Arama sonuçlarınız

1. ErcanKa82

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor bu ayarı nerde yaptırdınız şu an ben v8 ile 80 geçemiyorum.

2. ErcanKa82

Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor

Ynt: Land Defender Ne Kadar Yakıt Tüketiyor 100 tl lpg / 160 km 3,5 V8
  3. ErcanKa82

İlk Off Road Aracım Defender

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender Hafif hafif Isınma hareketleri yapabileceğimiz nereleri var Anadolu Yakasında

4. ErcanKa82

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender mühendislik proje uzun işler gibi o Yüzden sanırım böyle idare edeceğiz.
  5. ErcanKa82

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender aslında resimde fotojenik çıkmış : ) tedaş çıkması sanırım eski rengi açık mavi . bir önceki sahibi ustten spreylemiş beyaza. iç kışımlarda mavi yerle hala var. motor yürür iyi o da bana yeter

6. ErcanKa82

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender bu arada araç ta vinç var bolu da eski sahibi muayeneye soktu vinçli şekilde geçti ruhsatta da vinç le ilgili bir şey yok. vinç trafikte sıkıntı olur mu? polis çevirirse muayene gönderir mi?

7. ErcanKa82

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender çok teşekkürler yardım için
  8. ErcanKa82

Ynt: İlk Off Road Aracım Defender buda resimler
  9. ErcanKa82

astra ile soğucak a mart ayında kar nedeniyle çıkamayınca defender alalım dedik )) Bugüne kadar off road merakımı hep tv lerdeki izci/ yol acik / zor yollar gibi programlarla veya atv safarilerle ve en kötü yol olan astra j hb ile doğaya çıkarak ki en kotu yolu da bu oldu gidermeye çalıştım. 4...

10. ErcanKa82

Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı?

Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı? istanbulda çift kabine cesaret edemediğim için defender alıyorum Inşallah bir araca kaparo verdik muayenesi eksikmiş. muayene işlemi bitince satışını alacağım

11. ErcanKa82

Hataydan Istanbul A Araç Getirtme

Merhabalar Hatay dan araç ( defender ) getirtmek istersek kamyon üzerinde , ortalama maliyeti ne olur bilgisi olan var mı?
  12. ErcanKa82

Hataydan Istanbul A Araç Getirtme

Merhabalar Hatay dan araç ( defender ) getirtmek istersek kamyon üzerinde , ortalama maliyeti ne olur bilgisi olan var mı?

13. ErcanKa82

Ynt: Istanbul Da Tek Araç Çift Kabin 4x4 Pick Up Kullanan Var Mı? 1900 tl yıllık değil mi? yani 900 /900 olacak bir de kasko değerini örnek gösterip bir alt dilime alınması var sanırım bu 4x4 pick up lara otomobil vergisi hülya avsar gibi unlulerin bize hediyesi biliyorsunuz değil mi? bu...
  14. ErcanKa82

Arkadaşlar merhaba, uzun zamandır üzerinde düşündüğüm bir konu var. tek araç 4x4 pick up la İstanbul da idare edilebilir mi? şuan 2012 astra hb 1,3 dizel aracım var. aracımdan da gayet memnunum ama aklımdaki off road aracı sahibi olma haftasonlarını doğa ile başbaşa geçirme fikrini de bir türlü...
  15. ErcanKa82

Sıfır km 4X4 ve ikinci el 4x4 L 200 fiyatları arasındaki fark

arkadaşlar selam, sıfır 4x4 L 200 75.000 tl civarında iken 2011 ler 40.000-45.000 arasında görünüyor. 2 sene de neden bu kadar fiyatlar düşüyor herhangi bir fikri olan var mı?

16. ErcanKa82

Yeni aracım..... L200

Ynt: Yeni aracım..... L200 tekrar hayırlı olsun
  17. ErcanKa82

Yeni aracım..... L200

Ynt: Yeni aracım..... L200 yenı aracınız hayırlı olsun sakıncası yoksa fiyatını öğrenme imkanım var mı ?
  18. ErcanKa82

L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI

Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI çok teşekkürler . inceliyorum.

19. ErcanKa82

Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI dilekçe ile mtv nasıl düşürülebiliyor ki?
  20. ErcanKa82

Ynt: L 200 4X4 / 4X2 / DEFENDER KARARSIZLIĞI arabanız kaç model ? 1680 ise yuksek değilmiş. ben 2007 yi 2300 tl senelik olarak hesaplamıştım

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,531
Kaydolan Son Üyemiz
musaitbiryer

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri