Arama sonuçlarınız

1. R

Yedigimiz Meyvelerin Çekirdekleri Spil Dağına Ekiliyor

Ynt: Yedigimiz Meyvelerin Çekirdekleri Spil Dağına Ekiliyor Gezenbilirdeki herkes doğada bulunuyor hem de sıkça. Doğaya her gittiğimizde (uygun mevsimlerde tabii ki ) bir kaç tane tohum götürüp etrafa saçsak o bile kardır. Ama bir organizasyon olursa daha iyi de olabilir tabii ki.

2. R

Yedigimiz Meyvelerin Çekirdekleri Spil Dağına Ekiliyor

Ynt: Yedigimiz Meyvelerin Çekirdekleri Spil Dağına Ekiliyor 2007 yılında yapılan bu organizasyonun sonuçları hakkında bilgi sahibi olan varsa bizimle paylaşsa da biz de sevinsek. Hatta işe yaradıysa yeniden yapılsa.
  3. R

Ağaç Evi

Ynt: Ağaç Evi Ağaçlara asılan eve ormankondu diyecektim ama konamamış ki :-\ Birşey diyemedim. Bunun mevzuatta yeri yoktur sanırım ::)

4. R

Ağaç Dikelim

Ynt: Ağaç Dikelim Ağaç konusunu görünce yazmadan duramadım :) Ben bir kaç yıldır, farklı yöntemlerle ağaç çoğaltmaya çalışıyorum. Herkesin kolaylıkla yapabileceği yöntem tohumdan yetiştirmektir. Sadece bir yaz mevsiminde yenilen meyvenin çekirdeğinin doğaya bırakılması bile doğaya ve insana...
  5. R

Savaş Oyunu

Ynt: Savaş Oyunu Bu oyun oynandı mı, sonuç ne oldu ? Fotoğraflar var mı ? Kimler katıldı, neler oldu ? Yoksa sadece proje olarak mı kaldı ? Oynandıysa tekrarlanacak mı ? Bu oyunun bu yıl yapılacak festivale dahil edilme ihtimali var mı ;)

6. R

Bu Çadır Nasıl ?

Ynt: Bu Çadır Nasıl ? Demek istediğim şuydu, yazın güneşin sıcaklığını içeri alacak ve dışarı çıkarmayacak yani sera etkisi yaratacak bir malzeme olması iyi olmaz, ayrıca hava sirkülasyonu hakkında dediğiniz de doğrudur :)

7. R

Bu Çadır Nasıl ?

Ynt: Bu Çadır Nasıl ? Yağmursuz bahar aylarında işinizi görse de yaz sıcağında ısı yalıtımı olmayacağından içinde haşlama gibi olabilirsiniz. Sinekliği sağlamsa ve üst havalandırması da içeri havadan başka birşey almayacak gibiyse kullanılabilir. Ancak ilkbahar veya yaz farketmez yüksek...
  8. R

Sıralı Sistem LPG Hakkında

Ynt: Sıralı Sistem LPG Hakkında Uzun süredir kullandığım katkılı OPET'den katkısız SHELL'e geçtim. Araba artık bir depo ile yaklaşık 40-50 km daha fazla gidiyor. Enjektörlerde iki defa problem yaşadım ancak artık böyle bir problemim yok. Katkılı almaya gerek yok hem daha pahalı, hem enjektörü...
  9. R

İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.?

Ynt: İnsan Günde Kaç Km.Yürüyebilir.? "Yürüyüş yarışları hem pistte , hem de yolda yapılabilir. Uluslar arası yürüyüş yarışmalarında ve olimpiyatlarda erkeklerde 20-50km ; bayanlarda 10km üzerinden yapılır. 20km den daha uzun mesafeli uluslar arası yarışmalarda 5 km aralı su istasyonları...

10. R

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu Medford; aklında trenle gezi düşüncesi olanları heyecanlandırmışsınız ve sanırım bunu düşünmeyenleri de düşündürmeye başladınız :) Size daha nice sağlıklı kmler dilerim. Ayrıca, gezdiğiniz yerlere ait fotoğraflar çekip bunları paylaşmanız, yemek yenilecek yerler...

11. R

Defender ile Öyle Eğlenilmez Böyle Eğlenılır :)

Ynt: Defender ile Öyle Eğlenilmez Böyle Eğlenılır :) Cem Bey doğru söylüyor, eğlenen Kaymakamları Etik Kurula şikayet ediyorlar. Etik Kurulda toplanıp eğlenen Kaymakama eğlenmenin etik olmadığını söylüyor ve bu da resmi gazetede yayımlanıyor :) Sizler eğlenmemiş "coşmuşsunuz", keşke...
  12. R

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Kadir bey deneyime saygımız sonsuz, verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz. Bir defasında Güdül sınırları içindeki Alicin deresi yanında kamp kurmuştuk, dere kenarına kurduğumuz çadırı hava kararmak üzereyken hayvanlarla fazla yakın...

13. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Konu başlığının linkini de buraya ekleyebilir misiniz sayın AVCI_77. Biz uzaktan izleyenler de belki araçlarını mikro kampera çevirir geliriz :) Hevesleniyoruz ama sanırım kendimizi tam olarak hazır hissetmiyoruz veya başka başka nedenlerimiz var. Gerçi...
  14. R

Gezenbilir Ankara Grubu

Ynt: Ynt: Gezenbilir Ankara Grubu Ad - Soyad: Oğuz Doğum Tarihi ve Yeri: 1975 - Adana Semt: Dikmen Memleket: Sivas İlgi Alanı: Hayatın anlamsızlığı üzerine düşünürken huzuru ve rahatı doğada bulanlardanım ;). Gezebileceğim kadar gezmek hayatımdaki küçük amaçlardan birisi... Doğada...
  15. R

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Güzel bir toparlama olmuş :) Daha farklı yerleri de görebilmek umuduyla...

16. R

Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009)

Ynt: Karadeniz Gezisi (1-15 Ağustos 2009) Geziniz, paylaşımınız, fotoğraflarınız ve özellikle de sonuç cümleniz çok güzel. Daha fotoğraflara bakarken kendi kendime söylediğim şey şuydu; "işte hayallerimdeki gezilerden birisi" :) Teşekkürler, mutluluklar...
  17. R

RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum

Ynt: RAV4'ü Garajdan Çıkaramıyorum Garaj, içeri giren arabayı da onu kullananla birlikte yutuyormuş ve bu garaj her defasında yer değiştiriyormuş. Her an bizlerin garajı aslında bildiğimiz garaj olmaktan çıkabilir... Hepimiz aramızda dolaşan bu garaj konusunda çok dikkatli olmalıyız :D
  18. R

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Herkese selamlar. Adım Oğuz... Hayatın anlamsızlığı üzerine düşünürken huzuru ve rahatı doğada bulanlardanım ;). Gezebileceğim kadar gezmek hayatımdaki küçük amaçlardan birisi... Doğada kalabalığı sevmediğim için genelde yalnız veya bir kaç kişiyle...

19. R

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Teşekkür ederim Yusuf Bey, hoşbuldum...
  20. R

Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper -

Ynt: Kendi Kamp Aracını Yapanlar; Kangoo Micro Camper - Cem Babadağ (orsaalabanda) Herkese yeniden selamlar, Hyundai Getz'le nano-camper fikrinden vazgeçip, aracı sattım ve yerine Skoda Roomster aldım ve bununla makro-camper yapmayı deneyeceğim. Arka koltukları tamamen çıkıyor arka koltukların...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri