Arama sonuçlarınız

1. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

O zaman motor hacmi 4250 olan bu vario makara60 ın dediği gibi 20lt civarı yakar . off çok fazla. hayallerim suya düştü :sob:

2. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Ben hız yapmayı sevmem zaten. yakıtın 2 nci başlığı açılmasın diye hep araçlarımı kullanırken 100 km altında giderdim. Çok ama çok nadir 100 km üzeri çıkardım. 2 ayda 1 kere belki :D
  3. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Ducato filan karavan çevirince 8lt civarı yakıyor diyorlar. Doğru mu peki ?

4. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Euro III motor Boş ağırlık 4360 Kg Azami yüklü 7490 Kg Kasa Uzunluğu 7210 mm Kasa Genişliği 2205 mm Kasa Yüksekliği 2935 mm Dingil Mesafesi 4250 mm Motor Hacmi 4250 cc Motor Gücü 100 kW (Beygir)
  5. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

100 km 20 Lt yaktığını sanmıyorum. Bunu nereden öğrenebiliriz ? İnternette araştırıyorum ama yakıt sarfiyatı ile ilgili birşey bulamıyorum. Almanya'da yaşayan bir abimiz vardı. Acaba o bulabilir mi? Akdeniz45 ' di sanırım

6. KeNDaL

Mercedes-benz 814d Vario

Arkadaslar abilerim merhaba Ben Kendal. Atanma bekleyen Bilgisayar Ogretmeniyim. Benimde karavan hayalim var :) Forumdaki ilk konum. Benim takip ettigim araclar karavan yapiminda Mercedes-Benz Vario serileri. Su anda atanmis olsam gumrukte ihalede bu araclardan var 1 tane. Ipsala gümrükte...

7. KeNDaL

Karakterimle tavrımı birbirine karıştırmayın. Karakterim benim kim olduğumla, tavrım ise sizin...

Karakterimle tavrımı birbirine karıştırmayın. Karakterim benim kim olduğumla, tavrım ise sizin kim olduğunuzla ilgilidir.
  8. KeNDaL

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

cevaplarınız için teşekkürler
  9. KeNDaL

Karavan Dönüşümü - Isı Yalıtımı

Merhaba Arkadaşlar , Bizofol + izogreen keçe + bizofol + nem bariyeri kullansak nasıl olur ? Ayrıca bu ısı köprüsü muhabbeti nedir ? Onu tam anlayamadım

10. KeNDaL

Lpg'li Ocak - Lpg Tüpü Kurma Servisi Hakkında

Teşekkürler

11. KeNDaL

Tüpün vanasını zaten sadece kullanacağım zaman açarım. Ama vanası kapalıyken bir kaza olması durumunda herhangi bir sorun olmuyor mu ?
  12. KeNDaL

Ben bunlardan korkmuyorum. Benim korkum. Türkiye'de yollardayken. Çünkü sağ olsunlar sürücülerimiz çok ama çok dikkatli. Ben karavan yapınca sürgülü kapı tarafından açılan bir bölmeye koymayı düşünüyorum tüpü. Bu sayede havalandırması daha iyi olur ve en azından kapağı açtığımda da açık hava...

13. KeNDaL

Cevaplarınız için teşekkürler. Bu tüp olayı korkutuyor beni ama anlaşılan en mantıklısı bu. Ahh bi atansam yazın 2 ay tatil. Her sene Avrupa'da olurum ne güzel. Karavanla gezilmedik yer bırakmam :D 10 yıl sonrasında da yeşil pasaport off :)
  14. KeNDaL

220v kullanmıyor mu ? Buzdolabıda 220v. o mantıkla düşündüm :S
  15. KeNDaL

Öncelikle Merhabalar. Ben forumda yeniyim. Senelerden beri kendi karavanımı kendi yapma hayalim var. Derken bu siteyi yeni buldum. Atanmayı bekleyen Ortaokul bilgisayar öğretmeniyim. Yaş oldu 35. Olur da atanırsam bende bir karavan yapacağım. (Kendi çapımda) Tabii her şeyini ben monte...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri