Arama sonuçlarınız

1. ayayyusuf

Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010)

Ynt: Gezenbilir Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul (25-26 Eylül ve 02-03 Ekim 2010) Merhaba.Ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi 3. sınıf öğrencisiyim.Gezenbilir.com sitesine üye olduğum ive böyle bir eğitimin düzenlenip davet edildiğim için emeği...

2. ayayyusuf

İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi

Ynt: İstanbul Belediyesi İtfaiye Gönüllüsü Eğitimi Herkese merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencisiyim bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilrisiniz.(Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız). Ben 3. sınıfa...
  3. ayayyusuf

Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul

Ynt: Arama Kurtarma Eğitimi - İstanbul Herkese merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencisiyim bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilrisiniz.(Linkleri görmek için Üye Olunuz yada Giriş Yapınız). Ben 3. sınıfa geçtim 3. sınıf...

4. ayayyusuf

Acil Yardım ve Afet Yönetimi

Herkese merhaba ben Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Sağlık Yüksekokulu Acil Yardım ve Afet Yönetimi öğrencisiyim bölümümüz hakkında ayrıntılı bilgiye linkten ulaşabilrisiniz.http://syo.comu.edu.tr/egitim_ogretim/acilyard.php. Ben 3. sınıfa geçtim 3. sınıf ağırlıklı olarak yangın güvenliği yani...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,703
Kayıtlı Üye Sayımız
166,547
Kaydolan Son Üyemiz
Tsukuyomi

SON KONULAR

Geri