Arama sonuçlarınız

1. pilavüstükuru

Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum

Ynt: Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum kerwane öncelikle ilgin içi çok teşekkürler. Tavsiyelerini kesinlikle dikkate alıcam. Geçtiğimiz yaz sonu Hatay'daydım ve saydıklarının bir çok bölümünü keyifle yerine getirmiştim.

2. pilavüstükuru

Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu

Ynt: Gezip Bilenlerin Tanışma Platformu Cümleten merhabalar Siteye uzun süre önce üye olmuşum ama unutmuşum.Tekrar keşfettim ayrılmamak ümidiyle
  3. pilavüstükuru

Bisiklet ile 5 şehir

2008 yılı Ağustos ayında birader ve ben olurmu olmaz mı derken bir gün ansızın 2 bisiklet alarak ertesi gün kendimizi yola vurduk. Bursa'dan çıkarak Yalova üzerinden Kocaeli'ye vardık.Kocaeli'den İstanbul'a geçtik (İstanbul'da trafiğin tek çözümü bisiklet onu anladım :) )İstanbul Eskişehir arası...

4. pilavüstükuru

Ynt: Bir Çırpıda 12 Şehir Yardımlarınızı Bekliyorum Ben şuan vatani görevim için Hakkari'deyim.Diğer arkadaş Bursa'da Mardin'de buluşucaz.20-30 günlük bir zamanımız olucak. Eskişehir'de eğitimimi tamamlamıştım.O yüzden son durak dinlenme yeri olarak Eskişehir düşünüyoruz.İzmir'den İstanbul'a...
  5. pilavüstükuru

Öncelikler herkeze merhaba Kasım ayı için 2 kişi küçük bir tur yapmak istiyoruz. Güzergahımız Mardin,Şanlıurfa,Adıyaman,Gaziantep,Adana,Kayseri,Nevşehir,Aksaray,Konya,Denizli,İzmir,Eskişehir Şehirler arası yolculuklar tren varsa trenler yoksa otostop ve otobüs ile gerçekleşicek.Muhtemelen...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,682
Kayıtlı Üye Sayımız
166,528
Kaydolan Son Üyemiz
yusufkaptan41

SON KONULAR

Geri