Arama sonuçlarınız

1. B

Frontera B Abs G Sensör Arızası

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası Ankara'da ABS'ci Hakan istersen telefonunu verebilirim, beyni söküp yollayabilirsin de 400 tl forumdonanım da çok tanınan birisi.Zaten sadece g sensör arızası ile kalmadı farklı 9 arıza daha oluştu ve beyinden bu arızalar silinemiyordu, yapılan işlem tüm...

2. B

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası Arkadaşlar sorun çözüldü belki birinin başına gelir, sensör falan aramayın ABS beyni arızası çıktı ABS beyni tamir edildi, fakat 3.2 frontera ABS beyni tamiri kolay değil çok ince bir elektronik kartı var, işi bilmeyenin elinde kalabilir.
  3. B

Ynt: Frontera B Abs G Sensör Arızası Bu sensör arizide 4 çeker konumundayken abs nin devreye girmesini engelliyormuş.Baya araştırdım ya torpido gözünün arkasında yada vites kolu yakınında bir yerde bende tam olarak bilmiyorum vakit olsa açıp bakacağım.Ama sinir bozucu kafasına göre Abs arızası...

4. B

Arkadaşlar bende bu sitede yeniyim paylaşımlarınız ve desteğiniz çok güzel bende elimden geldiğince katkıda bulunmak isterim.Benim sorunum ise 2001 Frontera G sensör arızası sürekli olmasada sıklıkla Abs lambamı yakıyor, başına bu sorun gelen oldumu acaba?

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri