Arama sonuçlarınız

1. C

Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında The North Face SYNCLINE modelini almaya karar verdim yardımlarınızla.Çok teşekkür ederim.

2. C

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında Adrenalinin internet sitesinden ürünlere baktım.Asolo ve salomondan uzak durmak istiyorum.Lafuma yı da pek tercih etmiyorum.Genel olarak siyah giyim altına giyeceğim botları.Tavsiye ettiğiniz Vasque markada siyah rengin daha baskın olduğu bir model yok...
  3. C

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında Teşekkür ederim.Bu durumda muhakkak uğrayacağım :)

4. C

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında İstanbul Karaköy Kutup Ayısı Mağazasından aldım ürünü.İlgi alaka çok güzel ürünlerde ki avantajları dezavantajları anlatıyorlar elindeki ürünü satmak yerine kullanacağınız sekle göre yönlendiriyorlar fakat ikidir bu sorunu yaşamamdan dolayi bende...
  5. C

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında Leğenin içinde denedim.Dil kısmına hiç su değdirmeden yaptım hatta.Suyun içinde 1 dakika durmadan hemen ıslanmaya başladı ayaklarım.Sağ ayak özellikle sünger görevi gördü.Olduğu gibi su içerisinde.Sol ayak bu derece ıslanmadı ama oda su...

6. C

Ynt: Gore-tex Bot Su Geçirmezliği Hakkında Cevaplarınız için teşekkür ederim. Ürünü aldığım yere geri götürdüm.1 hafta kadar sonra geri dönüş yaparak ürünü değiştereceklerini söylediler.Bu sefer üstüne az bi miktar daha ekleyip Asolo nun Ergo GTX modelini aldım.Kesinlikle su geçirmez salomona...

7. C

Herkese merhaba, Konuyu açtığım yer umarım doğrudur. Burda okuduğum pek çok konudan sonra salomon elios modeli bir bot aldım.Model ve numara sıkıntısı sebebiyle bu markayı almak zorunda kaldım desem daha doğru olur.Günlük şehir içinde kullanmak için aldım."Bot tavsiyesi" konusunda salomon la...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,683
Kayıtlı Üye Sayımız
166,530
Kaydolan Son Üyemiz
hekimogluyasin52

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri