Arama sonuçlarınız

1. egean.tr

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Alakanıza tşk ederim. Zaman içinde enerjim yetmez ise düşündüğüm sonuıç idi.

2. egean.tr

Karavanda Elektrik İhtiyacını Güneş Paneliyle Karşılamak?

Mrb. Deneyimli arkadaşlardan ve varsa bu sistemi kullananların tecrübelerinden faydalanmak istiyorum. Motokaravanımda 3*130 Watt güneş paneli, 12 V 3*106 Ah (C5) yaşam aküsü ( Yiğit Özel Seri VRLA Derin Deşarj Jel Akü) , akıllı şarj regülatörüm var. Sorum şu; 1) Güneş enerjisinin yetersiz...
  3. egean.tr

Pedalli Balikçi Kanolari

Fiyatlar konusunda bilgi verirseniz memnun olurum. Tşk.ler.

4. egean.tr

Kendi Karavanını Yapanlar; Ducota Camper 13 M3 (egean.tr)

Arkadaşlar, bundan önce karavanımın son bitmiş haldeki fotoğraflarını yayınlamıştım. Ancak, bazı üyelerimiz 13 M3 planımı çok beğendiklerini, yaşamın bu plan yerleşimi içinde nasıl olduğu konusunda beni aradılar ve bilgi istediler. Hemen belirteyim, ben Mimarım. Dolayısıyla bu planı 2009 Ducato...
  5. egean.tr

5.25 Karavan Aldım Çeken Araç Tavsiyesi

Ayrıca, 1600 cc den aşağı araç çekmez. Bunu da unutmayın .

6. egean.tr

Fethiye Büyük Samanlı Koyu

Mrb. Kamp alanının genel durumu (tuvalet,duş,sıcak su, elektrik temini, vb.) denize yakınlık, deniz durumu ile günlük ücretler nedir ? Bilgi için şimdiden tşk.

7. egean.tr

Esentepe/kıbrıs Günübirlik Sahil Kampımız

Merhaba Türkiye'den Kıbrısa Karavan ile gidip kamp yapmak için gerekli formaliteler nedir? Bu konuda bilgilerinize ihtiyacım var. Yardımlarınız için tşk.ler.
  8. egean.tr

9. Bus Buluşması - Laladere, Saray (kıyıköy Yolu), 19-21 Mayıs 2017

Katılmak isteriz, askerliğimi Saray'da yapmıştım, 35 yıl oldu !
  9. egean.tr

Karavan Cam Kapı Ve Aksesuarları

Web sitesi nerde göremedim.

10. egean.tr

Motor Karavan Araçlarımızın "özel Amaçlı Taşıt" Sınıfında Olması Vatandaşı Mağdur Ediyor.

1) Harika ben varım. Bakalım kaç kişi olacağız. Sıra numarası vererek devam edelim.

11. egean.tr

Sonunda Başladım 17m3 Peugeot

13 M3 karavan işinizi görür. Sitede, karavanımın yapım aşamaları ile autocad çizimleri var. Faydalı olacağı kanaatindeyim. Kolay gelsin...
  12. egean.tr

Motokaravanda Klima Sorununa Çözüm !

Mrb. Klima taktırdınız mı? Sonucu merak ediyorum !

13. egean.tr

İzmir'de bu işlerden çokiyi anlayan bir firmadan bahsettiler, kendileriyle görüştüm. Karavanı götürüp göstereceğim. Sonuçlarından sizleri haberdar edeceğim. Ancak, işçilik hariç 2300 euro çok para !
  14. egean.tr

Üst hekiler çıkarılıp 40*40 boşluğa 12 v elektrikle beslenen klima takılabilir sizinki çok müsait, ancak, işçilik hariç 2.300 euro ! Yer değil dert para :)))
  15. egean.tr

Değerli bilgileriniz için tşk.ederim. Tavan kliması (12 v elektrik ile çalışır) için araştırdım 2.300 euro işçilik hariç fiyat veriyorlar. Çok pahalı.

16. egean.tr

2009 model Fiat Ducato panelvanımda orjinal klima yoktu. Karavana dönüşüm sonrası, motokaravanda yazın seyahat azap oldu. Ayrıca, sıcak havalarda 220 V alınabilecek konaklama olmayan yerlerde klima ayrı bir dert ! Gezenbilir Üyelerinin tecrübelerinden istifade etmek üzere; 1) Fiat Ducato...
  17. egean.tr

5 Dakikada Karavan 5 Dakikada Kamyonet

Harika bir video, tşk.ederiz.
  18. egean.tr

Tşk.ederim bu linki nasıl buluyoruz? Açıklarsanız sevinirim..

19. egean.tr

Çoktandır siteye girmiyorum. Fotoğraflar silinmiş, plan dahil yeniden yükleyeceğim,bana birkaç gün müsaade :)
  20. egean.tr

Tşk.ederiz. siz de karavanınızı sağlık, mutlulukla kullanın.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri