Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
1 TL İken yollar araç dolu ve ücretli parklar boştu. Ben de yol kenarında parkettim. Geçtiğimiz hafta biraz yürüyüş yapalım diye eşimle gitme gafletinde bulunduk ve tüm yolları ortada monte edilen dubalarla bölmüşler park imkansız olmuş. Biz Eryaman 5. Etaptayız.
1. Radyatöre ve fanına baktır,
2. Devirdaim arızalı,
3. Termostat değişimi.
Cj 5 i bilmem, 2 aracımın da hararet sorunlarında bu parçalar kontrol edildi, gereken değişti.
2017 Ramazan bayramı tatilinde Nesin Matematik Köyü bitişiğindeki Kayserkaya Dağ Evlerindeki kampta 3 gün çadır kampı yaptık. Küçük butik otel tarzı 10 kadar köy evi farklı farklı evler ve havuz vardı. Sadece konakladık. Atraksiyon sıfır. Çam ağaçlarıyla temiz havada ruhumuzu dinlendirdik. Yetti...
Dacia Duster, 4*2 yıl önemsiz. Ötesini boşver. Fiyat/performans oranı en iyi araçların başında bence. Arkadaşım 3 yıl önce sıfır aldı çok memnun, benim bütçem uygun olsa 4*4 ünü alırdım. Bir de sarı sitede zor bulunur ilanlardan.
Yücel bey iyi tatiller. Ocaklar’ı görmenizi tavsiye ederim. Merkezinde ara sokakta tavuk gril yapılan yerde çok lezzetli tavuk yeme imkanı da var. Test edildi onaylandı.
Ben yıllardır sabah kahvaltısı yapmıyordum. Öğlen ve akşam yemeği yeterliydi. Sadece hafta sonlarında öğle yemeği gibi kahvaltı ve akşam yemeği. Bu yıl işi de bırakınca hafta sonu moduyla devam ediyorum. Öğlen saatlerinde kahvaltı ve akşam yemeği, ekmek 2, 3 dilim ve az tuz. Hepsi bu.