Arama sonuçlarınız

1. yuzen_adam

SATILIK SUZİKİ SJ.413LPG'Lİ

Ynt: SATILIK SUZİKİ SJ.413LPG'Lİ Maşallah araç diri ve güzel görünüyor. Dediğiniz gibi hem arazide hem asfaltta yavaş olasada sürüşü gayet zevkli bir araç ancak iç mekan 4 kişi için uygun değil. Hayırlısı oldun. iyi satışlar...

2. yuzen_adam

Vitara'yı Aldım Sonra.??

Ynt: Vitara'yı Aldım Sonra.?? Konu dışı oldu ama şöyle bir düzeltme yapalım isterseniz mcpherson süspansiyon sistemi bildiğimiz salıncaklı sistemdir. bunlar üretici firmaya kullanılacak koşullara göre tek teker için çift yada tek salıncak olarak değişiklik gösterir. mcpherson sistemli bütün...
  3. yuzen_adam

Vitara'yı Aldım Sonra.??

Ynt: Vitara'yı Aldım Sonra.?? Şimdi görünüyor sanırım...

4. yuzen_adam

Vitara'yı Aldım Sonra.??

Ynt: Vitara'yı Aldım Sonra.?? Yolladığınız katalog bilgileri vitara değil yeni grand vitaradır ve bizim kullandığımız vitaralar ile süspansiyon sistemlerinin hiçbir benzerliği yoktur. Vitaranın ön süspansiyon çizimini resimde görebilirsiniz... Amacım sizinle tartışmak değil insanları doğru...
  5. yuzen_adam

Vitara'yı Aldım Sonra.??

Ynt: Vitara'yı Aldım Sonra.?? Ben dahil çevremdeki bütün arkadaşların vitaralarını gerek kit gerek ise get ile arazide kullanmak için yükseltiyor. Ve bu arkadaşlarım vitaralarında daha hiçbir sorun yaşamadı ne aks kopardı nede diferansiyel dağıttı. Yapılan iş ölçülüp biçilip düzgün bir şekilde...

6. yuzen_adam

1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal...

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Bu üzerindeki lastiklerin ve yükseltmenin tüv muaynesinde bir sorunu yoktur aracın muaynesi 2011 in sonuna kadar vardır. Bütün evrakları tamdır...

7. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Harika bir performans verdi Özcan abi.
  8. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Ondan sonra bezi değiştirdim abi ben. Bol bol pudra döktüm bide mis oldu şimdi... ;D ;D ;D
  9. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Güncel fiyat 10.000tl dir arkadaşlar...

10. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Biliyorsun Hasan insanı bir kere kaşıntı tuttumu bırakmıyor. Bu kadar temiz bir Samurai'yi dağa taşa vurmaya kıyamadım... Değerini bilecek birisine gider inşallah...

11. yuzen_adam

" 2004 Model Dizel CİTROEN XSARA 2(Satılık) "

Ynt: " 2004 Model Dizel CİTROEN XSARA 2(Satılık) " Hayırlı olsun Hasancım. Gerçekten güzel arabaydı. Yeni bir projemi var yoksa?
  12. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Güncel...

13. yuzen_adam

" Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) "

Ynt: " Jeep CJ-5 1979 Model Sıfırdan Revizyon(İstanbul) " Valla bugün gittim bir gördüm aracı uzaktan. Şase parıl parıl parlıyor ama kupayı göremedim tam olarak korumaya alınmış heralde. Melihcim. o benzin deposunuda boyayacaksın dimi öyle gri bir renk ile hiç güzel durmuyor o güzel şasenin...
  14. yuzen_adam

Niva için Kilitli Difransiyel

Ynt: Niva için Kilitli Difransiyel Dursun abi büyük bir eksiği kapatıyorsun valla. Kilitler çok güzel hem önde hem arkada aynı anda kullanılabiliyor.
  15. yuzen_adam

Warn Vinç

Ynt: Warn Vinç İnşallah seni bir cj içinde görürüz abii...

16. yuzen_adam

Warn Vinç

Ynt: Warn Vinç Cj almıyormusun yoksa abi hayırdır?
  17. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Yok abi Hayalim Rubicon ama şimdilik Suzuki ile devam edeceğim...
  18. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Teşekkür ederim. Üstüne titrediğim çok temiz bir araç...

19. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal... Arayan belasınıda bulur mevlasınıda abi. Bende çok aradım sonunda mevlamı buldum. Ama bakalım daha kapsamlı bi proje için satıyorum...
  20. yuzen_adam

Ynt: 1992 Model Suzuki Samurai Çok Temiz ve Orjinal...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri