Arama sonuçlarınız

1. M

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

Herhangi bir obd cihazı ile arıza tespiti yapılabilir, benzinde problem var ise yakıt sistemi ile alakalıdır, benzin pompası,filtresi,enjektör olabilir.

2. M

Yeni Aldığım Xj ‘mde Sıkıntı Mı Var?

Benzindeki tüketimi ile kıyaslamak gerekli,benzinde 10 litre yakıyorsa lpgde 12.5 13 litre yakmalı örneğin aradaki oran odur. ona göre sorun lpgde mi başka bir yerde mi belli olur.
  3. M

ML Serisi ?..

320 motor kendini ispatlamış sorunsuz motordur,onu tavsiye ederim.

4. M

Pathfinder 4 Çeker Sistemi

2006 pathte 2h 4h ayrılabiliyor sanırım,öyleyse 4h ve 4lde ön arka lastıkler beraber döner orta kilit varmış gibi çalışır. Ön yada arka kilit olmayan araçlarda çaprazda askıda kalır her türlü araç.
  5. M

2.2 5 Kapi Frontera Yükseltme Ve Büyük Lasti̇k

Merhaba Ekstrem lastik ağır çamur offroad içindir, asfalt kullanımında çok sorun yaratır.En kötü mt lastik tavsiye ederim. 31 lastik uyar diye düşünüyorum.5 cm yükseltme ile. 31*10.5*15 jantın 16 ise 265 70 16da olur. 5 cm için takoz yöntemi ile yükseltebilirsin. Dodik için yapan yerler var...

6. M

Grand Cherokee - Pathfinder Seçimi Için Tavsiye

Yazaki marka:) orjinalini almak gerekli bazı kritik parçaları. Hayırlısı olsun bende ilerde 3.2 toureg düşünüyorum 2003 2004 68 70e var ama elektronik arızalar vede tip çok soft geliyor. En iyisi Lc alana kadar beklemek sanırım:)

7. M

Bence ters yazmış 4.7 nin vergisi yakıtı ve masraf çıkarma ihtimali daha yüksektir.Parça konusunda pathdede sorun yok garanti verebilirim.İstanbul Ankaradaysanız tabi. Arkadaşım geçen 4.7 baktı 55 civarına olanlar hep yorgun dedi 70e 4.0 99 model aldı 170 binde.
  8. M

Dediğim fiyat aralığında 180 240 bin km aralığındaki araçlar, 100bin mildeki temiz araç 62ye satıldı. 53 lü rakamlara biraz daha yüksek kmli bulunabilir, yada 98 olucaksa 50ye düşük kmli araçlar bulunabilir. KLL 3.3TE Parça sorunu yok gibi birşey, benimde alırken korkularım vardı ama var çoğu...
  9. M

2000 PATH Kullanıyorum 3.3, Eski grand vitara 2004 kullanıcısıyım. 99 4.7Leride araştırmıştım. 4.7 temiz bulmak daha zor ve işletme giderleri daha yüksek.Pathfinderden japon olduğu için sorunsuz(ateşleme ve arka burç sorunu harici)ve konfor ve iç mekan kalitesi olarak keyiflidir.2 4 çeker...

10. M

2004 - 2.0 Grand Vitara 75 Yanak Lastik Olurmu ?

Evet 245 75 16 geniş ve ağır bir lastik zaten bende çok düşünmüştüm zamanında,alumınyum kovan sıkıntı Gvde döküm ile değiştirmek lazım. 235 75 16 diye ebat yok bildiğim kadarıyla.

11. M

2004 - 2.0 Grand Vitara 75 Yanak Lastik Olurmu ?

5 cm yükseltme ile 225 75 16 max ebat takabilirsin.235 70 16da olur, daha küçük zaten. 5 inç ise 235 85 16 yani yaklaşık 32 oluyordu.
  12. M

Riva Ile Sahilköy (şile) Arası Yol Durumu

O yol tam off roadta değil,düzgünde değil, stabilize bir yol.Biraz uzun sürüyor incirboğazı sahil güzel onun dışında aman aman doğa göremedim ben.

13. M

Riva Ile Sahilköy (şile) Arası Yol Durumu

O yol tam off roadta değil,düzgünde değil, stabilize bir yol.Biraz uzun sürüyor incirboğazı sahil güzel onun dışında aman aman doğa göremedim ben.
  14. M

Explorer Almak İsteyenlere Veya Araç Sahiplerine Yönelik Tecrübe Paylaşımı

Güzel ve ayrıntılı yazı olmuş,okurken keyif aldım teşekkürler.
  15. M

Köpeklerle Karşılaşmalar...

Görmemezlikten gelip devam edince ilgisi azalmıştı bende köpeğin. Ama direk karşına çıkınca o nasıl olucak bilmiyorum:)

16. M

96 Zj Günlüğü

Ön amortisörler bilstein sanırım,nasıl memnun musunuz?
  17. M

33''lastik Bilgisi

Bildiğim duyduğım kadarıyla karma kullanımda en iyi lastik, sessiz, asfaltta iyi vs Hiçbir sorun olmaz.
  18. M

Land Rover Discovery Iı 4.0 V8 Hak

Günlük kullanımda çok yorar bu araçlar, hem tüketim hem işletme giderleri..Sorunlu olduğunu duydum, zaten klasik İngiliz, japon perofrmansı beklememek lazım.

19. M

45-46 Bine Kadar 4x4 Ne Almalıyım ?

Ağırlıklı şehir içi kullanılacaksa 2004 2005 vitara konforsuz kalabilir, Tam tersi şekilde crvde araziye hiç uygun değil. Rav 4 karma kullanımda daha mantıklı olur.
  20. M

Infiniti Qx4 Lpg Sorunu

Tabikide 1 de inmek lazım, 4lde bile olsa hızlanınca 2. vitese alabilir araç.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,677
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri