Arama sonuçlarınız

1. ince999

Midibüsten Karavan Yapmak Istiyorum. Yakıtı Az, Parcası Bol Ve Ucuz, Konforlu. Hangi Araçı Önerirsiniz?

Birinci vitese takacak kadar dik ve uzun yokuşu böyle tıngır mıngır çıkmak kadar zevkli bir şey yoktur

2. ince999

Mahindra GOA

Hint malı değil mi kaçınnnnn TATA örneğini yaşadık ağzımızın payını aldık
  3. ince999

Midibüsten Karavan Yapmak Istiyorum. Yakıtı Az, Parcası Bol Ve Ucuz, Konforlu. Hangi Araçı Önerirsiniz?

Motor freni kavramı konuya girmesinin çok basit bir sebebi var: Dolaylı yoldan aşağılamak daha kestirmesi benzetim yaparak küfretmek.

4. ince999

Hepten kayıtsız kalıp ta vay be ben neymişim her kesi susturdum sendromuna da girmesin be gariban
  5. ince999

Böyle Küstahlık yapma hakkını nereden buluyorsun EFENDİ. Kendi mesleğin hakkında herkesten daha fazla bilgili olduğunu sanabilirsin; sen yine de efendi ol efendice yaz. Burası senin tamirhanen değil bizlerde senin çırağın değiliz.

6. ince999

Bu Parçayı Biliyormusunuz

mümkündür

7. ince999

Hiç bir fikrim yok.
  8. ince999

Henüz bu kontrolü yapmadık.
  9. ince999

Yorum yok. Başka fikirleri de bekliyorum

10. ince999

ilgine teşekkür ederim amma fişlerdeki kablo sayısına bakarmısın. Bu arabada ne alarm var nede cam motoru nede otomatik kapı kilidi

11. ince999

Arkadaşlar 2000 model fiat ducato daki bu parçanın ne olduğunu bilen varmı?
  12. ince999

Çekme Karavana Maceratörlü Tuvalet?

Nereye gidersen git ihtiyacını gidereceğin farklı tarzlarda bir mekan buluyorsun .Bizim için önceden tedbiri alınması gereken tek durum sabah uyanınca bir an evvel sıkıntıdan kurtulmak olduğundan gece olup kullanabileceğimiz bir helanın yakınına park ediyoruz ve akşamdan kesinlikle denemesini...

13. ince999

Çekme Karavana Maceratörlü Tuvalet?

Bana göre en doğrusu ister çekme olsun ister moto karavan da HELA nın olmaması. Bende yok.
  14. ince999

Hayır Karavancının amacı dik rampayı karavanınla 5 vites çıkmaktır. Çıkanlara gazoz kapağından madalya veriliyor
  15. ince999

hiç bir şey bilmiyorsan benim çok bildiğimi nereden biliyorsun bre

16. ince999

Sen neleri biliyorsun PAŞAM bir anlatıverde oğrenelim
  17. ince999

Motokara vancı dediğin bir çeşit kaplumbağadır evini sırtında taşır.Bir yerden bir yere giderken aracının hızını öyle orta bir hıza ayarlar ki yolda olmanın keyfini tadını hem etrafı doyasıya seyretme imkanı bulur arada sırada gidilecek yeni yerlerin bilinmeyen kavşaklarını keşfeder hem de...
  18. ince999

Benim 2001 model PSA gurubundan Fiat ducato 2800 model intercooler lı Turbo 28800 cc aracım var Degil Türkiyedeki civar ülkelerdeki en dik ve uzun rampaları bile 5. vites 80-90 km hızla ÇIKTIM ne geçti elime fazladan tüketilen yakıt parasından başka........Benim arabam 18000 devir dakikada...

19. ince999

Düşünce bağlantısı yani mantık kuramıyorum yahu nedir bu rampayı kaçıncı vitesle çıkma sevdası. Aynı araçtan km si yüksek yani motorunun verimli ömrü tükenmiş -halk agzı ile motoru bitmiş olan Şu senin meşhur rampanı 1. vitesle çıkar aynı sene aynı fabrikadan çıkan diger bir taneside motoru...
  20. ince999

Helal olsun bayagı bilimsel laflar ettin anlayamadım altnda kaldım ezildim. Konfiçyüs derki..... Cüzdan vardır içi boş... cüzdan vardır içi dolu......ikiside cüzdan... doluya kanma markette kazıklanma onunda içi bosalır... Yaaa bak bilge adam ne büyük laflar etmiş.......al sana benim gibi...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,739
Kayıtlı Üye Sayımız
166,557
Kaydolan Son Üyemiz
Takezo

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR