Arama sonuçlarınız

1. ergunbike

Araç Üstü Çadır Ve Tente Ile Katrancı Koyu-fethiye

Murat bey montaj için kaporta delinmesi gerekiyor mu? Gerekmediği durumda ben de almak istiyorum. Güzel kamp olmuş, tebrikler. 👏👏👏

2. ergunbike

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Yücel hocam Davutoğlan kuş cennetinde de parkedip keyfini çıkartmanız gerekir. Tavsiye ederim. 👍👍👍
  3. ergunbike

Doğru karar👏👏👏

4. ergunbike

Off Road Araçlarında Sizce Gereksiz Hangi Donanımlar Vardır ?

YouTube Autoclub kanalında pandemi sürecinde canlı yayınlar yapıldı, yapılıyor. Geçtiğimiz hafta araçlarda gerekli ve gereksiz donanımlar konuşuldu. Açıp bakabilirsiniz. Turgut ve Halit beyler sürekli var, diğer konuklar bazen bilgi bazen sohbet ve muhabbet gündemine göre değişiyor. Katılanlar...
  5. ergunbike

Yücel bey sizin connectin arkasına az maliyetle kamp ekipmanı monte etmek mümkün örnekleri var. Çekme karavanı satarsanız maliyetini karşılar fazlasıyla. Üstelik kısa zamanda halledilmesi mümkün. Araştırmanızda fayda var.

6. ergunbike

Yücel bey Ordu’ya giderseniz Boztepe ‘ye çıkın mutlaka. Aşağı sahilde teleferik istasyonunda otopark var ancak dolu ise aracınızla yukarı çıkıp teleferikle aşağı iner geri yukarı çıkabilirsiniz.

7. ergunbike

Kışın İtalya: Çizmenin Burnuna Yolculuk

O daracık yollar benim favorim, hem bisiklet hem araç sürüşlerinde. Güzel gezi, güzel anlatım, güzel fotoğraflar. Teşekkürler .
  8. ergunbike

Yunanistan 2013 “bir Deneme Gezisi”

Mr. and Ms. Sirin *.FNS format bu olsun (mu?) :smiley: :smiley: :smiley:
  9. ergunbike

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

Burak ve Efsane derinlere dalmış. Ulaşılamıyor ☺️

10. ergunbike

2017 Yazı Boyunca Karavanı Avrupa Da Bırakıp Arada Gidip Gelerek Avrupa Turu

An İnce telefonunuz android mi ios mu kullanıyor?

11. ergunbike

Tek Başıma 45 Günde Vietnam-Kamboçya-Tayland

Trabzon Uzungöl yolunda nehir üzerinde çalışır halde zipline var.
  12. ergunbike

İtalyan Motoguzzi. Çocukluğumda çok vardı. Şimdi görünmez haldeler. Ankara ATO Congresyum da kırmızı renkli Arçelik marka şu anda var. Kafenin büfesi gibi kullanıyorlar ve yürür halde. Tek silindir motosiklet motorluydular.

13. ergunbike

#Yolda, mayıstosböcee! Harika fotoğraflar Zafer.
  14. ergunbike

Zafer merhaba. Sırasıyla Avrupa, 3 kıta, İran tur yazılarını okuduktan sonra sıra uzak doğuya geldi. Dikkatimi çekti bir süredir paylaşımın yok. Umarım iyisindir. Yaptığın ve bizim bilmediğimiz gezin var mı? Başlık olarak belirtebilir misin? Malum; senin tiryakin oldu pekçok kişi.
  15. ergunbike

Izmirden Nemruta (gezi Basladi)

Sayın Tunay bey güzel bir gezi yapmışsınız, tebrikler.

16. ergunbike

Rusya;ural Etekleri Ve Idil(=volga) Boyları;1-9.ağustos.2015

Sayın Vata, gezi yazınız hikaye tadında ve keyifle okundu. Çok teşekkür ederiz.
  17. ergunbike

Rusya;ural Etekleri Ve Idil(=volga) Boyları;1-9.ağustos.2015

"Ctrl+Alt+Delete" Ben yaptım, birşey olmadı. :) :) :) Tebrikler çok güzel bir gezi olmuş.
  18. ergunbike

Tek Başıma Otomobil ile İran - Azerbaycan - Gürcistan - Ermenistan; 15.500 km Overland

Vata isimli üyenin gezi notlarındaydı yanılmıyorsam. Geçmişteki Rusya - Gürcistan arasındaki olayları anlatan anıt!

19. ergunbike

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Zafer güzel öneri. Atlas dergisi ilgi gösterir bence. Ayrıca nefis fotoğraflar çekiyorsun. Bir fotoğraf dergisi de araştırman iyi olabilir.
  20. ergunbike

Tek Başıma Arabayla 76 Günde 3 Kıta 14 Ülke Overland 24500 Km

Restorasyon yöntemi süper! Binanın yarısını kapat, restorasyonu yap. Bitince sök, diğer tarafını yapmaya başla. 50 yıl da sürse sorun değil, yarısı zaten turistlerin ve görmek isteyenlerin gezmesi için açık. :)

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri