Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Mrb. Deneyimli arkadaşlardan ve varsa bu sistemi kullananların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Motokaravanımda 3*130 Watt güneş paneli, 12 V 3*106 Ah (C5) yaşam aküsü ( Yiğit Özel Seri VRLA Derin Deşarj Jel Akü) , akıllı şarj regülatörüm var. Sorum şu;
1) Güneş enerjisinin yetersiz...
Arkadaşlar, bundan önce karavanımın son bitmiş haldeki fotoğraflarını yayınlamıştım. Ancak, bazı üyelerimiz 13 M3 planımı çok beğendiklerini, yaşamın bu plan yerleşimi içinde nasıl olduğu konusunda beni aradılar ve bilgi istediler. Hemen belirteyim, ben Mimarım. Dolayısıyla bu planı 2009 Ducato...
Mrb.
Kamp alanının genel durumu (tuvalet,duş,sıcak su, elektrik temini, vb.) denize yakınlık, deniz durumu ile günlük ücretler nedir ? Bilgi için şimdiden tşk.
Merhaba Türkiye'den Kıbrısa Karavan ile gidip kamp yapmak için gerekli formaliteler nedir? Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var. Yardımlarınız için tşk.ler.
İzmir'de bu işlerden çokiyi anlayan bir firmadan bahsettiler, kendileriyle görüştüm. Karavanı götürüp göstereceğim. Sonuçlarından sizleri haberdar edeceğim. Ancak, işçilik hariç 2300 euro çok para !
Üst hekiler çıkarılıp 40*40 boşluğa 12 v elektrikle beslenen klima takılabilir sizinki çok müsait, ancak, işçilik hariç 2.300 euro ! Yer değil dert para :)))
2009 model Fiat Ducato panelvanımda orjinal klima yoktu. Karavana dönüşüm sonrası, motokaravanda yazın seyahat azap oldu. Ayrıca, sıcak havalarda 220 V alınabilecek konaklama olmayan yerlerde klima ayrı bir dert ! Gezenbilir Üyelerinin tecrübelerinden istifade etmek üzere;
1) Fiat Ducato...