Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Eyvallah Yavuz abi teşekkür ederim.

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası 42 olurda, gerek yok :) tekrardan çamurluk tadilatı, direksiyon sistemi kaldırmayabilir, ayna mahrutiler değişecek vs. o kadar bunalmış durumdayım ki çok basit işlerini bile ellemiyorum şu an :) Önce bi 38'in...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkür ederim, 42 şu an için düşünmüyorum.O çamurluklarda her ne kadar çok boşluk gözüksede max. artikülasyonda o lastik dibine kadar giriyor o çamurluğun.42 olursa sürtme problemi...

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası O çamura dalarken araçtan arkadaşı indirip video çektirdim (güya) inip videoyu izlemek istediğimde ise sonuç hüsran :(( meğersem çekememiş videoyu. Çamurun çıkışında battıktan sonra vinçlerken video çekmiş :(
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Çamur fotosu;

6. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Gayet güzel.

7. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Buda Ardeşen dönüş yolu;
  8. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Survivor Hasan :)
  9. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Ben yabancı forumlarda doubler konularını araştırırken adamların doubler yapılacak şanzımanlar için yüksek torka dayanıklı olması gerektiğini defalarca vurguladıklarını gördüm.Zira ben 2 tane np231 (elimde vardı) birbirine bağlamayı düşünmüştüm...

10. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Valla bana hiç gerekli gibi görünmüyor :)))

11. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Amortisörlerin tam açık hali 34" (86cm)
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Ön taraf yere basıyor zaten daha nasıl sarksın ?

13. moonwalker_arc

Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor

Ynt: Hunileri Taktık 42 Lastik Ford F250 Geliyor Siz iki tane np205 bağlıyacaksınız, yani çift ön çıkışınız olacak, önde kalan şanzımanın ön çıkışına da tahrikli vinç bağlarsınız :) Arka şaft sıkıntı çıkarmayacaksa, Şaftla olur neden olmasın ancak ikisi çok ciddi ağır olacak :)
  14. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bu hafta sonu Ardeşen Off Road oyunlarındaydım, araç bitmediği için yarışa katılmadım.Zaten yarışın konsepti de Gülazere uygun değildi.Ancak tabii ki rahat durmadım etrafta oynadık biraz :)
  15. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Çok teşekkür ederim.

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Lazerde kestirip altına plexi koyup ledle aydınlatmayı düşündüm, sonra folyo kaplama yerine güzel bir tasarım hazırlayıp düğmelerin işlevlerini vs. yazan bir dijital baskı yaptırmayı düşündüm.Büyük ihtimalle...
  17. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Şenol ustada aracın geri kalan işleri yapılacaktı ancak Şenol Usta biraz yoğun, görünen o ki yazdığım o listeden sadece frenleri yapıp öyle gidebilecez Ardeşene.Yarın sabah Şenol ustaya bırakacam Gülazeri...
  18. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Her zaman bekleriz Erdoğan bey

19. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hahaha evet Yavuz abi iyi bir detay yakaladın :)))
  20. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası :)) Işıklarda kalkış denemesi yapıyordum :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri