Arama sonuçlarınız

1. selsun

Karavanınızın Kan Grubu Ne?

Türkiye'de 13 pin 7 pin bağlantı standartları vardır sadece buna uymayan'lar/bilmeyen'ler olabilir. Bunlara önlem olmak üzere de bilmediğimiz bir karavanı çekerken bağlantıları kontrol etmek yapabiliyorsanız tercih edilmelidir. Bağlantı yapmadan karavan çekme riski alınmamalı derim...

2. selsun

Karavanınızın Kan Grubu Ne?

Güzel bir fikir. Kendimce "başıma bir sıkıntı geldiğinde GEZENBİLİR FORUM üzerinden birilerine ulaşabilirim" düşüncesinin somut hali. VW caravella aracım ve 13 pin'li elektrik sistemim ile (tez zamanda 13/7 pin dönüştürücü temin edeyim) destek verebilirim. Nerede olduğum/olunduğu konusunda da...
  3. selsun

Caravelle Ile Italya Turu

Caravelle ile Belgrad-İstanbul yapmıştım. 1000 km rahat gidiliyor. Bayram nedeni ile sınır geçişlerinde bekleme süreleri çok uzamaz umarım. Camp Dunav'da konaklamıştık.

4. selsun

Benzin Zammı, Sosyal Hayatı Da Bitirecek!

Ekim 2021 de depoyu taşana kadar doldurup, İstanbul'dan çıkışı takiben Adana'ya varış ve yine depoyu taşana kadar doldurduğumda yakıt aldığım pompa göstergesinin görüntüsü... "Hey gidi günler hey" mi demeli
  5. selsun

Caravelle Mi Transporter Mı ?

Merhaba, Bidiğim sorulara yanıt vereyim: Arka üçlü koltuğu kaldırarak yurt içi geziler yaptım. Polis kontrolü ile karşılaşmadım. Aynı şekilde yurt dışı gezilerim oldu. Aynı anda araç üstü çadırım da vardı. Snır geçiş kontrollerinde sorun yaşamadım.

6. selsun

Her Yönü İle Başoğlu Karavani..

Merhaba, kısaca yanıt vereyim. memnun kaldım, fiyatın pahalı veya ucuz olması göreceli bir kavram. Malzeme bedellerinden hareket ederseniz pahalı görüşünde olabilirsiniz. Diğer üreticilerin modelleri ile tabii ki karşılaştırdım.

7. selsun

12 Volt Kompresörlü Buzdolabı Tavsiyesi

Merhabalar, ben çekme karavanımda kullanıyorum. Memnunum soğutmasından genelde 3 kademesini kullanıyorum. 5 kademesinde buzluk kısmında 0.5lt su şişelerini buz yapabiliyor. tabii ki performansı dolabın kapağını açıp kapatmaya bağlı olarak değişebilmekte. Selamlar...
  8. selsun

Caretta 1500 Için Yan Tente

Merhaba, İstanbul Büyükçekmece'de Benhur Branda üretime başlayacaktı. Caretta Uncle için yapıyordu..

9. selsun

Araç Üstü Çadırımı Satıyorum...

Geçte olsa teşekkürler. bu arada araç üstü çadırım satıldı. Selamlar...

10. selsun

Adım Adım Karavan'a Doğru

KENDİMİZ PORTBAGAJ YAPTIK | AÇI AYARLI GÜNEŞ PANELİ ve LED BAR MONTAJI | KARAVAN YAPIMI BÖLÜM: 7 youtube videolarında bir örneği var.
  11. selsun

Janberk Bey geçmiş olsun, Bartek Bey'in yazdığı gibi oksijen ve ateş sürekli takibinizde olsun. oksijenin düşmemesi, ateşin yükselmemesi önemli. bol bol sıvı tüketin.

12. selsun

105a Agm Akü Için Şarj Aleti Önerisi

Benim kullandığım cihazla ilgili yük çıkışının amacını açıklayayım. Yük çıkışından cihaz modelinde belirtilen kadar amper çekilebilir. Bu çıkışın açık/kapalı olacağı zaman dilimi programlanabilir. Böylelikle güneş doğuşu ve güneş batışından kaç saat önce ve/veya sonra yük çıkışı aktif olacağı...
  13. selsun

12/220 dönüştürücüyü bir üretici kaynak olarak düşünün. Gücü geniş bir yelpazede seçilebilir. Mppt nin yük çıkışı ise modeline göre sınırlanmış bir akım almaya uygun. Fazlasını almaya kalktığımızda cihazın zarar görmesi söz konusu. Dönüştürücü doğrudan aküye bağlandığında ise akü kapasitesine...
  14. selsun

Kullanım kılavuzunda aynı zamanda bağlama/sökme adımlarını da belirtmişler. Bağlantı yaparken önce akü bağlantısı, sonra yük bağlantısı en son olarak güneş paneli bağlantısı. Sökme yaparken ters sıralama. Aynı zamanda devre kesici güneş paneli bağlantısında öneriliyor. akü bağlantısında sadece...

15. selsun

Karavanist İstanbul Karavan Ve Ekipmanları Fuarı 2-13 Nisan 2021

5-10 Ekim tarihlerindeki fuar Atatürk Havalimanı'nın orada CNREXPO'da yapılacak olan fuar. Nisan'da yapılacak olan KaravanİST fuarı TÜYAP Beylikdüzü'nde...
  16. selsun

Sigma profil kullanarak güneş panelleri monte etmeyi ve profilleri hareketli yaparak gerektiğinde panelleri güneşe tam dik olarak baktırmayı planlayabilirsiniz.
  17. selsun

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Kırmızı renkli dedantörü evde büyük tüpte kullanıyorum, bittiğinde yenisi gelene kadar küçük tüpü takıp evdeki ocakları kullanıyorum. Dedantörün üzerinde iki adet siyah mandal var. Arkadaki 2 no'lu mandal dedantörü tüpe kilitleme işini görüyor, hemen önündeki 1 no'lu mandal ise gaz çıkışını...

18. selsun

Karavanda Gaz Sistemi Kuran ve Kullananların Dikkat Etmesi Gereken Bazı Noktalar

Eksik bilgi verdiğimi anladım. Sadece vana kullanmıyorum. Vana+dedantör
  19. selsun

Ben bunu kullanıyorum. hareket halinde iken vanadan kapatıyorum...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri