Arama sonuçlarınız

1. gogo10

Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız?

Ynt: Duster Aracınıza Ne Gibi Değişiklikler Yaptınız? tebrik ve teşekkür ediyorum Serkan bey...

2. gogo10

Dacia Duster Resimleri

Ynt: Dacia Duster Resimleri harbiden güzel fotolar.
  3. gogo10

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş

4. gogo10

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. bu sene böyle gelip geçecek inşallah travec yaza kadar gelirde birde onu kıyaslarız olmazsa ya duster yada travec bakalım artık. ikiside bana çok uygun görmeden karar vermiyeyim. ama dediğiniz başlangıç fiyatına bakılırsa sanırım...
  5. gogo10

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş aldığım zaman iyiki almışım diyeceğimden eminim!!! :) dediğin gibi tamda Türkiye koşulları için üretilmiş bir araç bence. yalnız fiyat biraz yüksek gibi geliyor bana hani dacia ya o bakımdan :) fiyat 50 lere yaklaşınca biraz çekince oluyor insanda... hani 2.el temiz...

6. gogo10

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş valla dostum konu dacia olunca insanlar diğer markalarda alamadıkları hırslarını buradaki her konuda çıkartıyolar :) bir iki kişinin yorumunu okudum (şimdiye kadar bilen insanların yorumlarını dikkate aldığımızda hakikaten dusterın oraya girmesi yada çıkması zor) bol...

7. gogo10

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş valla dostum doğru söylüyorsun bende dayanamadım o iki kişinin aleyhinde bişeyler yazılınca hemen bende katıldım hata yaptım aslında hiç söz etmemek hiç dikkate almamak gerek. özür dilerim... araç çok güzel olmuş özellikle beyaz rengin bu araç için en iyi renk...
  8. gogo10

Duster Canavar Olmuş

Ynt: Duster Canavar Olmuş sayın serkan bey. görüşlerinize aynen katılıyorum! bahsettiğiniz bu iki kişiden başka şu koca forumda sorun yaratan başka insan yok! travech konusu altında sayfalarca bu iki isim tarafından başlatılan tartışmaları okumaktan sıkılmıştımki bir arkadaşımız aynı araç...
  9. gogo10

Yapmadan Dönme

Ynt: Yapmadan Dönme yapmadan dönme 1: Bor'dan eşeği Niğdeye sür 2: Kesinlikle Niğde gazozu iç :)

10. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

Ynt: DOĞUNUN ÇOCUKLARI .

11. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

12. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI

13. gogo10

DOĞUNUN ÇOCUKLARI