Arama sonuçlarınız

1. gogo10

Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Sevgili Özer göreceksinki Today i aldıgında satmayacaksın :) ileride inşallah araba alırsın fakat motoru satacağını düşünmüyorum. Bağımlılık yapacak! 1 depo benzinle 1 hafta deli gibi gezdiğinde bunu göreceksin :) yalnız sana şunu...

2. gogo10

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Sevgili özer evet çok haklısın bu motor konusunda herkafadan bir ses çıkıyor neyazıkki! özellikle Çin üretimi motorlar piyasaya girdikten sonra herkes bu konuda uzman oldu :) motor fiyatları oldukça ucuzladı ( Çin üretimi olanlar...
  3. gogo10

Hangi Marka Diesel Yakıt?

Hangi şirketin mazotunu tavsiye edersiniz? Hangisi daha kaliteli? Hangisi daha performanslı yada ekonomik? Ben Shell in yakıtını kullanan birisi olarak geçtiğimiz yaz normal mazota göre 35-40 Krş daha pahalı olan GTL yi kullanarak 2000km yol yaptım ve yaptığım hesaba göre Fuelsave e göre daha...

4. gogo10

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Biraz abartı gelmesini anlayışla karşılayabilirim fakat doğru bilgi konusunda söyledikleriniz konusunda size asla taviz veremem! Ben buraya bir yazı yazarken 3-4 arkadaşımın başına gelenlerden yada elalemin anlattıklarından değil...
  5. gogo10

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Sevgili arkadasım Asya motorları dediğin zaman çoook geniş bir yelpaze karşımıza çıkıyor. Motorların en kalitelileride en kalitesizleride asyada üretiliyor. Asyadan kastın Çin ise kesinlikle motosiklete binmeyi düşünme! parana yazık o...

6. gogo10

Hangi Marka Navigasyon?Neden?

Ynt: Hangi Marka Navigasyon?Neden? bende aranıza yeni katılan birisi olarak ilk mesajımı tecrübe sahibi oldugum bir konuda size yazayım dedim. Yıllardır Piranha nın çeşitli navigasyon aletlerini kullanıyorum ve bugune kadar hiçbir sorun yaşamadım. size tavsiyem birçok kişiye oldugu gibi Piranha...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri