Arama sonuçlarınız

1. rkn

Manuel Hub Çalışma Sistemi

Bu hubdan bilgim yok ama resimdeki hubun dişlisi nereye sığıyor, aksın başını kapatmak için kapak gibi.

2. rkn

Vitara Otomatik Hup Tamiri

Ö Rica ederim.
  3. rkn

TORK KONVERTOR ARIZASI

Egzost fazla ısınıyor olabilir, Egzost sisteminde sustucu tıkanması arızası olabilir. manifold ile sensör arası bir parça var tıkanmış olabilir, avans, sibop ayarı ve buji arızası olabilir.

4. rkn

Montajı yaptım, Çok şükür çalışıyor. Montajda dikkat edilecek nokta sekmanları eymeden yapısını bozmamak. Alttaki resim parçaların sıra listesi. Ayrılan parçaları gresledim, aksa giren iç yuva dahil. Gres olarak speedol lityum kompleks gres kullandım, (biraz kalın ama elimde bu var), yüksek...
  5. rkn

Honda Crv Mİ Rav4 Mü

Bence listeye Hyundai SanteFEE ekleyin. Hem sorunsuz hem donanımlı deniliyor. Bir programda bbc nindi galiba bir dönem en iyi suv seçildi.

6. rkn

Arazi Araçlarıyla Ilgili Yeni Sorular

Bilgi azlığı, Pajerodan piyasada araç çok yok ve fazla sorun çıkarmıyor olabilir. Daha önce fazlaca araştırma bende yapmıştım, td 3.0 performansı iyi deniliyor, ayrıca orjinal dif. kilitler vs. dezavantajı yedekparça yaygın değil ve çok pahalı deniyordu.

7. rkn

Suzukide Yeniyim Bilgilerinize Ihtiyacım Var...

Benzinde de oluyorsa lpg sistemine sonra bakılabilir. Önce rolanti, benizn kütüğünden basınç ve düşükse benzin pompası' diye başka okumuştum.
  8. rkn

pul koyma konusu S4x4T/ Giriş burada anlatılmış.
  9. rkn

Size kolaylık olsun Tırnagın oldugu parçanın sekman teli sizde kayıp, iç mekanizmada bir tane daha var. #6. mesajdaki videonun sonlarına doğru iç mekanizmanında açılışı gösteriliyor, kalın bir yayın çıkarıldığı kısım, işte o aşamanın başındaki çıkarılan tel sekman ile aynı ölçüde yapılabilir.

10. rkn

dun gece dağıttim. pek kusur goremedim. calisma mantigina gore sag sol fark etmiyor. Ölçü aldım büyük ihtimalle bu kilit arasına pul ile olacak. montajda lityum kompleks mavi gresim var . kendi gresi siyaha yakin ve cok yumusak. uyar inş. tamir olan parçanın fotoları 20180111_235313.jpg...

11. rkn

o halde halka dediginiz segmanlar bilezik gibi çelik tel. oraya oturacak kalinlikta celik tel ile uydurulabilir. sekil verirken yuvarlak olmasi icin bir boru ile ideal egim verilebilir.
  12. rkn

Şanzuman Sorunu

hangi soket sorunu cikti?

13. rkn

Ekleme yapayım son çare olarak, çalışmayan hublara sağ-sol yer değişimi veya hubun aşınan tırnagın oldugu pul ile aksın arasına biraz kalın pul konularak geçici çözüm olabiliyormuş. nette belki bulabilirsiniz.
  14. rkn

Ederim İnş. içinin sökümü ile ilgili video. Video: https://www.youtube.com/watch?v=Bp3BSikDzwA
  15. rkn

O tırnak kolay zarar görmez, bence iç mekanızmada sorun var ve mekanizma sıkıştığından tırnağı zorlayan durum oluyor gibi. Ya zarlama yada iç aşınmadan sistem devreden çıkaramıyor olabilir.

16. rkn

Ben de sizin gibi hubları merak ediyordum. Nihayet açıp dagııttım. Sizdeki hubun tırnağı gibi bizdeki de zarar görmüştü. Tornacıda kaynak vs. ile doldurup diğer sağlama benzetti. Montajını henüz yapmadım. Halka ile ilgili ise o halkalar segman vazifesi görür. Segmancılarda belki bulabilirsiniz...
  17. rkn

Hilux Ln 65

Bir vitara kullanıcısı olarak merakla konuyu takip ediyorum.
  18. rkn

Tüm Webasto Eberspacher Benzeri Isıtıcılara Yerli Beyin

TEbrik ederim.

19. rkn

Suzuki Vitara 1999 Model Klape Motoru (fan Yönlendirme Motoru)

Siz sökebiliyorsanız motorun muadili sanay sitelerinde, elektronikçilerde bulunabilinir.
  20. rkn

Şanzuman Sorunu

Sensörler arızalanmış olablir. Şanzımanda hız sensörü olması gerek.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR