Arama sonuçlarınız

1. gezgen

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu bu da yenen bir tür Bodrum Tarafında Körek Mantarı denir biz et mantarı deriz...:) yüksek bir dağ zirvesinde 3-4 kilo birden bulmuştum..

2. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu mantarlar...:)
  3. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu dediğin gibi görsel tarafıyla ilgililiyim :)

4. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu bunun ne olduğunu bilmiyorum ama acaip pis bir kokusu var...:)
  5. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Çıntarın böyle bir yerde yetiştiğini ilk defa gördüm...:)

6. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Cevaplarınız için çok teşekkür ederim..Dediğiniz gibi Ömer bey ben mantar yetişen bir bölgedeyim Muğla'da oturuyorum..kuzu göbeğinin birkaç çeşidi olduğunu biliyorum..birtanesi fosunu koyduğum birde henüz elimde yok siyah renkli ve daha konik yapılı...

7. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Baştan beri zevkle takip ediyorum..Mantar belgeseli gibi olmuş..bölmek istemezdim ama aşağıdaki fotodaki kuzu göbeği bir ara yukarda üretilemiyor diye bahsi geçmiş...sebebi nedir? ben bunları toplayıp eve geldim temizleyip parçalarını bahçede pek de fazla...
  8. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen) (Çiçek Fotoğrafları)

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Teşekkürler Cevdet bey ziyaretinize..:)
  9. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen) (Çiçek Fotoğrafları)

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) bahçemizden..)

10. gezgen

Konu Açmadan, Birşey Paylaşmadan, Sadece Teşekkür Edenler...

Ynt: Konu Açmadan, Birşey Paylaşmadan, Sadece Teşekkür Edenler... Bu topiği tesadüfen gördüm Yavuz Bey...Evet sonuna kadar haklısınız..100 kişi biişeyler paylaşıyor..1000 kişi evet efendim sepet efendim...yahu adam sırf kamp yeri tavsiyesi için topik açıyor ...açılmışlara bi bak önce ..

11. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) evet bu güzel gerçekten..elinize sağlık...:) ters ışıkta zor gerçekten...
  12. gezgen

Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010)

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) Evet....bende sırf bu yüzden aldım caravelle'yi ..dışardaki çadıda kızlm ve yeğenim yattı biz araçta yattık..walla bende arada sana özenmiyor değilim.bununla her yere gidilmiyor..bir ara arkaya scooter koymuştum..:) ama her...

13. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) Teşekkürler Turgut bey...
  14. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) İyiydi İsmail Bey..sizinkide harika olmuş...gördüm fotoları...kamp dediğin öyle yapılır....devamını dilerim...selamlar..
  15. gezgen

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) kamp yerimiz...bir kareden fazla olacak ama...:)

16. gezgen

Ynt: Sakarya Hendek Yaylaları - Karasu Kampımız (24-25 Temmuz 2010) Merhaba İsmail Bey; harika kamp yapmışsınız olay budur...epeydir görüşmedik ..:)) bende son kampımdan bir kareyle katılayım size...:)
  17. gezgen

Kişisel Galeri (Cevdet)

Ynt: Kişisel Galeri (Cevdet) çok güzeller Cevdet Bey..öyle havalarda dsc 126 daki gibi gökyüzü problemi yaşıyorum...
  18. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen)

Ynt: Kişisel Galeri (gezgen) son kampımdan.....

19. gezgen

Ege ve Akdeniz'de Ekim Ayında Kamp.?

Ynt: Ege ve Akdeniz'de Ekim Ayında Kamp.? ne yazk ki oraları incelememiştik....:)
  20. gezgen

Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER)

Ynt: Kişisel Galeri (Didem GECEGEZER) bence '' Mona Lisa'' değil.....daha çok Aida Gomez...:)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri