Arama sonuçlarınız

1. AHimrek

97' Zj Yükseltme Önerileri

2 inch e kadar olan yükseltmelerde get (takoz) kullanımında bir sıkıntı yok. Ben 1,75 " kullanıyorum herhangi bir problemim yok....

2. AHimrek

94 Model Grand Cherokee Elektrik Kesintisi Sebebi Ve Tamiri....

Bir süredir aracımda enteresan olaylar oluyor du... Ne gibi mesela silgileri çalıştırmak istediğimde merkezi kilit devreye giriyordu, silgileri çalıştırmak yerine. Bazen radyo gidip geliyordu. Kontağı oynatınca yaptığını fark edince termikten olduğunu anladık. Bu gün söküp temizledim, WD40...
  3. AHimrek

Jeep Grand Cherokee (ZJ)'ciler Kaç Kişi?

Herkese Merhaba; 94 Model GC Limited V8 5.2 MPI - Denizli

4. AHimrek

Şasi Numaralarından Araç Özelliklerini Ulaşmak....

Aracınızın nerede üretildiği, motor tipi, gövde tipi vb. bilgilerini barındıran şasi numaralarını aşağıda verdiğim sitelerde veya benzerlerinde çözümleyerek merakınızı giderebilirsiniz. Markalara göre farlılık gösterse genel olarak detaylı bilgi bulmak mümkün..... VIN decoder is the best online...
  5. AHimrek

93-98 Grand Cherokee Reklamları....

Youtube da bulduğum reklam filmleri.... 1992 - Jeep Grand Cherokee Commercial 1996 - Commercial - Jeep Grand Cherokee - Four Wheeler Of The Year - Four Wheeler Magazine

6. AHimrek

Gezenbilir Denizli Grubu

Ad - Soyad: Ali Harun İMREK Doğum Tarihi ve Yeri: 1981 - Kızılcabölük İlgi Alanı: Fotoğraf, Off road, Tespih Fotoğraf ve doğa gezileri yapmaya çalışıyorum. Aracımı alalı 4 ay oldu. Yani yoldan yeni yeni çıkmaya başladım... :) Görüşmek tanışmak isteyenleri beklerim çayımı içmeye....

7. AHimrek

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

Amarok mu L200 mü. L200 bana daha yakın... Bu segmentte kendini kanıtlamış... SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. AHimrek

Yeni L200 Triton Blizzard-amarok Canyon Seçim Için Yardım

Geçtiğimiz hafta l200 ile test sürüşü yaptım ve yakınlarımda amarok var. İki aracıda az çok bilen birisi olarak. Amarok da arka koltuğa oturmam gayet sıkıntılı boyum (181cm). Amarok arka koltuk diz mesafesi bu segmendeki bildiğim kadarıyla en dar araçlardan birisi. Denizli deyim bizim buralarda...
  9. AHimrek

İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2.....

Aracımı aldığım günden buyana forumlardan araçla ilgili çok bilgi edindim-edinmeye devam ediyorum. Bir arkadaş hayırlı olsun virüs sana da bulaşmış dediğinde haklıymış. Ne zaman bilgisayarın başına otursam mutlaka araçla ilgili bir şeyler okur-izler oldum. Yavaş yavaş araçta çıkan problemleri ve...

10. AHimrek

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... Bu da direksiyonun ilk ve son hali.... SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. AHimrek

1994 Model Grand Cherokee Zj 5.2 Abs Arızası Tamiri....

Merhaba arkadaşlar hep birilerinin yazdıklarını okuyorduk, artık benimde aracım var ve yavaş yavaş bende tecrübe ettiklerim mi paylaşmaya çalışacağım. İki gündür ABS lambam süreklü yanıyordu, daha önce bir sefer yanıp sönmüştü aldırış etmemiştim. Sürekli yanmaya başlayınca. Adım adım takip...
  12. AHimrek

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... ;D Nekadar çok acaba kullanmışım....

13. AHimrek

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... Hayırlı ramazanlar. Aracımı bayramdan sonra yavaş yavaş bakım yapmaya başlayacağım. Amortisörleri değiştireyim diye düşünürken nette bir sitede Rough Country 2" get yükseltme kiti gördüm takozlar ve amortisörler var. Fiyat...
  14. AHimrek

Romork Çeki Demiri

Ynt: Romork Çeki Demiri çeki demiri konusunda http://bosalcekidemiri.com/contact.html sezgin bey ile görüşebilirsiniz. Römork ekipmanları için http://cayirova.com.tr/Iletisim.aspx den yardım alabilirsiniz.
  15. AHimrek

97 Zj 5.2v8 Aracım Su Alıyor...

Ynt: 97 Zj 5.2v8 Aracım Su Alıyor... Yolcu tarafı için bende de aynı sorun vardı orayı burayı sök bak derken en sonunda bulduk basınçlı su tutup (iç döşeme sökük iken) inceledik çamurluğun içinden tam köşe birleşim yerinden alıyormuş. Yılların yorgunluğu mastikler gevremiş çatlamış...

16. AHimrek

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... Arka perdenin son hali. İstetme olmadığı için bütün yaptık....
  17. AHimrek

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... LPG ayarı için yetkili firmaya gittim bir anormallik olmadığını söylediler. Bujileri değiştirebilirsiniz dediler. Vakit kaybetmeden 8 adet yeni buji alıp değiştirdim. Aracın çalışması falan değişti. Ancak sağ ön tekerden...
  18. AHimrek

Karayollarında 3500 kg istiap haddi olan kamyon kamyonetlerde ilgili herhangi bir değişiklik yapıldı

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı Bölünemez yük den kasıt çok büyük iş makinaları, baraj ekipmanları vb. ölçüleri ve ağırlığı normal yol şartlarının üstünde bu tip yükler taşınacağı zaman güzergah belirtip özel izin...

19. AHimrek

Karayollarında 3500 kg istiap haddi olan kamyon kamyonetlerde ilgili herhangi bir değişiklik yapıldı

Ynt: Karayollarında 3500 Kg İstiap Haddi Olan Kamyon Kamyonetlerde İlgili Herhangi Bir Değişiklik Yapıldı Araçların kapasiteleriyle ilgili herhangi bir teknik değişiklik yok. Ancak ceza uygulamasında azami yüklü ağırlığı + %20 si aşılınca ceza yazılıyor artık, daha önce bu oran %10 du. Yani...
  20. AHimrek

Ynt: İlk 4x4 Dümü Aldım... :) 1994 Grand Cherokee Limited V8 5.2..... Erol bey araç başında değildim yapılırken. Rotbalanscıya tekrar sordum siz söylediniz diye, direksiyonu tam tur yaptırdığımızda bahsettiğim civatanın başına dayanıyor buraya gres sürmüşler metal metale dayanınca takırtı...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri