Arama sonuçlarınız

1. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu bunların dışında sivas şehir merkezinde restore edilmiş veya restore edilmeyi beklenen onlarca eser bulunmaktadır

2. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu 1892 yılında dönemin sivas valisi tarafından yaptırılan sivas kongresi binası uzun yıllar sivas erkek lisesi olarak kullanılan bina 1981 yılında müze olarak kullanılmaya başlayan binanın ilk katında etnografya müzesi 2. katında ise sivas kongerisine dair belge ve bal...
  3. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu meydanın diğer tarafında selçuklular zamanından kalma eserler bulunmakta bunların en önemlileri çifte minareli medrese ve buruciye medresesi

4. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu sivas çağrının da dediği gibi çok geniş bir meydana sahip bu konuda türkiyenin en şanslı illerinden biri halk her ne kadar trafiği aksattığı için belediyeye kızsa da bence gayet başarılı olmuş ancak kablolar ve aydınlatma direkleri inanılmaz bir görüntü kirliliği...
  5. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu divriğide görülmesi gereken diğer yerler ise kalesi ve konakları konakları restore edilmeye çalışılmış ancak pek başarılı olamamış restorasyonlar genellikle dış cephe giydirme şeklinde yapılmış konakların ilginç bir yanı ise kapı tokmakları her konakta birbirinden...

6. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ..

7. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu divriği ulu cami ve şifahanesi
  8. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu UNESCO tarafından 1985 yılında Türkiye’de Dünya Mirası Listesi’ne kabul edilen ilk mimari yapı olan Divriği Ulu Cami ve Şifahanesi, 13. yüzyılda Mengüçlü Beyliğinden Ahmet Şah ve karısı Melike Turan tarafından inşa ettirilmiştir.Caminin mimari Ahlatlı Hürrem Şah’tır ve...
  9. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ankaradan saat 18.30 da kalkan doğu ekspresi ile divriğiye hareket ettik tren tam zamanında saat 9.30 da divriğide oldu sivas-çetinkaya arasında kar çoktu ama divriğiye doğru giderken kar baya azalmıştı.

10. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu yakın zamanda yükleyeceğim fotografları hatta bugün bile yükleyebilirim sivas hakkında söylenecek herşeyi söylemişsin benim diyeceğim sivas tipik bir orta anadolu beklentilerinizi fazla yukarıda tutmazsanız 2-3 saatte gezip bitirebileceğiniz bir şehir merkezi var...

11. medford

Kentte Aylak Bir Gezinti

Ynt: Kentte Aylak Bir Gezinti mehmet yaşine entellektüel lafı biraz fazla olmuş mehmet yaşin genelde yemekle ilgili bir fikirde bulunmadan belli kalıpları tekrar edenbirisidir. bende mehmet yaşin gezerken de yemek işi bedavaya gelsin diye bu işi yaptıgı izlenimi uyandır hep. vedat milor bile...
  12. medford

Tren Kart

Ynt: Tren Kart gayet başarılı olmuş ilerde ben yapacam böyle birşey bir ay hiç ara vermeyeceğim inşallah

13. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu ben yanıma şemsiye alacam belli olmaz meteoroloji kar diyor ama kısmet artık
  14. medford

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu sağolasın dostum cuma akşam ankaradan çıkıyoruz tren cumartesi divriğideyiz akşam da sivasa geçip pazar günü dönmeyi planlıyoruz
  15. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu cuma günü akşam yola çıkıyoruz yeni hedef ilk önce divriği sonra sivas

16. medford

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu teşekkürler cumartesi divriğide pazarda sivastayız inşallah
  17. medford

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu Haklisin direkt konuya girip nezaketsizlik yapmisim pardon
  18. medford

Gezenbilir Sivas Grubu

Ynt: Gezenbilir Sivas Grubu divriği sivas arası karayoluyla internette 171 km yazıyor ama bu mesafeyi otobüsler kaç saatte alıyor bir de divriği den son otobüs kaçta kalkıyor

19. medford

Bilecik

bu aralar trenle bir gün gitmeyi düşündüğüm bir yer tavsiyesi olan var mı nerelere gidilir ne yenilir ne içilir
  20. medford

Trenle Türkiye Turu

Ynt: Trenle Türkiye Turu dostum ben çok plan yaparım da genelde sonuç doğaçlama olur bakalım bu sefer nasıl olacak ??????????

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri