Arama sonuçlarınız

1. taykurt

72 model jeep wagoneerime krom tavan bagajı arıyorum

merhaba 1972 model jeep wagoneeri için tavan krom bagaja ihtiyacım var nerede bulabilirim

2. taykurt

1966 Model Tek kapı Wagoneer..

Ynt: 1966 Model Tek kapı Wagoneer.. merhaba aynı aracın 72 modeli bende var bi gün wagoneer buluşması yaparız kısmetse
  3. taykurt

1972 wagoneer iç kapı kolu arıyorum

merhaba arkadaşlar 1972 model jeep wagoneerim için iç kapı kolları ve cam açma kolları arıyorum..bu konuda yardımlarınızı bekliyorum..

4. taykurt

Wagoneer Pickup Yardım

Ynt: Wagoneer Pickup Yardım merhaba bende bi wagoneer kullanıcısı olarak sizin aracın son halini merak ettim..
  5. taykurt

İstanbul Civarındaki Dalış Noktaları

Ynt: İstanbul Civarındaki Dalış Noktaları merhaba yakın olarak kefken,kerpe taraflarınıda tavsiye ederim..

6. taykurt

En iyi dalış malzemesi anketi

Ynt: En iyi dalış malzemesi anketi Merhaba eğer sportif amaçla dalış yapıyosanız piyasada bulunan no name markalar hariç çoğu avrupa ve amerikan menşeili marka eşdeğerdir..ama soruyu bireysel olarak cevap vermem gerekiyosa ve tüm set tek marka olacaksa beuchat.....ama karışık olacaksa...

7. taykurt

Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı

Ynt: Yosun Dalış Merkezi İçin Uyarı Merhaba tesadüfen konuyu yeni gördüm,bende bi dalış merkezi sahibi olarak elimden geldğince herkesle eğitim öncesi ve sonrası birebir ilgilenirim ama bazen öyle insanlar vardır ki ne yaparsanız yapın memnun edemezsiniz...herkesin beklentileri ve menuniyet...
  8. taykurt

Offroad Garajı Orçun Usta'dan Wagoneer Restorasyonu

Ynt: Offroad Garajı Orçun Usta'dan Wagoneer Restorasyonu merhaba orçun bey bende de 72 model 6 silindir wagoneerim var sizden aracım hakkında biraz bilgi alabilirmiyim..
  9. taykurt

Satılık 5.9 V8 Wagoneer

Ynt: Satılık 5.9 V8 Wagoneer merhaba ilk olarak bend 72 model bi wagoneer kullanıcısı olarak aracınızla aranızda geçen diaoluğu çok bğendiğimi söylemek isterim....bende wagoneerimden bi türlü vazgeçemiyorum elimden geldiğince 1 yaşındaki oğluma saklamayı düşünüyorum..

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri