Arama sonuçlarınız

1. avcı_87

Egsoz Manifoltunda ki Kaçak Sorunu

manifolta baktırdım baya catlamış catırtılı kötü bir ses cıkarıyor motora bi zararı olurmu manifoltun catlak olması yaptırması 350 tl bulur dediler

2. avcı_87

Egsoz Manifoltunda ki Kaçak Sorunu

arkadaşlar 2.2 A.kasa aracımın eksoz manifoltu çatlamış rahatsız edici bi ses cıkarıyor contadanda kacırıyor sesin dışın da araça herhangibi bir zararı olurmu
  3. avcı_87

frontera 2.2 motor arıza

akadaşlar herkeze slm aracımın motorundan şakırtılı ses geliyor 1.2.3. viteslerde giderken cok aşırı ses geliyor 4.5 viteslerde gelmiyor ses motordan geldigine eminim subab vurma sesi gibi aynı nedeni ne olabilir acaba

4. avcı_87

frontera cam rüzgarlıgı yardım

arkadaşlar frontera A kasa cam rüzgarlıgı takmak istiyom ama bulamıyom diger aracların hangisinin cam rüzgarlıgı fronteraya uyuyor deneyen yada takmış olan arkadaşlar varmı
  5. avcı_87

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi otecopel dogru diyon aracın kilometre sayacında bi sorun var izmir akşehir arası 505 kikometre sayac öyle gösterdi internetten araştırdım hakketende yanlışım varmış 505 degilmiş işin gercegi ben şaşırmıştım araç neden bukadar az yaktı diye bu konu açılmasa...

6. avcı_87

frontera için restore motor onarıçı

Ynt: frontera için restore motor onarıçı yakıt tasarufu saglıyor birazda olsa ama yağ eksiltmeyi tamamen kesti yagda beygir gücünün artaması yazmışlar birazda olsa arabanın cekişi degişiyor gayet memlun kaldım kullanmak isteyen arkadaşlar varsa tavsiye edebilirim 1500 kilometre yol yaptım ve...

7. avcı_87

frontera sport yakıt problemi

Ynt: frontera sport yakıt problemi bende 97 model 2.2 A kasa var brc lpge takılı cokta memlunun 125 liralık gazla 505 kilometre yaptım uzun yolda brc yi tavsiye ederim senin arac benzindede aynı sorunu veriyomu vermiyorsa hiç kafana takma derim ama spor kasa olarak kabul edilemiyecek şekilde...
  8. avcı_87

Ynt: frontera için restore motor onarıçı bugün emekli bir motor ustasına sordum kendi aracındada kullandıgını söyledi her yağ degişiminde kullanıyormuş bi zararını görmessin daha cok faydasının olacagını söyledi diger yağ katkı ürünlerinden farklıymış ayın 26 sında 1300 kilometrelik yola...
  9. avcı_87

Ynt: frontera için restore motor onarıçı motorda yağ eksiltme var gecen kış motorun silindir kapagı degiştirildi bi bakıma motor yarı rektefe oldu ama yazdan buyana yağ eksiltme yapıyor restore yağ katkısınının yağ yakan yada eksilten araclarda kulanıldıgını duydum acaba frontera içinde bi işe...

10. avcı_87

arkadaşlar restore isminde yağ katkı mattesi var motor onarıcı olarakta geciyor kullanan arkadaşlar varmı acaba yada tavsiye edermisiniz fronterada kullanılmasına ne gibi faydaları oluyor motor için yardımınız için şimdiden teşekkürler

11. avcı_87

Frontera Cam Rüzgarlığı

Ynt: Frontera Cam Rüzgarlığı hangi aracların ki uyuyor
  12. avcı_87

Frontera Cam Rüzgarlığı

arkadaşlar izmirde frontera A.kasa 2.2 cam rüzgarlıgı nerden bulabilirim bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olabilirmi

13. avcı_87

Opel Frontera Hakkında Yardım

Ynt: Opel Frontera Hakkında Yardım alırken aracı mutlaka servise göstert genelde herkes sorunlu araç diyorlar sorun tamamen aracı kullanan sayiplerinde aracın bakımlarını zamanında yaptınmı pıroplem yok ve senide kolay kola yolda bırakcagını sanmıyom bende frontera kulanıyom gayette aracımdan...
  14. avcı_87

Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk.

Ynt: Opel - Frontera 3,2 Yağ Yakma Sorunu Hk. öncelikle herkese slm 97.model 2.2 frontera sahibiyim araçta sıralı sistem lpg takılı yağ eksiltme yapıyor konya .izmir arası gidip geldigimde ortalama 1.lt yağ eksiltiyor lpg kullandıgımdan mı yosa motordamı bi sorun olabilir ve şu aralarda...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,743
Kayıtlı Üye Sayımız
166,559
Kaydolan Son Üyemiz
Sercantetik

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR