Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
16 gün boyunca hiç kapamadığım (konaklamalar hariç) Holux M241 in izleri.
Uçak, tren, araba, otobüs tüm yolculuklarımda açıktı ve her 10m de bir log aldı.
Delhide ilk gün.
Biraz da detay. Cuma Mescid
Öğretmenlikte şöyle bir şey vardır. Okuttuğu çocuk iyi bir yerlere gelir, öğretmen gururlanır "işte bu benim rahle-i tedrisatımdan geçti" der.
Koray ise sadece benim arkadaşım ve o kadar güzel bir iş çıkarmış ki arkadaşım olduğu için gurur duydum.
Adamın işçiliği, el emeği derken arada da...
Ben daha çok İstanbulda bulunuyorum. Fabrika Çanakkale Ayvacık Gülpınar köyünde. İstanbula düşerse yolunuz beklerim
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası her hangi bir ticari düşünce ve kaygımız yok. Tabi evliyaçelebi2 nin de yazdığı gibi zeytinyağlarımızdan isteyen tadıp alabilecek.
Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Aynı başlığı facebook grubunda da açtım. Ama FB kullanmayan yada başlığı görmeyen üstatlar için de buraya yazma ihtiyacı hissettim.
Çanakkale Ayvacıktaki zeytinyağı çiftliğimizde karavancılara ücretsiz olarak su, elektrik ve atık boşaltma hizmeti vermeyi düşünüyoruz. Daha önce hiç karavan...
Teşekkür ederim.
Projede biraz değişiklik daha doğrusu erteleme yaptım diyebilirim. Yeni bir başlık altında yeni düşüncemi görüş ve önerilerinize açacağım.
Bu hafta içerisinde bir T3 ü görmeye gideceğim. Her an alabilirim.
85 model, 1.6 4 Vites Dizel.
27.000TL fiyat var. Otomobil ruhsatlı.
Tavsiyelere açığım.
Kusura bakmayın biraz ara verdim. Hindistandan yeni geldim.
Küba serisi bittikten sonra sırada Hindistan var. Bu arada merak edenler için Deniz Mert İÇÖZ Ντενιζ (@dmicoz) • Instagram photos and videos adresinden Hindistan ve diğer fotoğraflarıma ulaşabilirsiniz.