Arama sonuçlarınız

1. ince999

Dünya Turu İçin Para Biriktirmeye Başladım

PAPARA melanetinin (ugursuzlugunun) kodomanı arabasında 5 milyon lira ile yakalandı. Buyurun kumar oynayın

2. ince999

Vay canına yaa ne kadar iyilik sever kumarhaneymiş beeeee. Yutulduğumuz daha doğrusu dolandırıldığımız paranın 0nda birini geri veriyormuş. ALLLAH ONLARDAN RAZI OLSUN
  3. ince999

Sen buradaki insanların senden daha az akıllı olduğuna nasıl karar verdin kendini akıllı ve cin zanneden ve de lüzumsuz adem oğlu. Git başka yerdeki Cami duvarına işe oradan başına ne gelecekse gelsin. Burası Enayilerin toplanma merkezi değil, çık git kapıyı dışarıdan kapat, yok ol.

4. ince999

Yurt Dışı Haberleri

İğne olmaktan korkuyrum. Korkudan yazıyı bile doğru yazamadım.Bırrrrr
  5. ince999

Minibüsü Otomobile Çevirilebilirmi

Bu degişim işini nasıl yapıyorsunuz biraz izahat yazarmısınız?

6. ince999

2021'de Gap Turu - Sorular

Neden her yer güvenli demek ihtiyacı duydunuz?

7. ince999

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Merhaba Red Kit son mesajınızın son paragrafını yazınızdan devşirip aha buraya kotardım: "Bu açıdan adına layık olması beklenen başlıkta, alüminyum terlemesi, duvar köşelerinin yapım teknikleri, statiğin sağlanma yolları, nem ölçümü, aşınım beklentileri gibi konulardaki eleştiri ve...
  8. ince999

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Ne demek istedi ben anlamadım? Bu dilimin dönmediği ecnebice lafların Türkçesi yok mu be ya!!!!!!
  9. ince999

Yeni Yılda Birbirinden Güzel Ürünlerle Yıla Güzel Başlasak Mı?

Ey sayın yeni üye -- erdalurall--- nikli vatandaş .Gelir gelmez selam bile vermeden bodozlama reklamını yaptıgın TİCARATHANE bizi tatmin etmez çünkü maalesef sadece fiyatları kazık sınıfında halbuki biz rahatlayabilmek için çok ama çok yüksek şekilde kazıklanmalıyız ki rahatlayalım nede olsa...

10. ince999

Ücretsi̇z 15 Tlni̇zi̇ Alin Arkadaşlar Son Günler !!!!

Ayıp ayıp ne biçim laf o öyle. Ağzına acı biber sürerim haaa

11. ince999

Kayıt olunca bize verecekleri osuruktan paranın hükmü de zaten bu yılbaşı günü bitecekmiş.Hay allah zengin olma hayallerimde yıkıldı enkaz altında kaldım.SESİMİ DUYAN VARMI.......Fenasi fenasi beni duyoyon muuuuuu
  12. ince999

YUKARIDA YAZDIGIM GİBİ ZATEN LAKABI BİLE BERBAT

13. ince999

Yahu arkadaşlar bizi yolunacak tavuk gören bu vatandaş not ben tavuk değilim horozum neyse derki aman haaa kaçırmayım büyükkkkk para veriyorlar yani 15 türk lirası diye ilan eder gittim siteye baktım ki yeni tedavüle çıkmış aslında para filan değil bir çeşit hayali jeton .sadece bu insanları...
  14. ince999

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

Referans olarak gösterdiğiniz yazı sadece bir uydurmaca.Her hangi bir teknik izahat yok. Şimdi sorayım "MİKROÇİP" nedir?
  15. ince999

Desülfatör Kullanan ya da Yapan Var mı?

desülfatörün aküye zararlı tipleridemi var?

16. ince999

Çekme Karavan Araç Uyumu

Yasımın geregi ben Amerikan arabalardaki gercek otomatik vitesli arabada kullandım. Burada bahsi gecen şanzuman otomatik degil düz vitestir,fazladan özellik olarak araç vites degişimlerini kendisi yapmaktadır. Eh durum böyle iken arabanın bu duruma göre vites seçecek bilgisayarı diyecegimiz...
  17. ince999

Çekme Karavan Araç Uyumu

Günaydın. Karavan cekerken ha manuel kullanmışsın ha aracın kendisi karar verip vites degiştirmiş sonuçta aracın toplam zorlayıcı etkisi debriyaja vites dişlilerine motora yük bindirmiyormu? manuel vites degiştirince hangi olumsuz durumu yok etmiş veya yaratmamış oluyoruz valla çok merak ettim.
  18. ince999

GPS Cihazı Tavsiyesi

ĞPS aletleri hiza vermek amacı ile yapılmamıştır. Sizin için en uygun ve bedava diyebileceğimiz yöntem ip çekip hiza almaktır. Kolay gelsin

19. ince999

Tuvaletler Için Mavi̇ Su (blue Juice)

Eyvallah. Yahu mavi su denen bu maddeye bu kadar para verilir mi beeee...... Referans ta baya kuvvetli: Askeri naklıye uçaklarında bunu kullanmaktan çok memnun kalmışlar....vay ki vayyyy
  20. ince999

Bende 12 V 6 Amper Dc Dinamo Var

Dinamo dediğin şeyin Elektrik vermesi için Aküye ihtiyaç vardır. Sadece döndürmekle elektrik elde edemezsin

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR