Arama sonuçlarınız

1. AHimrek

Kızılcabölük Cumhuriyet Kupası 1. Off Road Oyunları (DENİZLİ)

Duyurmak istedim ilgilenen arkadaşlara. Denizli Kızılcabölük de Off Road Yarışması düzenlenmiştir. İlgili linkde detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda benim köyüm herkesi bekleriz. http://www.kizilcabolukgazetesi.com/Spor/438-Kizilcaboluk-Off-Road-Yarisi.html

2. AHimrek

Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak

Ynt: Benzinli araca daha küçük cc'li motor takmak Arkadaşlar yasal olarak yönetmelikte benzinli motorlarda + - %30'a kadar olan güç farkı dahilinde, aynı model veya daha yeni model bir motor takılabilir. Ancak bizim denizlide bu konuda yaşadığımız olayıda ekliyeyim 2000cc tempra ya 1600cc motor...
  3. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) İlginiz için teşekkürler. Amatör olarak uğraşıyorum vakit buldukça çekiyorum. Bakalım bir adım daha öteye taşıyabilmek için denizlide dernek bünyesinde kurslar varmış ona başvurdum kurs açıldığında uygun olursam oraya gideceğim belki daha güzel kareler...

4. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) ....
  5. AHimrek

Kurban bayramı....

Ynt: Kurban bayramı.... herkesin kurban bayramı kutlu olsun....

6. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) Esra hnm yansımalar için bir hayli vakit harcamıştım ayarlarla oynarken bunlar çıktı. benim de en çok hoşuma giden karelerim onlar...

7. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) teşekkürler... :)))) benim için sevindirici.... 3-4 sene oldu makina alalı... çok sık olmasada fırsat buldukça fotoğraf çekmeye çalışıyorum.... hayal ettiğim gibi olmuyor ama çekimlerim... ilerde olur inşallah... iyi dilekleriniz için teşekkürler tekrardan....
  8. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) Hiç mi umut yok arkadaşlar, iyi kötü bişey söyleyen yok.....
  9. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) ....

10. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) .....

11. AHimrek

DUSTER - MERCEDES -VW -FORD

Ynt: DUSTER - MERCEDES -VW -FORD Hocam abartı olmuş bu yorum şuan 2003 model bora trendline kullanıyorum. geçtiğimiz günlerde duster'ı denemek için bayiye gittim. Deneme sürüşünü çok kısa kestim vw den sonra çok garip geldi. indiğimde motorun titreşiminden ayaklarım hala titriyordu. Ayrıca...
  12. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Bunlarda Benden (A.Harun) Devam ediyor....

13. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Bunlarda Benden (A.Harun) Devam ediyor...
  14. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Bunlarda Benden (A.Harun) Devam ediyor...
  15. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Bunlarda Benden (A.Harun) Devam ediyor....

16. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Bunlarda benden arkadaşlar çok vakit ayıramasamda fırsat buldukça çekmeye çalışıyorum fikirlerinizi bekliyorum
  17. AHimrek

NASIL BİR ARAZİ ARACI...

Ynt: NASIL BİR ARAZİ ARACI... Dediklerinizde haklısınız ancak bütçe problemi var. Disco ve defender iyi tercih. Buna benzer sorular çok olduğundan kimsede cevap vermek istemiyor galiba. Belkide biraz daha beklemek lazım... bilemiyorum... ama en kısa zamanda çamurlu karlı vb. bir yolda ilerlemek...
  18. AHimrek

NASIL BİR ARAZİ ARACI...

Merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim. Bir arazi taşıtı almayı düşünüyorum günlük ve hafif offroad şartlarında kullanabileceğim. Araştırmalarım sonucunda suzuki vitaranın yakıt ve arazi performansının iyi olduğu sonucuna vardım. Buna bağlı olarak bulunduğum şehirde bir tane araç vardı satılık...

19. AHimrek

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba Arkadaşalar... İsmim Harun... Siteyi daha önce bulmuştum ama 2 hafta önce üyeliğim kabul olup giriş yapabildim. 10-15 mesaj gönderdim üye oluncaya kadar ama anca oldu:))) Neyse kendimi tanıtayım Denizli liyim ve denizlide yaşıyorum. Makina...
  20. AHimrek

Motorunu Değiştirenlere Müjde :)

Ynt: Motorunu Değiştirenlere Müjde :) Büyük şehirlerde (ankara, istanbul gibi) bu konuyla ilgili resmi bir çözüm yolu bulunmuş olabileceğini düşünüyorum ama forumda arkadaş varsa anca öyle öğrenebiliriz. Giresunda hurdacı vatandaşın biri elinde dosya denizliye geldi ben değişim yapıyorum diye...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,744
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri