Arama sonuçlarınız

1. Murat İLK

Pedalla enerji üretimi ve ayrıca Reklam filmi ( İş İlanı )

Merhaba, Arkadaşlar Aşağıda bilgileri bulunan proje için çalışmak isteyen kişilere ihtiyaç vardır. İsteyenler sadece 1 kez yarım gün isteyenler 1 hafta boyunca tam gün katılabilir. Ücreti çook dolgundur. Çalışmalar İstanbul’da yapılacaktır. Sevgilerimle, Murat İLK...

2. Murat İLK

İOG Oryantiring yarışı ( MTB - koşu ) - 2 Mayıs Pazar

Merhaba, Arkadaşlar İstanbul Oryantiring Grubu İstanbul Üniversitesi Oryantiring Kulübü'nü desteklemek amacıyla oryantiring yarışı düzenliyor. Yarış bisiklet ve koşu ile İÜ Avcılar Kampüsü arazisinde yapılacaktır. Pazar günü yapılacak olan bu yarışa haritasız kalmamak için en geç Cumartesi...
  3. Murat İLK

Kedi ile Köpek

Ynt: Kedi ile Köpek Fotoğraf makinemin özelliğinden dolayı kendisi otomatik tarih veriyor, iptal edemiyorum. Adımı ve soyadımı çok daha küçük boyutta yazıcaktım ama tarih büyük boyutta olduğu için adımı da büyük yazdım.

4. Murat İLK

İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü Kulübümüzün kuruluş işlemleri tamamlanmış ve kulübümüz kurulmuştur. Kulübümüzün ismi İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü'dür, kısaca[b] İÜBİK. En yakın zamanda faaliyetlerimize başlayacağız.
  5. Murat İLK

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü Arkadaşlar yeni toplantımızı bu hafta yapacağız. Toplantı uzun süreceğinden geç katılabilrisiniz. Tarih: 12 Kasım Perşembe Saat: 14:30 Yer: Avcılar Kampüsü Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu

6. Murat İLK

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü 3. toplantımızı 28 Ekim Çarşamba günü yapıyoruz. Toplantıya danışman hocamız ile kampüs koordinatörü de katılacaktır. Tarih: 28 Ekim Çarşamba Saat: 14:30 Yer: Avcılar Kampüsü Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu

7. Murat İLK

Kan Gruplarımızı Yazalım

Ynt: Kan Gruplarımızı Yazalım 0 RH ( + ) İstanbul - Ankara Not: Sigara, alkol, coca cola, nescafe vb. kullanmıyorum.
  8. Murat İLK

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Kullandığımız dağ bisikletleri 500-600 Lira'dan başlıyor. O fiyata 2 bisiklet almak için bisiklet çarşılarına bakabilirsiniz. Size tavsiyem çift amortisörlü olmayan modellere bakmanız o fiyata çift amortisörlü olanlar hem ağır oluyor hem de işe...
  9. Murat İLK

Ynt: İstanbul Üniversitesi Bisiklet Kulübü Merhaba, konuya cevap yazdığın için çok teşekkür ederim. 20 Ekim 2009 Salı günü 2. toplantımızı yapacağız katılırsan hepimiz için iyi olur. Yer: Avcılar Kampüsü Ulaştırma ve Lojistik Yüksekokulu Tarih; 20 Ekim 2009 Salı günü Saat: 15:00 Görüşmek üzere.

10. Murat İLK

Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model?

Ynt: Bisiklet Tavsiyesi; Hangi Marka ve Model? Öncelikle aşağıdaki soruları cevaplarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz. Bisikleti, Arazide mi kullanacaksınız, asfalt yolda mı ? Daha çok gezi amaçlı mı kullanacaksınız, ulaşım amaçlı mı ? Ne kadar bütçeniz var ?

11. Murat İLK

Arkadaşlar, İstanbul Üniversitesi'nde Bisiklet Kulübü'nü kurmak üzereyiz. İÜ de okuyan ve ilgilenmek isteyen arkadaşlar var ise haberleşebiliriz. Görüşmek üzere
  12. Murat İLK

Yükselti Gösterimi ile Rota Çizimi (Resimli Anlatım)

Öncelikle http://www.mapmyride.com adresine giriyoruz ve üye oluyoruz. Daha sonra sırası ile resimlerdeki işlemleri gerçekleştiriyoruz.

13. Murat İLK

Kedi ile Köpek

14. Murat İLK

Yıl 1930: 4 Bisikletçi, 7000km Yol; Trabzon - İzmir - İstanbul - Trabzon

Yol notlarına ulaşabilmeyi ben de çok isterdim ama imkansız gibi gözüküyor. Çünkü bağlı oldukları Necmiati Spor Kulübü kapatılmış ve kişilerin sadece isimlerini biliyoruz.
  15. Murat İLK

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Merhaba arkadaşlar, Ben Murat, bisiklet başta olmak üzere tüm doğa sporlarını severim. Bisikleti gezi, ulaşım ve spor amaçlı kullanıyorum. Aslen Eskişehir'liyim, Ankara'da doğup büyüdüm, İstanbul'da okuyorum. Okul zamanı haftada 1-2 kez tatilde haftanın...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri