Arama sonuçlarınız

1. U

Selam Arkadaşlar, Ben Birol

Ynt: Selam Arkadaşlar, Ben Birol Çadır ve diğer malzemeler bende mevcut zaten. Uyku tulumu, mat battaniye ve daha fazlası. Ama çadırda yatmak, özellikle kışları biraz tehlikeli oluyor. Bir kaç kez çadırıma çakal girmeye çalıştı. Ekmek yada yemek kokusuna gelmiş muhtemelen. Aşırı...

2. U

Ynt: Selam Arkadaşlar, Ben Birol Teşekkür ederim arkadaşım, elimden geldiği kadar bakıyorum ki, beni yarı yolda bırakmadı şükürler
  3. U

Niva için Çekme Karavan İmalatı

Ynt: Niva için Çekme Karavan İmalatı Bizlerde imkan olsa neler yapılacığının resmi delilidir ;D ;D Valla bencede neden olmasın

4. U

Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Amin diyelim ;D Evet, biraz parasından ve Fotodan bahsetseydiniz, inanın çok merak ettim ve ettik ve de etmeye devam edeceğiz :)
  5. U

Bu Off Road ile hiç mi hiç alakam yok aslında, sadece tatlı su balıkçısıyım. Ama göl kenarlarına gittiğimde Off Road dan aşağı yollardan geçmiyor değilim. Aracım Niva 89 Mod. İlk sahibinden aldım ve hiç yolda bırakmadı. Genelde soğuk havalarda balığa gittiğimden ötürü ve de çadırda da kalmak çok...

6. U

Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan)

Ynt: Yeni Çekme Karavan Modeli (Ege Karavan) Hayırlı olur inşallah,

7. U

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı maalesef kardeş, saydıklarınızın tümü yapılmakta. Doğanında bir kırmızı çizgisi vardır. İnşallah o çizgiyi aşmamışızdır. Yoksaki intikamı çok kötü oluyor
  8. U

Bu nasıl bir 4*4 dür

Ynt: Bu nasıl bir 4*4 dür Bencede ;D
  9. U

Bu nasıl bir 4*4 dür

Ynt: Bu nasıl bir 4*4 dür Teşekkürler, anladım şimdi. Bol bol Hid. Hortum yedeği alacağız yani :) Ama son derece güzel tasarlamışlar

10. U

Bu nasıl bir 4*4 dür

Ynt: Bu nasıl bir 4*4 dür Şaft yok, lastiklere güç nasıl aktarılıyor acaba, zincirle mi ?

11. U

Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum?

Ynt: Küçük Bir Çekme Karavan Almak İstiyorum? bu karavanın çok daha küçüğüne 8.500 Tl demişlerdi. Bence bu fiyata iyi bu karavana
  12. U

Niva için Çekme Karavan İmalatı

Ynt: Niva için Çekme Karavan İmalatı Güneşli Praticker di galiba, 7 bin liraya derli toplu satıyorlardı. Çok küçük ama kullanışlı gibi geldi bana. Ama sadece 2 kişi yatabilirdi. Birde siz nivayı kesip biçmekten bahsetmişsiniz. Çok kez niva içerisinde yattım. Boyum 1.80 ve neredeyse boydan...

13. U

Çekme Karavanlarda TUVTÜRK Fenni Muayene Durumu

Ynt: Çekme Karavanlarda TUVTÜRK Fenni Muayene Durumu Bencede hiç lafını etmeyin, bende alma niyetindeyim de :D
  14. U

Bu nasıl bir 4*4 dür

Bence 4*4 de son nokta http://www.balikavi.tv/video/328
  15. U

2010 4x4

Ynt: 2010 4x4 Fiyatına göre nivalar gerçektende diğer pahalı 4*4 lerden üstünler. Nivanın tüm parçaları sudan ucuz. Eğer araçtanda anlıyorsanız, ufak tefek arızaları anında onarabilirsiniz. Onarımı çok kolay araçtır

16. U

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Trakyada yada başka bölgelerde bazı tarım ilaçları kullanılmaktadır. bu ilaçlar o kadar keskindir ki, sadece kullanılmılş boş tenekesini göl kenarında yıkadıktan sonra, yüzlerce balık ölebiliyor.
  17. U

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Ala ile oğlak iyi gider öteki resimler için http://Alabalık Fotoları
  18. U

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı bu arkadaşlarda inegölde ala ustalarıdır, tanıyanlar vardır illaki :) www.balikavi.tv de alabalık yazın, orada olacaklar

19. U

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı bu arkadaşlarda inegölde ala ustalarıdır, tanıyanlar vardır illaki :)
  20. U

Olta ile Alabalık Avı

Ynt: Olta ile Alabalık Avı Nisan yada mayısta Bursada kırmızı avında olacaz, 2 defa gittim ve yerler mükemmel. Karadenizden bile güzel ormanları var. İnşallah öylede kalır.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,705
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri