Arama sonuçlarınız

1. ergunbike

Pirikamp Yollarda (ve Kamplarda) 2020

Konya, Salda ve Eğirdir’i 2 veya 3 günlük bir turla tek seferde işaretleyebilirsiniz.

2. ergunbike

Çekilen römork veya karavan için zeyilname yapılıyor diye biliyorum.
  3. ergunbike

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

Mesut bey ilk resimdeki sizin ekip midir? Öyleyse 1 milyon yıldız daha gönderiyorum. 💫💫💫

4. ergunbike

Bugün Karavanım Beni İlk Defa Yollara Çıkardı...

Benden de 100 Milyon yıldız size hediye olsun. ♥️♥️♥️
  5. ergunbike

Yücel hocam güzel ve geniş bir kitaplığınız var, zamanı gelince bağışlamak güzel fikir.

6. ergunbike

1 TL İken yollar araç dolu ve ücretli parklar boştu. Ben de yol kenarında parkettim. Geçtiğimiz hafta biraz yürüyüş yapalım diye eşimle gitme gafletinde bulunduk ve tüm yolları ortada monte edilen dubalarla bölmüşler park imkansız olmuş. Biz Eryaman 5. Etaptayız.

7. ergunbike

Yücel hocam Göksu park otopark ücreti 5 TL yapmışlar ve ara yollarda park imkanını iptal etmişler. Bilginiz olsun.
  8. ergunbike

Jeep Cj 5 Hararet Sorunu

1. Radyatöre ve fanına baktır, 2. Devirdaim arızalı, 3. Termostat değişimi. Cj 5 i bilmem, 2 aracımın da hararet sorunlarında bu parçalar kontrol edildi, gereken değişti.
  9. ergunbike

İzliyorum Yücel hocam. 👍👍👍

10. ergunbike

Yücel hocam arabanızı Üst sokakta veya Kocatepe otoparkında bırakmanız mümkün.

11. ergunbike

Yücel hocam iyi bir eğitim yılı olmasını diliyorum. Olgunlar sokakta İnce Memed bulursun sanırım.
  12. ergunbike

Bir Karavan Ille De Çok Gezmeli Mi?

2017 Ramazan bayramı tatilinde Nesin Matematik Köyü bitişiğindeki Kayserkaya Dağ Evlerindeki kampta 3 gün çadır kampı yaptık. Küçük butik otel tarzı 10 kadar köy evi farklı farklı evler ve havuz vardı. Sadece konakladık. Atraksiyon sıfır. Çam ağaçlarıyla temiz havada ruhumuzu dinlendirdik. Yetti...

13. ergunbike

Mars'ta Geceleri Soğuk Olur

Ayhan güzel kamp olmuş. Göl ve çevre çekimlerin çok iyiydi. Tebrikler.
  14. ergunbike

100 Bine Kadar 4x4 Araç ( Duster , Rav 4 , Forester , Terios , Vitara ... ?)

Dacia Duster, 4*2 yıl önemsiz. Ötesini boşver. Fiyat/performans oranı en iyi araçların başında bence. Arkadaşım 3 yıl önce sıfır aldı çok memnun, benim bütçem uygun olsa 4*4 ünü alırdım. Bir de sarı sitede zor bulunur ilanlardan.
  15. ergunbike

Yücel bey keyfiniz yerinde👏👏👏. İyi tatiller.

16. ergunbike

Ankara'da Mercedes Motokaravan İçin Servis

Yetkili Mercedes bayisinden bilgi isteyebilirsiniz.
  17. ergunbike

Avrupa Gezilerinde Iҫme Suyu Temini

Ben Edremit’ten kardeşimden 6 teneke 5 litrelik içilebilir kalitede zeytinyağı aldım 2016 da, 2 tenekesini sattım 4 tenekesini 5 ayda tabiri caizse içtim🤣🤣🤣.
  18. ergunbike

Yücel bey iyi tatiller. Ocaklar’ı görmenizi tavsiye ederim. Merkezinde ara sokakta tavuk gril yapılan yerde çok lezzetli tavuk yeme imkanı da var. Test edildi onaylandı.

19. ergunbike

Ben yıllardır sabah kahvaltısı yapmıyordum. Öğlen ve akşam yemeği yeterliydi. Sadece hafta sonlarında öğle yemeği gibi kahvaltı ve akşam yemeği. Bu yıl işi de bırakınca hafta sonu moduyla devam ediyorum. Öğlen saatlerinde kahvaltı ve akşam yemeği, ekmek 2, 3 dilim ve az tuz. Hepsi bu.
  20. ergunbike

Araç Üstü Çadır Ve Tente Ile Katrancı Koyu-fethiye

“Mesele gezmekse, karavan bahane” Nokta.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri