Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkür ederim, 42 beni de kaşımaya başladı :) daha 38 lerin taksitleri bitmedi, lastiğin sakalları üzerinde duruyor biraz sürelim.Biraz da tamamen duygusal kavramlar olgunlaşsın 42 'ye yolculuk başlayabilir...

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Valla o parça beni hiç irrite etmiyor en sağlam yerlerden biri orası, tek irrite eden kısım axle wrap denilen olay onu da arka kolu yaptık mı aşacağız inşallah.Yükseklik mevzusuna gelince hergün şaşırtıyor beni...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası İnşallah alt yürürdeki son işlemlerin yapılması için erkan ustaya geri döndü araç, 5 gündür orda daha civata sıkmadı.Bende yoğunum bu aralar birazda rahatsızlandım ilgilenemeyince öyle yatıyor gülazer şu...

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Çamura girmeye daha var, denge kolları yapılmadı, daha da önemlisi arazi şanzımanlarının altına şase yapılması lazım yolda giderken kopup yere düşecek diye korka korka gidiyorum :) Ön kilit takılacak elektrik...
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Niyazi abi mutlaka bekleriz

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkürler, pazar günü gülazeri dolaştırmaya çıkardım biraz hava aldırdım :))

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Koparsa da defender çekerken kopacak, o defenderları çeksin ona daha kalın yeni mapalar helal olsun :))))
  8. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Allah herkesin hayallerinin gerçekleşmesine yetecek kadar ömür versin :))))
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Taha Özak, arka tampona çeki mapası yaptırmayacaktım ama dayanamadım sonra defenderı battığında kim çekecek sonra :)))))

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Sonunda boyacıdan arka tamponumu da alabildim.Allahım sana sonsuz şükürler olsun :))) Alır almaz tamponu da monte ettim;

11. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası İzolasyon malzemesini satan yerde çok sevdiğim 65 model ford thunderbird'ü olan bir abimle de karşılaştım, onunda fotoğrafını eklemeden geçemeyeceğim.Türkiyede eşi olmayan temizlikte bir thunderbird'ü var.
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bak o hiç aklıma gelmedi, koçtaştan almıştım bir tane yeter diye.Yetmeyince gidip sanayiden 3 kutu daha aldım :D

13. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Daha sonra kaput altı için kendinden yapışkanlı izolasyon malzemesinden alıp yapıştırdıktan sonra fiberler ile de destekledim.
  14. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Kaputun ortasını kesip şişirmiştik, orta kısmı alt desteklerden ayrıldığı için saçına el değdiğinde içeri göçüyordu.Kaputu söküp tadilat yaptığımız yerin içini köpükle doldurdum.
  15. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkürler.Yalnız Gülizar değil Gülazer :)))

16. moonwalker_arc

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Arkadaş konuyu çok güzel özetlemiş, işlenmiyorsa takmayacaksın.Canım Türkiyem.
  17. moonwalker_arc

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 Anladım aynı koldan bizde yaptık, ancak benimde içime sinmedi kasıntı var sanki kolda.Bunun amortisör bağlantısı hoşuma gitti ama büyük ihtimalle değişecem ben sistemi.Hem eğri pitman kolu hemde diferansiyele daha yüksek deve boynu yaparsam düz boruyla çözerim işi galiba.
  18. moonwalker_arc

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 İşte aynı kolu bizde yaptık :))) niye yaptıysak :) Acaba cherokeelerin açılı pitman kolu olur mu bizim gülazere ? bi denemek lazım.Olmazsada kaynatırız.

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ayakkabı numarasına gelirse iş 44 alırım :D
  20. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Taşımasında sıkıntı yok, konu içerisinde belirtilmişti ayna mahruti oranı 4.56 ancak doublerımız var :) ağır oranda sorun yok :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri