Arama sonuçlarınız

1. H

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Gerçekten de Avrupa'da bu iş nasıl acaba ? Hüseyin bey ne dersiniz ?

2. H

Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler...

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Akliman...
  3. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Hamsilos...

4. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Samsun'dan Ordu'ya kaymak asfaltta ve sakin bir otoyolda yolculuğumu tamamladım. Ordu'yu da şöyle bir turlayıp gözden geçirip Tokat'a yollandım. Ordu da fena değil ama Samsun'la arasında fark var. Tabii Ordu ve Tokat arasındaki dağları aşmak...
  5. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Ohhh kekaaa... Yağmur fena bastırdı Samsun'da...Rüzgâr da öyle. Kıpırdamaya niyetim yok bugün. Değişik bir şehirde pineklemek ne demekmiş ona bakıyorum. Biraz daha foto...

6. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Ona zaten öyle bir cemre düşmüş ki,arayış içinde olmak gerektiğini bilmek gibi. ;)

7. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Bir iki tane daha...
  8. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Yol boyu huzurlu bir Karadeniz, inişi çıkışı ile yorucu ama yeşil bir doğa bana eşlik etti. Kâh deniz kıyısı, kâh insanın bütün iç organlarının bağlantılarını kökünden sarsan köy yollarını tırmalayarak Ayancık, Sinop, Bafra derken dün akşam...
  9. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Amasra'ya el sallayıp İnebolu'ya doğru yola çıktım. Karadeniz günlerden beri sakin. Yol virajlı ve manzaralı, hava ılık ve zaman zaman yağışlı.

10. H

3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık

Ynt: 3 Adet 4x4 Mercedes Sprinter Camper Yaptık O dönemde karşımıza çıkmadığı için hiç incelemek ve karşılaştırmak gibi bir durumumuz olmadı. Uzunlukları tüm donanımı yerleştirmek açısından tabii ki bir avantaj.

11. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Eeee... Cemreler yaşı ilerlemiş olanlara biraz daha erken düşüyor artık.
  12. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Bartın İnkumu'nda sakin iki gün ve iki gece geçirdikten sonra bu sabah yağmurla birlikte Amasra'ya geldim. Denize nazır geniş ve boş otoparka yerleşip küçük bir yürüyüş yaptım ama yağmur hızlanınca yürüevime sığınmak zorunda kaldım. Amasra ve...

13. H

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? Bölümün adı " kim nerede "... Ben şu an Amasra'dayım hava ılık ve sakin bir yağmur var.
  14. H

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? " Bir kaç tanınmış politikacıyla karşılaştık. Tek başlarına yürüyorlardı. " " ... Avukat ve mahkeme masraflarını „hukuksal koruma sigortası“ karşıladığı için davanın bana maddi bir yükü yok. " Read more...
  15. H

-17.5 Derece...

Ynt: -17.5 Derece... Bir fikir geldiii...

16. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Eh o çocuklar saatli maarif takvimiyle büyümediler tabii. Hakları var diyelim.
  17. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Teşekkürler. Şimdilik Karadeniz'de hava da sakin deniz de. İnkumu'nda denize 30 m. mesafedeyim ve deniz göl gibi. Hedefte Sinop ve sonrasında Amasya ve Tokat var ama bakalım. Eh ne yapalım hatır için çiğ tavuk yenirmiş biz de çay içelim bari. :D
  18. H

Kim Nerede?

Ynt: Kim Nerede? :))))))

19. H

Ynt: Cemre Karadeniz'e Düşmüş Dediler... Ahhh !!! Batumi Batumi... Artvin' e kadar geçmişte yolları, yaylaları arşınlamıştık ama Batum'a ulaşamamıştık. Listede var da bakalım ne zaman ?
  20. H

Ben onların yalancısıyım. Cemreler düşmüş dediler. Ama yalnızca Karadeniz'e... İnanmadım tabii ve yalanlarını ortaya çıkartmak için yollara düştüm. Adapazarı'ndan kuzeye Karasu... Orada sordum. Maden deresine düşmüş dediler. Gittim, hatta geceledim acaba gece mi görebilirim diye . Maden...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri