Arama sonuçlarınız

1. ince999

Mayıs 2021 Rusya'ya Arabayla Tek Başına Gitme Hakkında

Ben hastalık sıkıntısı ve döviz sebebi ile şimdilik hiç bir gezi planı yapamıyorum.

2. ince999

Çekme Karavanda Isınmak Için Hermatik Gaz Sobası Veya Dizel Isıtıcı Kullanımı

Video bir satış reklamının ön safhası yani merak uyandırma kısmı. Gelelim içindeki yalanlara şayet turboya alıp yakarsak 1000 derecelerin üstüne çıkıyormuş insanı güldürmeyin1000 derece sıcaklık veren bir sobanın yanında durulabilir mi videoda dibinde duruyorlar güya turbo mod da iken. Zehirli...
  3. ince999

Aynen katılıyorum sürekli havalandırılmayan yerlerde kullanmak demek zehirlenerek ölmeye davetiye çıkarmaktır. Zehirli gaz nasıl yakılıyormuş palavra olur ama bu kadarda desteksiz olmaz

4. ince999

Her yazılan kelime kelime tercüme edilmez. Yazılanın özüne uygun olarak Türkçesi yazılır. Söz gelimi YABANİ TAVSAN nın İngilizcesini kelime kelime tercüme ederseniz VAHŞİ TAVŞAN demeniz gerekir ki komik olduğu kadar çevirenin diline hakim olmadığı da anlaşılır. Bu meretin Türkçesi Mazotlu...
  5. ince999

Sn. @Murat.S forumu incelemiş ve karavanı ısıtmak için sağlıklı bir çözüm arıyor. Bu konuda ne yapabiliriz ? Sağlıklı çözüm için evvela sağlıklı konuşup yazışmak gerekir

6. ince999

Bence bir aletin fonksiyonlarını doğru söylemek önemli. Doğrusunu söyleyelim, yazalım ki örnek olsun.

7. ince999

Benim bir türlü anlayamadığım bir şey var. Neden ortam ısıtıcılar kullandığı yakıta göre adlandırılırken DİZEL ISITICI diye tuhaf bir yanlışlığı yapmakta ısrar ediliyor. DİZEL içten yanmalı motorların bir çalışma türüdür. İstisnaları hariç MAZOT isimli akaryakıtla çalışır. Şimdi bu ortama...
  8. ince999

Karavan Ile Zorluklar

Arabanın hangi tekerleği yürütücü olursa olsun kapasitesinden fazla yüklediğiniz zaman elbette fren mesafesi artar bundan daha normal bir şey yok ki.
  9. ince999

Karavan Ile Zorluklar

Hiç kontrol ettiniz mi? Yaşanmışlığınız var mı? çok kesin konuşuyorsunuz.

10. ince999

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

Teknik olarak PİL imal edilir; elektrik enerjisini içindeki kimyasallardan kendi kendine elde eder, kullanılır, boşalır ve çöpe atılır. AKU yani AKÜMÜLATÖR ise imal edildiğinde içinde elektrik enerjisi yoktur.Kendisine enerji depolama uygulaması yapılır.(DOLDURMAK VEYA ŞARJ ETMEK) bu işlem...

11. ince999

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

Teknik anlamda ufak bir düzeltme yazısı yazayım: Her ne kadar ikisi de Elektrik üretse de PİL ve AKÜMÜLATÖR ( AKÜ) farklı yapıda malzemedir. PİLLER içindeki kimyasal maddelerin sonucu elektrik üretir ve belli bir süre sonra BOŞALIR-BİTER ve kullanım dışı olur bir daha aktif olamazlar yani bir...
  12. ince999

Hatay'dan Berlin, Amsterdam, Paris'e Arabayla Üç Başına

Günaydın Zeko dayı. Ben dogma büyüme İzmirliyim Bulgaristan la hiç bir aile geçmişim yok şu an içinde her hangi bir menfaat bağlantım yok. Yukarıda yazdığınız size söylenmiş olan Bulgaristanda ki olumsuzlukların hepsi uydurma ve kesinlikle yalan. Ben Edirne de oturuyorum yeşil pasaportum var...

13. ince999

Akü Doluluk Oranı Ölçümü

Bir akünün ki bu ister lityum olsun ister kurşun akü olsun DOLULUK ORANI diye bir ölçüm olmaz. Akünüzün ne kadar dolu olduğunu ancak boşta akünüzün voltajını ölçerek tahmin edersiniz.
  14. ince999

Kar Amacı Gütmeyen Fotoğrafçılık Haber Sitesi

Cevap yazdığınız için teşekkür ederim
  15. ince999

photo-trend Bunun Türkçesi yok mu?

16. ince999

photo-trend Bunun Türkçesi yok mu?
  17. ince999

Kediler Neden Ot Yer

Benim arabada hasta olsun olmasın hep mazot içer. Hiç kusmaz hep gaz çıkarır
  18. ince999

Yerli Çekme Karavan Üreticilerine Eleştiriler

Hoş geldiniz.

19. ince999

Araba Ile Rusya (moskova)

Gezebildiniz mi? Benim bildiğim kadarı ile Gürcü kapıyı hiç açmadı ,Avrupa tarafından dolaşırken de kapıları açmayan devletler var galiba
  20. ince999

Araba Ile Rusya (moskova)

Bulaşıcı hastalık sıkıntısı bitse bile döviz değerleri başlı başına bir dert.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,735
Kayıtlı Üye Sayımız
166,556
Kaydolan Son Üyemiz
Mehmet_Ali

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR