Arama sonuçlarınız

1. atiladi

Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi)

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Dün atık su depolarının şase aralarına montajlarını yapmıştım, bu gün son dokunuşlarını yapıp, karavan içi tesisatların atık depo bağlantılarını yaptım, elektrikli yatch wc'ye 50+50=100 lt aracın sol tarafında siyah atık su deposu...

2. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, hafta içinde imalatlarını yaptığım atık su depolarının, giriş çıkış aparat ları, vanaları ve üst kapaklarının montajını bitirip, montaj aparatlarını hazırlayıp, karavanın altına şase aralarına montajlarını yaptım, yarın...
  3. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Zor olan ilk dönüşüm muayenesi, ondan sonraki muayenelerde egzost ve trafik sigortasının olması yeterli...

4. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün Karavanın, karavan dönüşümü TUV muayene onay günüydü, karavan sorunsuzca muayeneden geçti, şimdi sıra Trafik Tescilde...
  5. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın döşemelikleri geldi, yatak bölümü ve ön masa koltuk grubu döşemelikleri yerlerine yerleştirildi...Karavanın far ayarları yaptırıldı, motor yıkaması, alt yıkama ve üst yıkaması yapıldı, içi gibi dışıda altıda...

6. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün sabah önce karavanı kolmpe chek-up tan geçirdim, 7-8 maddelik ufak eksiklikleri listeledim, sonra hazırladığım listeyi uygulamaya geçip, tümüne müdehale ettim..Vip perdelerin aracın eğimli yan duvarlarına iyice...

7. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Mobil klima yeni model Airfel, 9000 btu 980 watt... Derece seçimine göre **** 50-75 amp saatte harcama yapar, gündüz güneş panellerinin desteği ile 12-15 saatleri arasında 400 amp'lik akü grubuna sahip karavanlarda yaz...
  8. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün karavanın mutfak evye-ocak kombinasyonu geldi, hemen mutfak tezgahının kesimini yapıp ocağın montajını yaptım, LPG ve sıcak-soğuk su bağlantılarını yaptom, temiz su deposunada bir miktar su doldurup, kontrolleri yaptım...
  9. atiladi

Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi)

Ynt: Karavanını Yapanlar; 2005 Boxer Pop-up 2 Camper (atiladi) Bu gün pop-up II'nin çift bisiklet taşıyıcısının imalat ve montajını yapıp bitirdim...

10. atiladi

Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası

Ynt: Motokaravan Zorunlu Trafik Sigortası Onada geç kaldık, artık " iç güvenlik yasamız" ....

11. atiladi

Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma

Ynt: Karavanda Mevcut Yolcu Sayısını Arttırma Türkiyede fatura kesilir, tse onaylı, CE belgeli M1 koltuğu yok, bende faturalı, TSE onaylı, CE belgeli M2 koltuğu ile şansımı denedim, M2 koltuğu M1 araca takılamaz dediler, TSE'den geri döndü, yani denedik olmuyor... 1+1 veya 2+1...
  12. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın 7 inch navigazsyon cihazının ön cama montajını yaptım...Bu karavanda navigasyon ve geri vites kamerasını için iki ayrı 7 inch'lik ekran kullandım... Arka kamera görüntüsü için aracın dikiz aynasını komple...

13. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Karavan ciddi bir temizlikten geçti, şimdi koltuk ve arka yatak döşemeleri ile evye-ocak kombinasyonunun gümrükten gelmesini bekleme başladım...
  14. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, karavanın mutfak tezgahı altı klima üstündeki küçük boşluğa bir dolapcık daha yaptım, bu dolapcığı tezgahın görüntüsüne uydurdum...Banyoya aynalı bir banyo dolabı montajladım...Zodiaç bot motoru taşıyıcısının dıştan takma...
  15. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, dün montaj için ön çalışmasını yaptığım tavan TV'sinin kablo bağlantılarını yapıp kesin sabitledim, TV çalışır duruma geldi.... Sonra sabah teslim aldığım VİP perdelerin korniş montajlarını yapıp perdeleride taktım..

16. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, masa-oturma grubu masasının duvar aparatını montajlayıp, masayı kullanılır hale getirdim... Sonra tv olarak bu karavanda tavandan açılır 19 inch bir model kullandım, led multimeydya sistem, sd karttan, usb stic ve...
  17. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu gün, sabah koltuk döndürme flanşlarını kestirdim, iç Vip perdelerin siparişini verdim dönüp çalışmaya başladım..Önce dün komple söküp iskelet haline getirdiğimkoltuklardan yolcu koltuğunun 180 derece döndürme mekanizmasının...
  18. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Bu günü, karavanın ön araç koltukları ile uğraşarak geçirdim...Koltukların kılıflarını öncelikle çıkarttım, koltukların süngerlerinde tamir edilecek yerlerini tamir ettim, sağ yolcu koltuğunun dayama kolluğunun yönünü...

19. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Kameranında, monitöründe markalarını hatırlamıyorum, kutuları karavanda yarın fotolarını eklerim...İkisinide karaköyde yeraltı geçidinden aldım..Kamera gece çok güzel çalışıyor, gündüz gibi çekimler yapıyor...
  20. atiladi

Ynt: Kendi Karavanını Yapanlar; 2008 15m3 Jumper (atiladi) Şebeke 220v akü şarz cihazı Meanwell 25 amp...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

SON KONULAR

Geri