Arama sonuçlarınız

1. SERKANEFE

Sülüklü Göl - Davlumbaz Yaylasi Kampi

Merhaba, davlumbaz yaylasinda yapmis oldugum kampin yazisini suraya birakiyorum keyfitli okumalar diliyorum https://travelcoderaction.medium.com/s%C3%BCl%C3%BCkl%C3%BC-g%C3%B6l-davlumbaz-yaylasi-treaking-d3c8d0100e42

2. SERKANEFE

Ödemiş, Birgi, Gölcükte Kamp

Benim anlamadigim oralar neden guvenli degilmis.... Ben oralarda dogdum buyudum suan arkama bakmadan istedigim yerde kamp atarim orada. Cok ilginc....
  3. SERKANEFE

Sobalı Kış Kampı

Simdi sobali cadir akimi var hatta suraya linkini birakiyorum https://www.youtube.com/results?search_query=sobali+cadir+kamp Ben arkadaslara tavsiyelerde buluniyim ben soballi cadir kamplari yapmiyorum ama yapan arkadaslarin yaninda cok bulundum, eger masraf yapmak istmeiyorsunuz yastik...

4. SERKANEFE

Sülüklü Göl - Davlumbaz Yaylasi Trekking

Merhaba, Suluklu gol'den baslayarak davlumbaz yaylasina dogru trekking yaptim ve bunu bir yaziya doktum, keyifli okumalar diliyorum https://travelcoderaction.medium.com/s%C3%BCl%C3%BCkl%C3%BC-g%C3%B6l-davlumbaz-yaylasi-treaking-d3c8d0100e42
  5. SERKANEFE

Kamp Için Grup Oluşturalım.

Ben ufak bir ekip topladım kendime şuan 3 kişiyiz yaş ortalaması 30 ve hepimiz bil. Mühendisiyiz. Yakın bir zamanda kamp yapıcaz bekleriz MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. SERKANEFE

Gezenbilir; 8 Geleneksel Bolu Kış Kampı (25-26 Şubat 2017)

Bu sene kamp yok mudur? MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

7. SERKANEFE

İstanbul Avrupa Yakası Kamp Ekibi

Beyler selamlar, ssangyong kyron sahibiyim, 10 yıldır kampçıyım, gruba katılmak istiyorum telefon numaram 05327037345. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
  8. SERKANEFE

Nurgaz Portatİf Kamp Sobasi ?

Hocam karlı bir zamanda tek başıma Pürenli yaylasına kamp yapmaya gittim, araç içinde kalıyorum, kamplarda yanımda husky uyku tulumum bulunur yüksek rakım olduğu için elektrikli battaniyeyi de aldım, pürenli yaylasına çıkış çok çetindi çıkmak için karda uğraştığım gibi yola düşen kayalar ve...
  9. SERKANEFE

Araç Üstü Çadır Ve Uygun Araç

Hocam Audi'ye mail atın, illa ki cevap vericeklerdir. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. SERKANEFE

Abi selamlar beyaz Ssangyon kyron modelli arkadaş, Rexton alarak güzel bir seçim yapmışsın hocam, en kısa zamanda güzel bir kampta buluşmak üzere. MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

11. SERKANEFE

Göksu parkı nerededir ?
  12. SERKANEFE

Maaşlar yattı kamp ne zaman ? :)

13. SERKANEFE

Hocam bu sene ne zaman yapıyoruz ?
  14. SERKANEFE

Kesinlikle Ssangyong Ahmet bey, genişlik vazgeçilmez kriterimiz oldu, servislerde renodan sonra adam gibi muamele görüyoruz, parçaları ucuz, araçlar diri, hergün 70 km işe gidiyorum halkalı-m.köy-maslak en ağır trafikte, h.sonu gezmeleri de dahil, araç anlıcağınız durmuyor yerinde, yılda 25bin...
  15. SERKANEFE

Hocam bende Elite city'de oturuyorum Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

16. SERKANEFE

Toyatanin Devi

Helal olsun, elinize sağlık Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
  17. SERKANEFE

Aslında olay kyron değil, duster'dan sonra aracın çok kaliteli oluşu sanırım. İlk arabamdı duster, şuan 0 duster, temiz bakılmış kyron'un 10 yaşındakine eşit olarak piyasaya sunuluyor olması sanırım. Kısacası 0 duster=10 yaşında temiz kyron Bu araç bu marka iyi ki piyasada tutulmuyor ki...
  18. SERKANEFE

Hocam 1.5 Dci 4x4 duster'dan kyrona geçtim yakıt çok farketmiyor, hele ki ikisi kıyaslanamaz. 78bin'de aldım 2 yıl önce şuan 125 bin km'de.. servis çok ucuz çok güzel araçlar. Hocam şuan 140 bin tl ye kadar istediğim bi tarz alabilirim fakat şu araç altımdayken gerçekten hiç gerek duymuyorum...

19. SERKANEFE

Araç Tavsiyesi Rica Ediyorum

Yaşar bey öneriniz için teşekkürler, ailemizde yaşlılar çocuklar ve kısa boylularda mevcut arabaya gerçekten zor biniyorlar [emoji1] o yüzden söktüremiyorum. Eskiden çamur merakım vardı fakat şimdi o kalmadı sessiz mutlu sorunsuz konforlu hayatı tercih etmeye başladım. Süleyman bey kamp wc'si...
  20. SERKANEFE

Bozcaada Camping De Kamp Yapmayı Planlıyoruz, Daha Önceden Orada Konalayananız Varmı ?

Bizde gidicektik orayada kişi başı 30 tl'den 19 mayıs 3 günlük tatil arasında 60 tl 'ye çıkarmışlar. Ayrıca bizim gittiğimiz zaman sahil çok esiyordu tercih etmedik Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,678
Kayıtlı Üye Sayımız
166,527
Kaydolan Son Üyemiz
Selma Yörük

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR