Arama sonuçlarınız

1. gezgen

2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi

Ynt: 2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi

2. gezgen

2010 Muğla Yağlıboya Resim Kursu Sergisi

SERGİMİZ YAPILDI...ÇOK GÜZEL GEÇTİ...nE DEMİŞ ATATÜRK '' SANATSIZ KALAN BİR MİLLETİN HAYAT DAMARLARINDAN BİRİ KOPMUŞ DEMEKTİR''.. sergi her ne kadar sanat yapsak da el işçiliğide gerektiriyor..:)
  3. gezgen

Kişisel Galeri (gezgen) (Çiçek Fotoğrafları)

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Teşekkürler Serdar bey..:)

4. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 makinanın zoom gücü etkileyici gerçekten.... altta 24mm .geniş açı...
  5. gezgen

Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz?

Ynt: Çadır Kampçılığında Isınmak için Ne Kullanıyoruz? Çadır kampçılığında ısınma problemi pek önemsenmiyor..neticede çok da fazla ve etkili yöntem yok çadır olduğu için...zaten çadır kampçılığında konfor geri planda kalır..everest'e çıkanlarda bile ana kamp haricinde pekde önemsenmiyor..ısınma...

6. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 otomatik mod da gece.....

7. gezgen

NIKON D60 + AF-S DX VR 18-55MM/3 5-5 6G

Ynt: NIKON D60 + AF-S DX VR 18-55MM/3 5-5 6G fiyatı uygun çok güzel bir makina ve lens....2 yıldır kulllanıyorum...:) yeni makinalar 3 ay sonra bile üretimden kalkıyor..:) d6 0 aldığımda d80 yeni çıkmıştı....3-5 ay sonra d90 çıktı..d 1000..d3000i...
  8. gezgen

Yorumsuz...(no comment..:)

no comment...:) 2 yıl önce Niksar taraflarında çekildi...:)
  9. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Ynt: Fujifilm Pinefix HS 10 makro modunda....

10. gezgen

Fujifilm Pinefix HS 10

Arkadaşlar yeni edindiğim 2.makinam hs 1o ile ilk karelerim...hiçbir işlem görmemiştir...paylaşmak istedim... Makinayı 30x optik zoom u ve HD video çekebilmesi ,panoramik modu vb gibi özellikleri nedeniyle aldım.. normal manzaralar...

11. gezgen

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Teşekkür ederim beğeninize ...evet avatarım benle bire bir örtüşür..:)) tekrar teşekkürler...:)
  12. gezgen

Ynt: Güzeller Değil mi? (Çiçek Fotoğrafları) Sergiyi yaptık Murat..:) Çok güzel geçti..bir ara fotoları koyacağım buraya..Teşekkürler..:)

13. gezgen

Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet

Ynt: Fotoğrafçılık Bölümü Sohbet lens aralığı karşılaitırmasını 18-200---18-270 ile 18-70 arasında yapılırsa daha uygun olur evet 28-100 ve 28-70 zaten nerdeyse aynı aralıkta....sırf hobi amaçlı çekimler yapılacaksa..gezi,manzara,çiçek gibi..18-200 gibi bir lens iyi olacaktır ama amaç...
  14. gezgen

Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Sayın Playmakers; Dediğiniz ak mantarı çok iyi tanıtmışsınız evet çıntar mevsiminde bol oluyor..ve pek de itibar görmüyor..:) ama biz iyi durumda olanları toplarız..severek yeriz..:) çayır mantarı dediğinizide çok iyi bilir ve yeriz...biz onların yenebilen...
  15. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Sayın Playmakers ; kurt girmesi ve hayvanlara yedirme gibi pratik bilgileriniz için teşekkür ederim. Orhan.

16. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Sayın Playmakers; Evet 457 deki mantarın üstten görünüşünü koyuyorum....ayrıca birde akkız dediğimiz bir türde var...onun fotosu yok daha ..bu sezon daha sık fotosafari yapmaya çalışacağım....bahsettiğiniz ak mantar o olabilr diye düşündüm...teşeşkkür...
  17. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu teşekkür ederim Ömer Bey...latince isimleri duymak çok güzel bişey yaaa... ve gerçekten saygı duyulması gereken birşey..doğanın bu kadar esrarengiz bir bölümünü bu kadar iyi tanımak gerçekten güzel bişey..tekrar teşekkürler arasıra burayıa uğrayacağim...
  18. gezgen

Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)?

Ynt: Kampta Güvenlik (İnsana Karşı)? Evet dikattli olmak ama paranoyak olmamak...çok doğru...katılıyorum...

19. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu bu da galiba en tipsiz olanı..:) :)
  20. gezgen

Ynt: Mantar Toplama - Bir Doğa Sporu Bu işin en güzel tarafı toplamaktır...çünkü birçok şeyi birlikte yapmış olursunuz..hem doğayı daha yakından tanırsınız,gizli kalmış güzellikleri görürsünüz hem sporun en zevklisini en güzel mekanlarda yapmış yapmış olursunuz...zamanla yemekten fazla...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri