Arama sonuçlarınız

1. Alpinist_37

Bolu Abant Kampi 30.09-02.10 Gelmek Isteyenler!!!

Ne yapman gerektiğini biliyorsun değil mi? https://www.facebook.com/events/667896686699170/?ti=cl

2. Alpinist_37

Şimdi arkadaşlar kimler geliyor yoklama alalım gruba üye olup gelecekler için gereken bilgileri verdim ve yapması gerekenleri grupta olmayıp kendi imkanları ile gelecekler onlar kimler olacak?
  3. Alpinist_37

Genel duyurudur arkadaşlar kampa kendi imkanları ile gelenler ücret ödemiyor bizimle beraber gelecekler ücret ödeyecekler grubada üye olması gerekiyor kendi imkanları ile gelecekler için üye olma zorunluluğu yok ancak davet ile gelebilir benim davetim yeterli olacak şuda var ınterrail dışıda...

4. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Hala bekliyoruz whatsapp grubu kurulacakmı Özgür bey?

5. Alpinist_37

https://www.facebook.com/events/667896686699170/?ti=cl Interrail etkinlik sayfasından detaylı bilgi alalirsiniz ayrıca gidiş ücreti 90 tl ödeme yapanlar kontenjana alınacaktır hesap bilgileri facebook etkinlik sayfasında mevcuttur.Grup üyesi olmadan etkinliği göremezsiniz.
  6. Alpinist_37

Kamp Yeri Tavsiyeniz

Merhaba aşağıdakiler mevcut uygun olursa yalnız gecelere dikkat soğuk olur Hasan Boğuldu:Günü birlikçi ve mangalcı mekanıdır Hızır Kamping: Nezih bir yer ancak kişi başı günlük ücret 60 TL Endes Kamping Kaya Kamping
  7. Alpinist_37

15-17 Eylül Bolu Abant Çadır Için Soğuk Olur Mu?

Merhaba gündüz 22-23 derece sıcaklık olur ama gece için aynı şeyi söyleyemem 11 derece civarlarında soğuk olabilir sıkı bir uyku tulumu gerekli 0 - 10 derece arası

8. Alpinist_37

Şile Kabakoz Köyü 02-03 Eylül Kamp

Arkadaşlar cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum Şile Kabakoz Köyünde olacağım kamp atmak için.Gelmek isteyenler buyursun..

9. Alpinist_37

Kamp Arkadaşı Arıyorum...

Arkadaşlar cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum Şile Kabakoz Köyünde olacağım kamp atmak için.Gelmek isteyenler buyursun..
  10. Alpinist_37

Kamp Arkadaşları ...

Arkadaşlar bu hafta için 02-03 Eylül cumartesi sabah erkenden yola çıkıyorum Şile Kabakoz Köyünde olacağım kamp atmak için.Gelmek isteyenler buyursun..

11. Alpinist_37

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

12. Alpinist_37

Marmara Bölgesi Kamp Yeri Önerileriniz

13. Alpinist_37

03-04 Eylül Kamp Arkadaşi Ariyorum

14. Alpinist_37

03-04 Eylül Kamp Arkadaşi Ariyorum

Arkadaşlar bu hafta bu tarihlerde kamp atacaktım Ağva'da iptal olma durumu yüksek bundan dolayı kamp atacak arkadaşlar aranmakta Marmara Bölgesi tercihim rotayı beraber belirleyelim..
  15. Alpinist_37

Eylül 3 4 Kamp Arkadaşı

Benim bu haftaki kampım iptal olma ihtimali var bundan dolayı boşa çıktım Marmara bölgesinde düşünüyorum kamp atmayı Kocaeli Yalova mevkii olabilir
  16. Alpinist_37

Uyku Tulumu Boyutları Hk.

Merhaba treubert öncelikle şunu söylemeliyim boya göre tulum seçimi çok önemli sonuçta kullandığın ürün bir nevi termos vazifesi görüyor.Tulumu sıcak tutan senin vücut sıcaklığın tulum onu içerde hapsedip üşümemeni sağlıyor.Gelelim boy olayına içerde hava sirkülasyonu olacak ki ısınasın misal...

17. Alpinist_37

Uyku Tulumu Tavsiye Lütfen

Teşekkürler ilginiz için.Deuter Orbit 1100 aldım segment olarak üst düzeyde bir tulum Husky tulumda nedense sevemedim.Deuter kendini kanıtlamış bir marka bu modelde çok güzrl beklediğim gibi çıktı..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri