Arama sonuçlarınız

1. V

Gitmeyin ! Kesinlikle Tavsiye Etmiyorum.

Siz yalan söylediğimi işletme ile yakınlığım olduğunu iddia ediyorsunuz, bu sebeple bende size kanıtlayabilirim dedim, sinirlenmenize gerek yok. Yazdıklarımı dikkatlice okursanız asıl söylediğimin farklı şeyler olduğunu görürsünüz. Bir tartışma başlığına attığım 7 mesajın 6.cisini alıp bana...

2. V

Şüpheci yaklaşmanız çok güzel, aynı şüpheyi konuyu açan kişinin profiline baktığınızdada hissetmelisiniz. Buradaki şikayetiyle beraber birden sosyalleşesi tutmuş. Yani beni yeni üye olarak görüyorsunuz fakat o yıllanmış üye öylemi? İşletme ile herhangi bir akrabalığım yakınlığım yoktur, eğerki...
  3. V

Yeter, banane, çok heveslisin, sizemi dert oldu, engelleyeyim bari... Keşke mantıklı birşeyler yazsanız. Umarım buradaki arkadaşlara her yazılana inanılmaması adına iyi bir örnek olmuştur.

4. V

Hanımefendi daha açık nasıl söyleyebilirim, yalan söylediğinizi düşünüyorum. 3,5 mesaj atıp sonra şikayet konusu açmanız hiç normal değil. Mekanı bilmesem zaten cevap yazmam ama biliyorum. Ne kadar haklı olduğumuda sizin bu "size ne" tavrınızdan gayet iyi anlıyorum. Terbiyesizlik falan bunları...
  5. V

Evet çok haklısınız, bu konuyu eğerki yüzlerce mesaj'ı olan biri açmış olsa asla kişisel bir tartışmaya girmez ve cevap dahi yazmazdım ama olay dediğiniz kadar basit değil. Siz mesaj sayınız parmak sayılarınızı geçmeden şikayette bulundunuz ve bazı insanlar araştırmadan, soruşturmadan size...

6. V

Hanımefendi yazılanları okumadınız sanırım, ben katkınız olması gerektiğini söylemedim, başka biri söylemiş katkısı olan birine önce teşekkür etseydiniz keşke diye, bende katkısı yokki dedim. Tartışmanın uzamaması için madde madde cevap vermeyeceğim. Kısaca yazmayı deniyeceğim. Zaten...

7. V

Güzel noktalara değinmişiniz bende açıklık getireyim kısaca, Ben konuyu açan hanımefendinin buraya çok iyi katkıları olduğunu düşünmüyorum, zira kendisininde pek fazla mesaj sayısı yok, benden farkı sadece biraz daha önce üye olması, ama size teşekkür ederim gördüğüm kadarıyla epey katkınız var...
  8. V

Merhabalar, forumu sürekli takip etmeme rağmen ilk defa yorum yapmak üzere kayıt oldum, bahsettiğiniz yerde bayramdan önceki hafta ben eşim ve 2 arkadşım daha 2 gün kadar konakladık ve bu kadar acımasız eleştirilere maruz kalmasına gerçekten anlam veremedim. Siz sanırım doğadaki sessizliğe...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR