Arama sonuçlarınız

1. AHimrek

İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2.....

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... Önden gelen sesi kestik. İstinat civatası ile ilgiliymiş. Civatayı sıktık bir iki yeri gresledik önden gelen sesler gitti. Diğer bahsettiğim konularla ilgili bir gelişme yok forumda özelikle orta konsoldaki ekranla ilgi bişey...

2. AHimrek

İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2.....

Hayalini kurduğum 4x4 aracı en sonunda almak nasip oldu. Suzuki, nissan, mitsubishi derken... Babam eski bir amerikancı olarak olaya el attı "Madem alacaksın amerikan al, V8 başkadır" demesiyle büyük sözü dinleyen ben birden kendimi ankara da bulduğum aracın satışını yaparken buldum. Biraz deli...
  3. AHimrek

Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform.....

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... Dediğiniz de haklısınız tasarım aşamasında hepsini gözden geçirdik araç dışında çıkıntı artacağı için profilleri iptal ettik onun yerine daha basit bir çözüm ürettik istetmeye doğru eğimli duruyor motor ve gerdirmeleride istetmeden...

4. AHimrek

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... Uzun zamandır forum üyesiyim ancak bu ve benzeri uygulamalar yapınca paylaşımda bulunabiliyorum. Her zaman beklerim denizli merkezdeyim yolunuz düştüğünde bende tanışmak isterim....
  5. AHimrek

Cekme Belgelı Arac Motorunu Baska Araca Isletmek

Ynt: Cekme Belgelı Arac Motorunu Baska Araca Isletmek Çekme belgeli bir aracın motorunu işletemezsiniz. Alacağınız ikinci el motor hurdaya ayrılmış araç veya bertaraf belgesi olan bir araç olması lazım. Çünkü çekme belgeli araç tekrar trafiğe çıkabilir, sadece vergileri dondurulmuştur.

6. AHimrek

Ynt: Land Rover Defender Arkasına Motor Taşıyıcı Platform..... Ali bey yürürlükte olan mevzuata göre böyle bir tadilat yok. tanımlı olmadığı için kayıt dışı kullanılmak zorunda.

7. AHimrek

Defender arkasına yapmış olduğumuz motor taşıma platformumuz....
  8. AHimrek

Denizli - Kızılcabölük; 2. Off Road Oyunları (28 Ekim 2012)

Ynt: Denizli - Kızılcabölük; 2. Off Road Oyunları (28 Ekim 2012) etkinlik yapıldı merak edenler için videoları izleyebilecekleri adresimiz... http://www.facebook.com/kzlcblk/videos
  9. AHimrek

Denizli - Kızılcabölük; 2. Off Road Oyunları (28 Ekim 2012)

Ynt: Denizli - Kızılcabölük; 2. Off Road Oyunları (28 Ekim 2012) teşekkürler acele eklemiştim...

10. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) devam....
  11. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) Kurs du, makine ne alsak derken, nikon d5100 aldım. hem makineye alışmaya çalışıyorum, hemde fotoğrafçılık bilgimi arttırıp. daha nitelikli fotoğraf çekmeye çalışıyorum. tecrübeli arkadaşların yorumlarıyla bilgimiz artacak. yorumlarınızı esirgemeyin lütfen...

12. AHimrek

SATLIK grand cherokee çeki demiri arıyorum

Ynt: SATLIK grand cherokee çeki demiri arıyorum Size fiyatıyla ilgili özelden mesaj gönderdim....
  13. AHimrek

Denizlide Çeki Demiri

Ynt: Denizlide Çeki Demiri oralar ve 4 numara ile gösterilen bağlantı...
  14. AHimrek

Denizlide Çeki Demiri

Ynt: Denizlide Çeki Demiri prafa araç 3 kapı, 5 kapı, kısa, uzun hangi modeli ona göre özelden mesaj atayı size. sökülüp takılabilir modellerimiz mevcut. Araç tipini net belirlersek detay bilgiyi verebilirim. İyi günler.

15. AHimrek

Denizlide Çeki Demiri

Ynt: Denizlide Çeki Demiri Kango için ürünün detay resmini vereyim. Buna göre bişeyler çıkartabilirsiniz sanırım. Ancak tavsiyem araç üzerine kaynek vb. işlem uygulamayın. Bu ve benzer ürünler civatalı olarak bağlanıyor araç üzerine. Montajı da demontajıda mümkün.
  16. AHimrek

Denizlide Çeki Demiri

Denizli de çeki demiri almak artık sorun olmaktan çıktı. Firmamız çeki demiri bayiliği almıştır. Her marka model araca özel montaj seti halinde gelen demirlerimiz, hiç bir kaynak işlemi yapılmadan monte edilmektedir. Detaylı bilgi için www.ahitasarim.com adresimizi ziyaret edebilirsiniz veya...
  17. AHimrek

Kişisel Galeri (A.Harun)

Ynt: Kişisel Galeri (A.Harun) ....................

18. AHimrek

Makina Seçimi (Body, Motor, AF vb....)

Ynt: Makina Seçimi (Body, Motor, AF vb....) Evet...
  19. AHimrek

Makina Seçimi (Body, Motor, AF vb....)

Ynt: Makina Seçimi (Body, Motor, AF vb....) ismail bey bilgiler için teşekkürler. Aslında yavaş yavaş aratırıp almayı düşünüyordum makinayı ama bir sitede 1700tl ye 5100 kampanya var. normalde 2200-2300 gibi o yüzden hızlı olmaya çalışıyorum.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri