Arama sonuçlarınız

1. ince999

Midibüsten Karavan Yapmak Istiyorum. Yakıtı Az, Parcası Bol Ve Ucuz, Konforlu. Hangi Araçı Önerirsiniz?

Ben bu Karavan-Midibüs- Rampada bayılma üçlemesinin mantığını anlayamadım.

2. ince999

Karavanda Araç İle Yaşam Aküsünün Bağlantı Metodları

Jel tipi aküler marş motorunu çalıştırmak için kullanılmaz. Çünkü marş motoru ani olarak çok yüksek değerde akım çeker, jel tipi aküler böyle aniden yüksek akım vermeye uygun yapıda değildirler. Siz jel akünüzü böyle marş motoru aküsü niyetine kullanırsanız yakın zamanda bu akünüzde bozulur heba...
  3. ince999

Mayıs 2021 Rusya'ya Arabayla Tek Başına Gitme Hakkında

Evet otelde kalınca sizin adınıza yapıyorlar ama siz o telden ayrılıyorsunuz başka bölgeye gidiyorsunuz daha terk ettiğiniz otele onay gelmemiş oluyor.

4. ince999

Midibüsten Karavan Yapmak Istiyorum. Yakıtı Az, Parcası Bol Ve Ucuz, Konforlu. Hangi Araçı Önerirsiniz?

Rampada sag ayagınızla Gaz pedalına biraz daha basarsınız olur biter.

5. ince999

Tam emin değilim ama zamanında bir gezi yazısı bloğunda okuduğum kadarı ile Trans Sibirya hattı trenide zaten pek çok aktarmalı bir düzen .Aktarma yapacağınız istasyona daha gelmeden bineceğiniz trenin gitmesi pek garip değilmiş.

6. ince999

Elçilikteki yazışmalarımda Ülkelerini ziyaret ettiğimi belirttim tarihleri verdim kontrol ettiler ülkelerini turist olarak gezdiğim için teşekkür ettiler. Sonra bu Sibirya gezi planım hakkında 10 12 arası Sibirya'ya doğuya doğru gidip yaklaşık bu kadar sürede de geri döneceğim diye taslak...
  7. ince999

Daha başka ne gibi özellikleri olsun? Bu sıraladığınız özellikler çok sıradan, bütün MİDİBÜS lerde zaten var!!!!!!!!!!
  8. ince999

Vallahi hayret ettim. Rusya ülkesinde bir aydan fazla kalmaya izin vermiyor. Durum böyle olmasına rağmen ben kendi aracımla yaz mevsiminde Sibirya yı gezeceğimi belirterek Rusya Ankara büyük elçiliği ile yaptığım karşılıklı yazışmalar (TÜRKÇE) sonucunda detaylı gezi programı sunarsam 90 günlük...

9. ince999

Aygaz Karavan Tüpü

Aygazın tüketim hakkındaki iddiası tutarsız. Tüpün içindeki yanıcı madde ortam sıcaklığının düşük yani hava soğuk olduğu için kalınlaşıyor ocak gürül gürül yanmıyorsa ebetteki saniye başına daha az yakıt tükenir amma yemek yapmak yada çay pişirmek için daha uzun süre geçer yine tüketim farkı...

10. ince999

Otostop İle Türkiye Turu İçin Yol Arkadaşı Arıyorum

Burada mesaj yazmak için kimseden izin alınmıyor.Sen böyle yanına gezi arkadaşı arıyorum diyerek altına devletin maliye memuru gibi o masrafı bu masrafı ortak desen elbette sana böyle sorular sorarız YİNE SORUYORUM ARABANIN BAKIM MASRAFINA ORTAK OLMAK NE DEMEK ?
  11. ince999

Şehirler Arası Telsiz Kurulumu Ve Maliyeti

Bu soruları sorduğuna göre Sizin telsiz kullanma belgeniz yok. Yani bu iş kanunen sizi bu işten uzak tutar.

12. ince999

Bu duruma göre sen o yellenen mahlukat mı oluyorsun. Sana net bir soru sordum sen aracı kullanırken trafik cezası yazıldı buna da ortak mı olunacak? gezerken ortakcın Piyango bileti aldı ve ikramiye çıktı şimdi sen : ben olmasaydım buraya gelemeyecektin bu bileti alamayacaktın gibi bir teori ile...
  13. ince999

Sen arabayı kullanırken trafik cezası yersen bu cezaya da ortak olacakmıyız? PARAGÖZ efendi
  14. ince999

Rusyada Domat satın almak mı !!!!!!! Pardon pardon ağız alışkanlığı İzmir yöresinde bu Amerika kıtası menşeili kırmızı sebzeye DOMAT denir de. Evet şayet Rusya da hesaplı ve de kendi yağında kavrulayım türü gezi yapacaksan DOMATES e yanaşmayacaksın. Bulunduğun bölgede neyin ziraatı...

15. ince999

Çekme Karavanda Isınmak Için Hermatik Gaz Sobası Veya Dizel Isıtıcı Kullanımı

Günaydın Red Kit. O2 yi O3 yapmak için en kısa yol elektrik kıvılcımı üretmek. Hepimiz biliyoruz Dünyayı yaratan ara sıra dünyaya şöyle yakın planda bakmak için kendi el feneri olan yıldırımları kullanıyor. Eh yıldırımlarda eh yani öyle bir kaç kilowatlık lamba değil. Ayrıca sevgili...
  16. ince999

Çekme Karavanda Isınmak Için Hermatik Gaz Sobası Veya Dizel Isıtıcı Kullanımı

Elektrik akımı ile akkor hale gelmiş bir tele değen havanın içindeki oksijen moleküllerinin atomlarına ayrılıp sonrada ozon denen üçlü birleşim yapmaları benim bilgilerime göre mümkün değil .Ozon oluşması için çok büyük ısı enerjisine gerek var o kadar enerjiye evvela tel erir. Sonra Ozon...
  17. ince999

Evet 5 yıl kadar oldu galiba. Pahalılık ölçünüz Rusyadaki bir malın söz gelimi Patatesin ruble fiyatını Türk lirasına çevirip burdaki fiyatlarlamı karşılaştırması sonucu pahalı oluyor yoksa Rusun cebindeki paraya mı göre?

18. ince999

Kampingler nasıldır hatta varmıdır bile bilmiyorum. Normal boy yerleşim yerlerinde PARASIZ ve her yerde otoparklar var. Rusya da Havadaki oksijenden sonra en çok olan şey ellenmemiş dümdüz arazi parçaları.😂 Ah şu salgın hastalığı korku imparatorluğu olmasa gezilecek en az maliyetli ülke amma...
  19. ince999

Yoldan çıkmaya değecek bir şey yok sıradan orta halli kasabadan hallice Rus yerleşim yerleri.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri