Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba değerli forumdaşlar,
Uzun süredir ailemizde olan 2006 model bir Mercedes ML320 aracımız var. Kışları da kayağa vs gitmeyi çok seviyoruz. Bu araca da o vesileyle minik dokunuşlar yapalım istedik.
BFG AT lastikler, küçük bi Bullbar ve lambalar, tepeye ince bir led vs gibi...
BF Goodrich...
XJ aramalarım sonuçsuz kaldı, sanırım üstüne biraz daha koyup Duster alacağım.
Yumuşak ve orta derece arazide gezi, biraz yağmur çamur ve kayak için dağa gitme tarzı aktiviteler yapmayı planladığım için araştırmalarım sonucunda hem uygun hem sorunsuz bir araç olarak Duster’da karar kıldım gibi...
aslında %60 onroad ve %40 hafif offroad gibi kullanacağım. XJ'nin sade tasarımı beni çok çekiyor, arkaya da çok binilmeyecek yani makaslı olması çok dert değil sanırım. tabi ki bende mümkünse yıl olarak en genç ve hatta h.o olanlardan istiyorum ama bulmak zor görünüyor.
88ler eski duruyor zaten, bu orjinal durduğu için hoşuma gitmişti yoksa yenilerini daha çok beğeniyorum. Kasa ve görsel olarak XJ çok hoşuma gidiyor ne yalan söyliyim. ZJ veya diğer kasalar bu kadar ilgimi çekmiyor. Ayrıca XJ lerin öbür kasalara göre daha mekanik ve basit olmasından yürütme...
Şu araç orjinalliğiyle çok hoşuma gitti. Doğma büyüme Ankaralı olduğum için gösterecek iyi yerler de bulabilirim. 1988 olmasının bir handikapı var mıdır acaba veya görüşleriniz nelerdir benim isteklerimi karşılar mı? Teşekkürler
1988 Jeep Cherokee 4.0 41.500 TL Sahibinden satılık ikinci el -...
Merhaba, abiler ve arkadaşlar, aranıza yeni katıldım adım Yaman. 25 yaşındayım, mühendisim, çalışıyorum. Mevcut aracımı bu hafta sattım ve uzun süredir hayallerimi süsleyen ama hep korktuğum Cherokee XJ bana yine göz kırpmaya başladı.
İstanbul'da oturuyorum ve işe yürüme mesafesindeyim, yani...
Merhabalar, aranıza yeni katıldım adım Yaman. Kare kasa arayışındayım ve malum sitede ilanlarda temiz duran orjinal bi 1988 XJ var. 1988ler nasıldır acaba masraf/yürütme yönünden?
Yarı asfalt yarı bozuk yol/yumuşak arazi kullanmak niyetindeyim. Çok maliyet çıkarmadan beni götürür mü 1988 veya...
Merhabalar, adım Yaman, ben de aranıza yeni katıldım, 23 yaşındayım, mühendisim, çalışıyorum. Aracımı yeni sattım ve benim de bir XJ düşüncem var. İşe yürüyerek gidip geldiğim için haftada en fazla 3-4 gün ve şehirlerarası yol yapmadan kullanacağım.
Sorum şu, 9 yıl önce bu konuda söylenmiş...