Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle Küstahlık yapma hakkını nereden buluyorsun EFENDİ. Kendi mesleğin hakkında herkesten daha fazla bilgili olduğunu sanabilirsin; sen yine de efendi ol efendice yaz. Burası senin tamirhanen değil bizlerde senin çırağın değiliz.
Nereye gidersen git ihtiyacını gidereceğin farklı tarzlarda bir mekan buluyorsun .Bizim için önceden tedbiri alınması gereken tek durum sabah uyanınca bir an evvel sıkıntıdan kurtulmak olduğundan gece olup kullanabileceğimiz bir helanın yakınına park ediyoruz ve akşamdan kesinlikle denemesini...
Motokara vancı dediğin bir çeşit kaplumbağadır evini sırtında taşır.Bir yerden bir yere giderken aracının hızını öyle orta bir hıza ayarlar ki yolda olmanın keyfini tadını hem etrafı doyasıya seyretme imkanı bulur arada sırada gidilecek yeni yerlerin bilinmeyen kavşaklarını keşfeder hem de...
Benim 2001 model PSA gurubundan Fiat ducato 2800 model intercooler lı Turbo 28800 cc aracım var Degil Türkiyedeki civar ülkelerdeki en dik ve uzun rampaları bile 5. vites 80-90 km hızla ÇIKTIM ne geçti elime fazladan tüketilen yakıt parasından başka........Benim arabam 18000 devir dakikada...
Düşünce bağlantısı yani mantık kuramıyorum yahu nedir bu rampayı kaçıncı vitesle çıkma sevdası.
Aynı araçtan km si yüksek yani motorunun verimli ömrü tükenmiş -halk agzı ile motoru bitmiş olan Şu senin meşhur rampanı 1. vitesle çıkar aynı sene aynı fabrikadan çıkan diger bir taneside motoru...
Helal olsun bayagı bilimsel laflar ettin anlayamadım altnda kaldım ezildim.
Konfiçyüs derki..... Cüzdan vardır içi boş... cüzdan vardır içi dolu......ikiside cüzdan... doluya kanma markette kazıklanma onunda içi bosalır... Yaaa bak bilge adam ne büyük laflar etmiş.......al sana benim gibi...