Arama sonuçlarınız

1. arda yavuz

Vitara Son Sürat

Ynt: Vitara Son Sürat Nazif Bey, Öncelikle vitara ile 170 ve üstü hızları bizzat test etmiş biri olarak, bu hızlarda seyahat etmeyi sizin güvenliğiniz nedeniyle tavsiye etmiyorum. Aracım 2001 model ispanyol yapımı. Bildiğim kadarıyla jlxler arasında beygir gücü en yüksek olan jenerasyon. Uzun...

2. arda yavuz

Suzukiciler Kaç Kişiyiz (Off-Road Araçları)

Ynt: Off-Road Araçı Olarak Suzuki Kullananlar Kaç Kişi ?.. 01- Hakan Irıklı (Vitara 2000) İstanbul 02- Murat Sayar (Vitara 1993) İstanbul 03- İlhami Özdemir (G.Vitara 1999) Bolu 04- İlker Musa (Vitara 2000) İstanbul 05- Okay Esen (Vitara 1996)...
  3. arda yavuz

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Slm tüm arkadaşlar! Biraz geç bir tanışma mesajı oldu artık kusuruma bakmayın :) Ben arda. Bir vitara hastası ve sahibi olarak siteyi uzun süredir takip ediyorum. Doğa sporları ile ilgili böyle bir sitenin olması gerçekten şahane. Emeği geçen herkesi...

4. arda yavuz

Vitara için 3. Stop Lambası Yapımı

Ynt: Vitara için 3. Stop Lambası Yapımı Evet o stoplar gerçekten çok güzel ! Ben kendi aracım için almıştım 6 ay önce kadar. Siyah zeminli olanlarından aracım da siyah çünkü. Çok güzel duruyorlar size de tavsiye ederim.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri