Arama sonuçlarınız

1. AHimrek

Makina Seçimi (Body, Motor, AF vb....)

Mrb arkadaşlar fotoğraf olayında yeniyim kurs bir iki gezi derken kompakt makinamın yetersiz geldiğini fark ettim ve makina almaya karar verdim. Nikon nedendir bilmem ama daha yakın bir marka bana. d3100 d5100 derken d5100 sensör büyüklüğü ve lcd ekranın hareketli olmasından dolayı alınabilir...

2. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) ....
  3. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) devam...

4. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) devam ediyor...
  5. AHimrek

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları BUDA BİZDEN.... http://www.vipmuhendislik.com/video/rus-soforun-nehir-ile-savasi.html

6. AHimrek

İlginç Offroad Araçları

Ynt: İlginç Offroad Araçları BUDA BİZDEN OLSUN.... http://www.vipmuhendislik.com/video/the-marauder-en-buyuk-jip.html

7. AHimrek

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Teşekkürler... Nereden buldunuz fotoyu....
  8. AHimrek

TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 01. Bölüm Duyurusu (Belgrad Ormanları)

Ynt: TRT YolAçık (Gezenbilir) Programı 1. Bölüm Duyurusu Televizyonda OffRoad konulu bir program eksiliği vardı, biraz olsun kapatmış. Program çok güzel olmuş ancak çok kısa geldi bana. Daha uzun programlarda bekliyoruz... Emeği geçenlere teşekkürler....
  9. AHimrek

Mercedes ZETROS Tanıtım Filmi....

Güzel bir araç.... http://www.vipmuhendislik.com/video/mercedes-zetros-tanitimi.html

10. AHimrek

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Doğrudur... orjinalleri ne kadar bilmiyorum ama, maliyet böyle çıkıyor. Eğer 10 adet gibi bir rakama çıkarsanız yarı yarı düşüyor rakam, tek için malesef böyle...

11. AHimrek

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... kusura bakmayın ilgilenemedim bir kaç gündür. Bana yaptıran arkadaşın aracı olabilir oda mat siyahtı. Panjur 2mm sactan boyasız olarak adet fiyatı 150 TL'dir. Çoklu olursa fiyat düşer. Düşünen arkadaşlarla cepten ulaşabilir 0532 271 25 88 Harun İMREK.
  12. AHimrek

Defender Ön Panjur...

Ynt: Defender Ön Panjur... Boş bir zamanımda programda ayarlıyacağım nasıl göründüğünü. Fotoğraf sahibindende araç vardı ama ilanı kaldırmışlar. Keşke fotoları alsaydım.:(

13. AHimrek

Defender Ön Panjur...

Arkadaşlar bir müşterim için yaptığım defender ön panjur tasarımım. Sizinde buna benzer istekleriniz olursa yardımcı olmaya çalışırım. Bunu 2mm sacdan imal edip, siyaha boyattırdılar ve yazı-figürün arkasına kırmızı boyalı sac koydular. Hoş bir görüntü olmuştu. Fotoları bulamadım bulsam...
  14. AHimrek

SATILIK- BORA - DENİZLİ....

ARAÇ ORJİNAL KİLOMETREDE VE HERHANGİ BİR HASARI YOKTUR. DETAYLARI LİNKTEN ULAŞABİLİRSİNİZ. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-temiz-boralardan-bir-tanesini-hatta-en-temizi-69084385/detay/
  15. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) ....

16. AHimrek

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri ncmsrn özelden telefon numaranızı gönderir iseniz konuyla ilgili detaylı konuşmak isterim....
  17. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) Denizlide DENFOT da kursa başlıcaz bir aksilik olmazsa inşaallah ondan sonra daha güzel kareler paylaşacağım....
  18. AHimrek

Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri

Ynt: Araçlarda Motor Değişikliği - MMO Bilgileri Araç proje yapan bir mühendis olarak daha önceki yazılarımda yönetmelik ilgili maddelerini paylaşmıştım. Arkadaşımın yaptığı gibi belgeler yetkili servisten alınır ise işlemler yaptırılabilir. Ancak bu raporlar ekteki gibi olmalıdır. TÜV deki...

19. AHimrek

Forum Virüs uyarısı

Ynt: Forum Virüs uyarısı problem çözüldü galiba.. bende bugün itibariyle bişey yok... teşekkürler ilgilenenlere....
  20. AHimrek

Forum Virüs uyarısı

Ynt: Forum Virüs uyarısı bende yaşıyorum aynı problemi... chrome kullanıyorum... sabah girdiğimde bişey yoktu yeni olmaya başlamış...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri