere, Ahmet'in dediği gibi büyük bir ceza...
  3. V

2004 Nissan SkyStar YDİ 2.5 Kamyonet Motor Parçaları

Ynt: 2004 Nissan SkyStar YDİ 2.5 Kamyonet Motor Parçaları Güncel..

4. V

Vitara Fren Kilitlenmesi ?..

Ynt: Vitara Fren Kilitlenmesi ?.. Konuyu daha şimdi farkediyorum. Keşke daha önce farkedip yardımcı olabilseydim. Aynı fren sorunu benim de başıma gelmişti. Aynı şekilde benim de sağ arka teker rulmanı dağılıp diferansiyeli dağıtmıştı. Ben arkadaşınız kadar şanslı değildim. Fren kilitlendikten...
  5. V

Tipik Türkish Yalanlar

Ynt: Tipik Türkish Yalanlar - seni çok seviyorum aşkım. - ilk kez böyle oluyorum.. - şarjım bitmişti.. - rehberim silindi de.. numaran o yüzden çıkmadı.. - 10 dakikaya ordayım.. - ben senin bildiğin kızlardan/erkeklerden değilim.. - seni asla unutmayacağım.. vs..

6. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Doğrudur Zerrin Abla. Siz o zaman Gölcük'teydiniz. Serkan, inanılmaz olan video değil, şarkı da değil. Sen ve saz ikilisi :) Nasıl oluyor da oluyor, hala anlamış değilim :) Serdar senin sesin de güzel evet :) Bu...

7. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) O kadar fotoğraf yükledim, bir ayrıntıyı unuttuk :) Kampımızın neşe kaynağı bir hayli fazlaydı. Ee bunların başını da Serkan çekiyordu. Aldı sazı eline dedik ama dinletemedik. İşte o gün söylenen onlarca parçadan biri...
  8. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Off-road grubu, trekking grubu, enduro grubu, yiyeniçen grubu velhasıl kelam bir çok renk vardı bu kampta. Çok eğlendik gerçekten. Zerrin hanımın erkenden gitmesi üzücü oldu biraz ama, en azından yarım saat bile olsa...
  9. V

L200 Bigfoot

Ynt: L200 Bigfoot Merhaba.. L200 gayet şık olmuş. Güle güle kullanın. Ön yükseltme uygulaması için illaki kit kullanmaya gerek yok. Benim aracımda da ön yükseltme yapıldı fakat hiçbir şey kullanmadan.. Ankara Mitsubishi yetkili servislerinden Şeref Bey'in de tavsiyesiyle araçta torsiyon...

10. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Kamp sonrası Gölcük'te çay keyfi ; Küçük gezginler, soldaki benim minik, sağdaki ise Serdar'ın miniği ; Topluca bir fotoğraf ; Ve en eğlenceli kısımlardan biri ; içimizdeki çocuğa gem vurmamak lazım :)...

11. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) kampın ikinci günü toparlanırken, Ahmet arabanın anahtarlarını kaybetti :) Bu kampa araç anahtarları damgasını vurmuştu :) Kaybeden kaybedene bir kamptı. Ama olsundu, yanımızda Serdar vardı :) Serdar varken aküye...
  12. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Cumartesi gecesi artık kamptan ayrılmak üzere olduğum saatlerde biraz üşüdüm. Araçtan Gezenbilir tişörtümü alıp giydim. Kapıyı kapatmamla işkence başladı. Anahtar içeride kalmıştı. Ama sevgili Serdar iyi ki kamptaydı...

13. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) İsim hafızam çok zayıf ; Ahmet, ben ve adını hatırlayamadığım arkadaşımız ; Ahmet ve ben ; Ateş başı ; Karıştırmıyorsam Erco abi ve o meşhur tavuk pişirme yöntemi ; Kamp sayesinde tanıdığım abla desem...
  14. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Ve kampımızın en büyük sürprizi, Zerrin Abla Ankara'dan kalkıp gelerek bizlere katılmıştı. Onu tanımak gerçekten büyük mutluluk oldu ; Zerrin abla ve ben ; Kamp ateşimiz gitgide harlanırken yavaş yavaş...
  15. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Aslında araç sayısı daha fazlaydı fakat fotoğrafın çekildiği saatlerde diğer araçlar ve kampın büyük bölümü Gölcük gezisine gitmişti. Gölcük için pazar gününü tercih ettik ve fotoğraflar ilerleyen sayfalarda ; Burası...

16. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Şimdi de araçlarımızı tanıyalım ; Geziye Enduro motorları ile katılan Murat Bey'lerin L200'ü. Mitsubishi yaw; daha ne olsun :) Kampımızın vazgeçilmezi Serdar'ın Niva ötesi Niva'sı ve tatlı ötesi oğlu ; Eğer...
  17. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Eee, Serkan sazı çalar da, hayran kitlesi oluşmaz mı :) Konser ve piknik alanımızdan genel bir görünüm;
  18. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) Fotoğrafları yüklemek epey zamanımı aldı. Ne fotoğraf çekmişim yahu ! Ortalama 80 - 90 kare fotoğraf yükledim. Merak etmeyin. Çektiğim ve yüklemediğim fotoğraf yok. Ve başlıyoruz ; Sevgili Ahmet(vosdost), sevgili...

19. V

2003 Model L200'de Hararet ?..

Ynt: 2003 Model L200'de Hararet ?.. Başlık L300 diye kaydolmuş.. Özür.. L200 olacaktı.
  20. V

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı (29-30 Ağustos 2009) tamam abi. fotoğraflar gelmeye başlar birazdan..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri