Arama sonuçlarınız

1. moonwalker_arc

Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkür ederim Hüseyin bey, önce şu 38 lerin taksitlerini bitirip biraz eskitelim inşallah ondan sonra 42 lere göz dikebilirim :)

2. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Lastikler normalde gayet oturaklı duruyor, fotoğraflar sizi yanıltmasın ufak dediğiniz lastikler 38" :) ancak yaptığımız tadilatlar ve işlemler 42" lastiği kaldırabilecek boyutta (direksiyon sistemi muamma)...
  3. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkür ederim her zaman bekleriz.

4. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bugün dodiklerimi de boyacıdan aldım, nihayet, (artık kaç ay olduysa bende zaman kavramı kalmadı) ancak arka tampon hala boyanmamış. Ancak iç taraftan boru ile saçın birleştiği araya iyi boya gitmemiş bende...
  5. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bugün kargo yeni koltuklarımı getirdi, sığarmıyım diye çok şüpheliydim ama güzel oldu.Koltuğun kızakları yok, bendeki koltukların kızakları biraz uzun geldi.Bakalım ufak bir tadilatla ya benim kızakları...

6. moonwalker_arc

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Kanun iyi hoş diyorda, ben aracıma port bagajı proje çizdirdim ancak işletemedim.Bana karşılığı yok işletemezsin dediler (Hem tüvde hemde trafikte) nasıl iş bu anlamadım. Çevirmeye aldıklarında da işlettin mi diye soruyorlar :S

7. moonwalker_arc

Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı.

Ynt: Sis Farları Yüzünden Arabayı Bağlıyorlardı. Bu konu açıldığında araç bu halde değildi tabii ki öncelikle onu belirtmem gerekir. Tüv ile ilgili olarak durum şu.Aracın yüksekliğini ruhsata işletmek gibi bir durum söz konusu değil.Çünkü kanunda karşılığı yok.Ben araca proje çizdirdiğimde...
  8. moonwalker_arc

Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi...

Ynt: Bir Gezgin Defender'ın Re-birth Hikayesi... :)))
  9. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Teşekkürler, inşallah bizde bir sorun yaşamayız :)

10. moonwalker_arc

1977 Jeep CJ7

Ynt: 1977 Jeep CJ7 Daha önce konuyu okumuştum ama sonradan unutmuşum, çok güzel bir araç olmuş tebrik ederim. Sizden ricam direksiyon kurulumunun daha detaylı fotoğrafı var mı ? Kutudan deve boynuna gidişini direksiyon amortisörünün pozisyonunu detaylı fotoğraflarsanız sevinirim. Ben de...

11. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Hahaha hiç o yönden düşünmemiştim olabilir iyi fikir :)))
  12. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Boyacı boyatsa dodikleri takacaz...

13. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası İstanbul ve Ankarada belli bir komisyon karşılığı Amerikadan parça getirtenler var onlarla görüşebilirsin.
  14. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Bugün OX marka mekanik ön kilidimi gümrükten teslim aldım.Malzemenin kalitesi ve mekanizması çok hoşuma gitti.Çok sevindirik oldum :))
  15. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Tavan yüksekliğini daha ölçmedim bilmiyorum ama o civarda vardır herhalde :) Avatardaki fotoğraf değişecek ama Gülazer tam anlamıyla bittiğinde :)

16. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Evet, evet tam olarak öyle özetlenebilir :)) Daha iş çoook, orta konsol yapılacak, denge kolları, direksiyon sistemi tadilatı şanzımanların düşürülmesi onlara travers yapılması ve daha bir sürü ıvır zıvır...
  17. moonwalker_arc

Ynt: Project Gülazer: 38" TSL, D60, D44 Diferansiyel, Doubler, Beadlock ve Fazlası Bugün çok yorucu oldu ama ortaya çıkan sonuç hepsine değerdi.Akşam hava kararmak üzereyken ancak bitti. Ön cam altı ızgara ve bagaj kapağı hala boyacıda olduğundan ve haaaala boyanmadığından oraları şimdilik...
  18. moonwalker_arc

Nissan Patrol 3300 TD Modifiye

Ynt: Nissan Patrol 3300 TD Modifiye Hayırlı olsun Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin inşallah.Darısı bizim başımıza :)))

19. moonwalker_arc

Skyjacker Hydro 7000 amartisörler

Ynt: Skyjacker Hydro 7000 amartisörler Bunlar direksiyon amortisörü olarak kullanılabilir mi ? Yatay pozisyonda çalışsa sıkıntı olur mu ? Hydro 7000 olarak direksiyon amortisörü de var ancak ne farkları var bilemedim :)
  20. moonwalker_arc

Nissan Patrol'umu Aldım - Trabzona Geldim

Geçen hafta zorlu bir parkur vardı.Artık araçların toplanması 1-2 hafta sürer.Bu hafta etkinlik yok.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri