Arama sonuçlarınız

1. mydarling

President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Bassturbine detay icin cok tesekkur ederim. O kadar cok gorusme yapilamiyorsa sizce takoz vs. Alip masrap etmeye degermi ? Siz olsaniz napardiniz ? Tesekkurler. Birde genelde hangi kanal kullaniliyor bilginiz varmidir ?

2. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Tesekkurler reha bey. Dogru soyluyorsunuz ne varsa eskilerde var :) 5 wattan fazlasinin yasak oldugunu bilmiyordum uyariniz icin cok tesekkur ederim. Benim amacim yol durumunu ogrenmek diger insanlarla gorusup bilgi alisverisinde bulunmak...
  3. mydarling

Manuel Suburban

Ynt: Manuel Suburban Daha once suburbanda manuel sanziman hic duymadim. Takip diyip yerimizi alalim.peki taho ile suburban motorlarinda farklilik varmi ?

4. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Tesekkurler alfonse. Bugun ankara da bir servis buldum onlarla gorustum. Cihazim bayagi eskiymis 80 lerden kaldigini soylediler :) cihazin cikis watt ida dusukmus 5 watt gucundeymis ondan dolayi gorusme mesafesi kisa olur dediler. Anteni...
  5. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Merhaba reha bey. Sorun hem gondermede hem almada. Diger aracta mesafe acildikca beni dinleyemiyor

6. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Bassturbine oncelikle cok tesekkurler. Banada cikislar yanik gibi geliyor

7. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Yarimlariniz icin cok tesekkur ederim bugun demelerde yaptim ama olmadi sonuclar ayni ne gonderiyor ne de aliyor cihaz. Ankarada teknik serviste bulamadim tanidiginiz biryerler varmi onerebilecegiz. Cok tesekkur ederim dostlar
  8. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Tesekkurler alfonse peki şaban beye nasil ulasabilirim ?
  9. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Tesekkurler junior reha beyin dedigi yerle bir goruseyim daha sonra istanbula yolumun bir dustugunde ugrayabilirim. Yardimlariniz icin cok tesekkur ederim

10. mydarling

Ynt: President cb hakkında yardımınıza ihtiyacim var Cok tesekkur ederim reha bey. Anten ayarlari tam yapilip yapilmadigi konusunda net bir bilgim yok maalesef. Dedginiz yerle bir iletisime geceyim hafta ici

11. mydarling

Arkadaşlar aracimda takili olan president wilson marka cb cihazinda bazi sorunlarim var. Arkadasimin araciyla gorusme yapmayi denedigimde 20 metre civarinda gayet iyi cekiyor ama daha sonrasinda ne yayin alabiliorum nede gonderebiliyorum. Internetten arastirdim ama kullanici kitabinada...
  12. mydarling

Grand Cherooke 4.7 Mi,5.2 Mi?

Ynt: Grand Cherooke 4.7 Mi,5.2 Mi? Oncelikle merhabalar. Uzun suredir jeep grand cherokee 5.2 arac kullaniyorum. Suan kullandigim aracsa 97 us versiyon 5.2, daha onceden 96 eu 5.2 kullandim. Cok cesitli araclar kullandim ama size Sadece su kadarini soyleyebilirim tekrar dunyaya gelsem yine 5.2...

13. mydarling

4x Switch İkazı

Ynt: 4x Switch İkazı Oncelikle gecmis olsun. Sanzimanda bulunan 4x4 switchi bozulmus yada oksitlenmis. Ondan kaynakli olarak ikaz aliyorsunuz. Tam olarak yeri ana sanzimanim yan kosesinde4-5 cm buyuklugunde bir swich. Aslinda bir sokturup iyibir temizlik yapilsa kurtarilabilir. En son 2 sene...
  14. mydarling

Aracıma hidrojen taktirmalimiyim ?

Ynt: Aracıma hidrojen taktirmalimiyim ? Oncelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim. Hatta aracımın motoru büyük olduğu için tasarruf miktarlarında artışta olacağı söylendi. Ama sizlerin önderliğinde bu sevdadan vazgeçmem gerektiğini çok iyi anlıyorum. Fikirlerini esirgemeyip...
  15. mydarling

Aracıma hidrojen taktirmalimiyim ?

Değerli forum üyeleri bu ara biraz popüler olan bir konuda sizlerin değerli fikirlerini almak istiyorum. 97 model Grand cherokee lpg li 5.2 Aracıma hidrojen sistemi taktirmak istiyorum. Fiyat olarak 500 ile 1500 tl arasında. Görüştüğümüz firmalar en az % 20 ile % 50 arasında yakıtta tasarruf...

16. mydarling

2014 İran Khoy, Salmas

Ynt: 2014 İran Khoy, Salmas Çok güzel bir paylaşım, sayenizde bir kültürü bizlere burada tanıma fırsatı veriyorsunuz. Elinize emeğinize sağlık paylasimlarinizin devamını diliyorum.
  17. mydarling

Yeni Makinem Ve Şekil Değişimi

Ynt: Yeni Makinem Ve Şekil Değişimi Hayırlı uğurlu olsun adil abi Güle güle kullan abi
  18. mydarling

Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın

Ynt: Rizede Masum Bir Karavancı Hunharca Öldürülmesine Sessiz Kalmayın Tek kelimeyle kınıyorum ... umarım en ağır cezayı alır...

19. mydarling

Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..)

Ynt: Kaçırılmayacak Fırsatlar Köşesi( Kamp Malzemeleri, Vs..) Takip
  20. mydarling

Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler

Ynt: Ankara'da Doğada Çadır Kurulabilecek Yerler Emeğinize sağlık arkadaşlar Teşekkürler

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri