Arama sonuçlarınız

1. F

Benim de Cj'im Varmış !..

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. hava karardıgı icin ısıktan dolayı fazla net cıkmadı resimler, yarın gunduz ısıgında daha net resimler gondericem, ama neresini cekmem gerekiyor bir fikrim yok

2. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. buda baska acıdani bilmiyorum heralde birseylere fikir verir
  3. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. motoru,

4. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. motorun resimlerinide cektim onlarıda yolluyorum, ama motordan falan anlamam ki ben,
  5. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. onden gorunum, fazla net degil

6. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. herkeze selamlar, bugun isten aksilik ya gec cıktım, hemen garaja kostum, bir guzel temizledim, aracın araka tekeri inmis sokup yaptırdım, hava karardı cektigim resimler lamba ısıgında fazla net cıkmadı, bugun hep temizlikle gecti, yarın daha cok resim cekicem :)

7. F

Ynt: Benim de Cj'im Varmış !.. haklısın, cezamız neyse cekeriz hocam , ama ben bu sitedeki cj leri gorunce cok sasırdım, gercekten cok guzel toplamıslar, cok heveslendim, yarın en acilinden bolbol resim gondericem,
  8. F

herkeze selam arkadaslar, foruma yeni katıldım, sans eseri cj lerle ilgili konuları okuyordum, kendi kendime manyakmı bu insanlar bir arabayla niye bu kadar ugrasıyorlar diyordum, sonradan cj leriniz bana biraz tanıdık geldi, bizim evin garajında 3-4 senedir yatan arabanın bir cj oldugunu...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri