Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Duster Niçin Satılır?

Ynt: Duster Niçin Satılır? Sahibindene koy bak kalıyor mu elinde bu parçalar ;) Sent from my iPhone using Tapatalk

2. SERKANEFE

Duster Parçaları

Benimde satma gibi planlarım var, kyron düşünüyorum, satmassam parçaları alırım abi
  3. SERKANEFE

Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ?

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Bu arada Konfordan kastım, yağmur sensörü far sensörü ıvır zıvır teknolojisi.. Duster'da da 4x4'lerinde arka ve önler bağımsız süspansiyona sahip, yumuşak amortisörler.. Koltuklar vucüda oturuyor. Güzel arabadır duster, yakışıklı araçtır. 4 yıl...

4. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Kyron'un çok güçlü bir araç, duster'da o gücü bulamassınız. Hele 4x4 te bi kalkışı var, araca yüklendiğmde ben korktum. Koronda sport'u gösterdi arkadaş, diğer hiç bir kasalı olmayan araçta 4 bağımsız süspansiyon var dedi altına eğildim baktım...
  5. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Korondo kullanmadım açıkcası 4x4 'leri biraz pahalı geldi bana. Sent from my iPhone using Tapatalk

6. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Benim yakışıklıda bu Sent from my iPhone using Tapatalk

7. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Duster'ı her koşulda kullandım. Duster ile soruların olursa seve seve cevaplarım. Kyron yerine korondo demek istediniz sanırım ? Sent from my iPhone using Tapatalk
  8. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Evet zincirmiş, her araçta yok veya üst sekment araçlarda var.. Araç çok iyi.. 1 ay sonra alıcam kafaya koydum :)
  9. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Kesinlikle katılıyorum, dün oturdum sikayetvar.com 'dan kyron hakkında sonra ssyangong hakkında sonrada Duster hakkında neleri okudum, sonra civic sonra mercedes ve bmw şeklinde ilerledim. Tamamen şans. Bizim offroad grubumuzda, aracını pek...

10. SERKANEFE

Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında

Ynt: Duster 4x4- 110 Hp (81 Kw) Dpf-k9k-898 Motor Triger Değişimi Hakkında ben 60 bin 'de değiştirdim valla

11. SERKANEFE

Dacia Duster Sahipleri Listesi

Ynt: Dacia Duster Sahipleri Listesi Birde bana bak (= bu arada ben 4. değil 2. idim
  12. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Haha işte bende ki korkuda burda başlıyor, doğru söze ne hacet. Sent from my iPhone using Tapatalk

13. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Duster'ı aldığım zaman aynı fiyata golf alabilirdim. Hiç birşey umrumda olmadı, herşeyiyle kabüllenip aldım tepe tepede kullandım. Şimdi biraz durum değişti açıkcası. Sent from my iPhone using Tapatalk
  14. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Biraz öyle bir durumum var açıkcası. Evlilik belimi biraz büktü, haricinde rexton veya cla 220 düşünüyordum. Hem biraz konfor hem güvenlik hemde otomatik vites.. Ucuz oluşu, mercedes güvencesi bunlar cezbediyor. Sent from my iPhone using...
  15. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Her birinize çok çok teşekkür ederim, verdiğiniz bilgiler çok tatminkar. Hesaplamalarıma göre, aylık 675 tl gibi bir yakıt harcama söz konusu oluyor, vergisi aylık 45 tl verdiğim duster'a şimdi kyron için 130 tl vericem, bunlar benim için...

16. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Bir depo ile (depo kaç litre alıyor bilmiyorum) kaç km yol almaktasınız ?
  17. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? Ben aracımı 40 bin 'e satabilirim Kyron 50 bin tl civarında. Cevap için teşekkür ederim.
  18. SERKANEFE

Ynt: Sizce Kyron Almalı Mıyım (duster'dan Sonra) ? .

19. SERKANEFE

Merhaba, resimden de anlaşıldığı üzere fanatik bir duster 'cıyım. 4 yıldır buyana çok sevdiğim dusterımı kullanıyorum. Yakın bir zamanda evleniyorum. Gelecekte ki eşim otomatik vites araç kullanabiliyor sadece. Bu yüzden araç değişikliğine gitmem gerekiyor. Tüm araştırmalarım, mantıklı bir...
  20. SERKANEFE

Duster Ve Gıpsy Araç Üstü Çadır

Ynt: Duster Ve Gıpsy Araç Üstü Çadır Ben o tavanda 120 Kiloluk zeytinyağı getirdim Aydın'dan istanbula hiç birşey olmuyor.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR