Arama sonuçlarınız

1. cofcof

Frontera Sport 2.0 Aldım Sorularım Olacak :)

Herkese tekrar selam, kendi konumu hortlatıyorum hem de Frontera düşünen arkadaşlara uzun soluklu kullanım tecrübesi olarak bir güncelleme olmuş olsun. Aracımı alıp konu başlığını açtığımda yıl 2016 imiş ve :) hâlâ severek biniyorum arabama :) bakımlarını aksatmadan yaptığınız sürece, opel...

2. cofcof

Arkadaşlar tecrübelerim doğrultusunda frontera hakkında biraz daha bilgi vereyim. Aracımın komple alt takımından tutun ateşleme bobinine kadar zamana yayarak yenileme işlemim bitti tamamen yeniledim gibi birşey ve artık değiştireceğim birşey kalmadı keyifle biniyorum. En son karşılaştığım...
  3. cofcof

Frontera Cilar Buraya

Tesekkur ederim Onurgo dostum sagolasin.

4. cofcof

Frontera Cilar Buraya

Dostlar selam bizim arabalarda benzin pompasi degisimi icin depoyu asagiyami indirmemiz gerekiyor yoksa diger araçlardaki gibi arka koltugu kaldirdigimizda ulasabiliyormuyuz. Bu arada aracim 96 Frontera 2.0 sport modeli
  5. cofcof

Arkadaşlar epeydir yazmadim. Frontera sportumdan cok memnunum. Tekleme sorunum krank sensorundenmis. Degistirdikten sonra aracimda hic bir sorun kalmadi. Keyifle biniyorum. Ayni sorunu olanlar mutlaka krank sensorunu kontrol etsinler cunku ustalar hep baska parcalara yonlendiriyorlar.

6. cofcof

OPEL Frontera Serbest Muhabbet Köşesi

Acaba diyorum bobini bosch aldım kablolar ise WORG marka acaba bundan kaynaklı olabilirmi bujilerinde markalarını bilmiyorum buji anahtarını bulur bulmaz kontrol edecegim ne marka takmış usta diye. İnşallah beyinden değildir birde arabanın çekişi sıkıntılı gibiydi. alt devirler yoktu...

7. cofcof

Hava akışmetresini tamamen söktüm iptal edip öyle denedim yine aynı sorunu yaptı :(
  8. cofcof

ama benzinde de yapıyor :S
  9. cofcof

Arkadaşlar merhaba frontera 96 model 2.0 sport sahibiyim Tekleme sorunu yaşıyorum (Hem benzinde hem LPG de) ; ** Bobin değişti ( 1. kabloya giden elektrik azdı, kablodan tornavida ile atlama testi yaptıgımda üç kablo sorunsuzken birinci cok zayıftı kesin sorun bundan dedim ) ** Buji...

10. cofcof

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Çok teşekkür ederim yanıt için O zaman Şanzıman için ------ Mobilube 1 SHC 75W-90 Tam sentetik yağ Arka diferansiyel için ------ Mobil LS 85W-90 Ön diferansiyele de Mobil LS 85W-90 kullanırsam sorun olmaz herhalde değil mi ? Birde bu yağları nerden bulabilirim. İnternette...

11. cofcof

Arkadaşlar merhaba frontera sport 2.0 aracımın ön arka diferansiyel ve şanzımana alttaki bulduğum yağı koysam sorun teşkil eder mi ? PETROL OFİSİ MAXIGEAR UNI KEBAN EP 85W140 - 3 LT
  12. cofcof

Frontera İçin Yağ Önerileri..

Arkadaşlar merhaba frontera sport 2.0 aracımın ön arka diferansiyel ve şanzımana alttaki linkte bulduğum yağı koysam sorun teşkil eder mi ? PETROL OFİSİ MAXIGEAR UNI KEBAN EP 85W140 - 3 LT

13. cofcof

Arkadaşlar "Orta rot" siparişi verdim Isuzu tfs ninki uyuyor sanırım. Direksiyondaki boşluğa etkisi olur inşallah. Eğer azalmaz ise direksiyon mafsalına baktırmayı düşünüyorum. Ayrıca uyguna Manuel Hub bulabileceğim bir yer biliyormusunuz veya elinde olan var mı ?
  14. cofcof

Birde Frontera'larda hararet sorunu varmış sanırım ama arabayı aldıktan sonra Kaçkarlara tırmandım sorun oluşmadı. İstanbula geldiğimde de yoğun trafikte hiç hararet sorunu yaşamadım. Galiba önceki sahibi bir takım önlemler almış olabilir bu konuyla ilgili.
  15. cofcof

Güle güle kullanın. 96 model araçta bir takım sorunların olması gayet doğal. Kısa zamanda sorunların üstesinden gelip gönlünüzce kullanmanızı dilerim. Çok teşekkür ederim. Aynen bunları göze alarak aldım. Bakalım inşallah fazla uğraştırmadan hallolacak herşey :)

16. cofcof

Merhaba arkadaşlar geçmiş paylaşımlarınızı bayağıdır okuyorum. Gözümü karartıp Kia Cerato Koup aracımı satıp istanbuldan Giresun'a gidip 1996 model Frontera Sport 2.0 aldım. :) iyimi yaptım kötü mü yaptım bilemiyorum. Gittiğimde araç beni alma dermişçesine ilk test sürüşü esnasında debriyaj...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,691
Kayıtlı Üye Sayımız
166,536
Kaydolan Son Üyemiz
süvariemin

SON KONULAR

Geri