Arama sonuçlarınız

1. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

Ynt: DOĞUNUN ÇOCUKLARI .

2. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

3. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

4. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

5. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

6. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

Eruh ilçesinin dağ köylerinde yaşayan ve muhtemelen yaşadıkları o köylerden başka bir yer ömürleri boyunca görmeyek olan gülze çocukların fotografları...

7. gogo10

antakya-antep-urfa-mardin nerde konaklanır?

Ynt: antakya-antep-urfa-mardin nerde konaklanır? yıllar geçmiş birsürü kişi okumuş ama cevap yazan yok. aynı sıkıntıyı çekmiş birisi olarak ben size kaldığım yeri söyliyeyim: Urfa polis evi:) temiz,kaliteli ve güvenli!... bir öğretmen olmama rağmen hiç öğretmen evinde kalmadım (genel olarak...
  8. gogo10

Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz

Ynt: Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz birde kışın kar yağdığında ulaşım nasıl olur? tahminimce karlar altında daha da bir güzel olur manzara...
  9. gogo10

Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz

Ynt: Nemrut Gezimiz (2009) Sadık Kököz sanırım bakanlık heykelleri kaldıracakmış.Şu heykeller kaldırılmadan gelip görmek istiyorum yoksa bir anlamı kalmayacak... merak ettiğim şu; güneşin batışıda güzel oluyormu? sabah o saatte muhtemelen olamamda o yüzden soruyorum. siirtten yola çıkacağım...

10. gogo10

BABADAN, OĞULA MEKTUP

Ynt: BABADAN, OĞULA MEKTUP güzelmiş...öylece bakakaldım...

11. gogo10

4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk

Ynt: 4x4 Araçlar İçin E.Bay Sitesinde Satış Yapan Bir Türk takip
  12. gogo10

opel corsa aracıma navigasyon çalışmam süperr

Ynt: opel corsa aracıma navigasyon çalışmam süperr İlginiz için çok teşekkürler Ali bey. Ben en kısa zamanda şu fiber işine bir el atayım gerçekten çok hoşuma gitti arabanızdaki sistem. görüntü kirliliği ortadan kalkmış çok güzel olmuş. İyi günler...

13. gogo10

Ynt: opel corsa aracıma navigasyon çalışmam süperr Ali bey öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim benim arabam Ford Connect sanırım benimkisi için üretilmiş öyle birşey yok :( belki opeller için üretilmiş olanlar uyar...oda hoş durmaz sizin arabanız gayet güzel olmuş maşallah diyeyim:)...
  14. gogo10

Ynt: opel corsa aracıma navigasyon çalışmam süperr merhaba sisteminiz çok güzel olmuş bende aynı şeyi kendi aracıma yapmak istiyorum fakat "navigasyon şapkası" denilen şey nedir? ve nereden bulunur? cihazın çekişini etkilemezmi? her araca monte edilebilirmi?
  15. gogo10

Arkadaslar bana bir yardım edin lutfen...!

Ynt: Arkadaslar bana bir yardım edin lutfen...! http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=69454.0

16. gogo10

Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz?

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? sevgili Özer alacağın en kuvvetli ve uzun yola çıkabilecek otomatik motor maxi scooterlardır sıfırları 20.000 TL den başlar yani senin için uzak bir hayal olması lazım şimdilik. hiiiç İzmire gitmeyi falan düşünme 3-5 bin TL ye...
  17. gogo10

Hangi Marka Diesel Yakıt?

Ynt: Hangi Marka Diesel Yakıt? Dediğiniz gibi herkes tüpraştan aynı yakıtı alıyor fakat içine koydukları katkı maddeleri yakıtı tamamen değiştiriyor. arabama GTL koyduğumda dizel motorun sesi değişiyor diğerlerine oranla daha sessiz ve rahat çalışıyor. tekrar başka bir mazot alıyorum araba gene...
  18. gogo10

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Sevgili Tolga bey sanırım 3000 tl ye kadar bir motor arıyorsunuz benim size tavsiyem eğer 100-125cc civarında bişey alacaksanız kesinlikle vitesli motor almanız çünkü rampada vites küçülterek yolunuza rahatlıkla devam edebilirsiniz...

19. gogo10

Ynt: Asya Motorları Nasıl ve Hangi Motoru Tavsiye Edersiniz? Asıl ben rica ederim sevgili arkadasım :) yararlı olabildiysem ne mutlu bana...
  20. gogo10

Menekşe Mağarası

Ynt: Menekşe Mağarası Tatil dönüşlerinde birkaç kez burada durmuştum çölde vaha gibi gelir herzaman için bana burası :) (birde ovacık, sipahili arasında deniz kenarında ağaçlı dinlenme tesisleri var orası ise çölde AVM gibi) virajlı yollar ve sıcak bir havadan sonra orada durup kekik çayı içmek...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

SON KONULAR

Geri