Arama sonuçlarınız

1. pınarkaracar

Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008)

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) Biliyorum ki yine ,her zaman ,her yerde olduğu gibi,kurallara uygun ,adımıza,şanımıza yakışır bir şekilde İğneadadanda çıkacağız...Çıkacaksınız... Büyüyen ailemle gurur duyuyorum... Nerdenmi .çıktı şimdi bu ? Kıskananlar çatlasın diye :D

2. pınarkaracar

Arkadaşlarımız Suat ve Kerim'in Doğum Günleri Kutlu Olsun

Suat abi,nice yıllara hep sevdiklerinle...
  3. pınarkaracar

Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking)

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın iyi haftalarr....

4. pınarkaracar

Arkadaşlarımız Mustafa ve Pınar'ın Doğum Günleri Kutlu Olsun

teşekkür ederim arkadaşlar .... sevgiler
  5. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) :) Murat ,teşekkür ederim. Günün ilk pastası gezenbilirden ve senden :)

6. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlar

7. pınarkaracar

Arkadaşlarımız Mustafa ve Pınar'ın Doğum Günleri Kutlu Olsun

Mustafa ,doğum günün kutlu olsun.Allah sana sevdiklerinle sağlıklı ve huzurlu yaşamayı nasip etsin. Yeni yaşın size en güzel hediye ile gelsin :)
  8. pınarkaracar

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) Pilotumuz yarışıyor gelicez elbet :)
  9. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) merhaba muratcım kışlık kamp malzemem hiç yok,durumumuz netleşince halledicem... yedigöllere battaniye götürmüştüm :)tulumun içine, paket gibi yattım :)

10. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) Günaydın arkadaşlarrrrrr

11. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) iyi sabahlarmı desem :) uyku yok bu gece bana... istanbul ekibi 15 inde yedigöllere gidiyor...detayları hakan duyurcak sanırım... bu pazar yayladaydık güzel ve huzuluydu... istanbuldakiler geniş katılımlı bir teking lazım bize
  12. pınarkaracar

Ynt: Intercity Trophy - İğneada (14-16 Kasım 2008) bende gelmek istiyorum ,ama iş hali son hafta netleştiririm...

13. pınarkaracar

Ynt: Serbest Muhabbet Köşesi (Trekking) selam serbest muhabbetin güzel insanları :)
  14. pınarkaracar

Board Oyunu...

Ynt: Board Oyunu... baht
  15. pınarkaracar

Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008)

Ynt: Gezenbilir; Kurban Bayramı Kaz Dağları Kamplı Gezisi (10 - 14 Aralık 2008) İstanbul'dan gelmeyi düşünen arkadaşlar varsa organize olabiliriz.Yeterli çoğunluk sağlanırsa araçda tutulabilir.Ya da aracı olan arkadaşlarla masrafları paylaşıp yol arkadaşı olabiliriz.Biz gelmeyi düşünen iki...

16. pınarkaracar

Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008)

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) aaaaa keçilerimm :)
  17. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) yine güzel bir gündü... temiz hava beni çarptı galiba ,annem kapıdan girer girmez sakın hastayım deme dediğinien göre epey yorgun gözüküyordum:) gezenbilir güzel bir aile ve gittikçe büyüyor...dün izmitteki arkadaşlarım...
  18. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) ve selamlaştığımız lada :) tek başına

19. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) bakmayın köyün yakın gözüktüğüne dağlar tepeler ormanlar aştık aramızda yeni dostlarımız vardı,yakında kamp orkestrasınıda kuruyoruz yolrulduk çocukluğunu özleyenler,ağaçların tepesindeler rehberimiz dün çok...
  20. pınarkaracar

Ynt: Adapazarı - Sultanpınar Yaylası Doğa Yürüyüşü (02 Kasım 2008) doyduk hakan yine kahva başında yola devam ama çöplerimiz topluyoruz ve bülent yardımı ile presliyoruz :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri